spown Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Παιδες εγω με 2μβιτ απο forthnet ειμαι σταθερα 210 κβιτ....δηλαδη απο τορρεντ σερβερ που ειμαι γραμενος....κατεβαζω 6 γιγα σε 7.30 ωρες......εχω δει και 250 για κανενα 15 λεπτο.....αλλα σταθερα ειμαι πανω απο 190 ...... Απο οτι εχω καταλαβει παιζει σημαντικο ρολο η περιοχη.....εγω που μενω Πολυγωνο ειμαι υπερευχαριστημενος γιατι παιρνω αυτο το οποιο πληρωνω...Αλλα τον Ιανουριο θα παω στο ιδιοκτητο δικτυο της FORTHNET ΝΑ βαλω και μια 4μβιτ για να τελοιωνω...να ανεβει και το upload γιατι το 256 einai ligo......
GRECTORAS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Παιδες εγω με 2μβιτ απο forthnet ειμαι σταθερα 210 κβιτ....δηλαδη απο τορρεντ σερβερ που ειμαι γραμενος....κατεβαζω 6 γιγα σε 7.30 ωρες......εχω δει και 250 για κανενα 15 λεπτο.....αλλα σταθερα ειμαι πανω απο 190 ...... Απο οτι εχω καταλαβει παιζει σημαντικο ρολο η περιοχη.....εγω που μενω Πολυγωνο ειμαι υπερευχαριστημενος γιατι παιρνω αυτο το οποιο πληρωνω...Αλλα τον Ιανουριο θα παω στο ιδιοκτητο δικτυο της FORTHNET ΝΑ βαλω και μια 4μβιτ για να τελοιωνω...να ανεβει και το upload γιατι το 256 einai ligo...... εγώ που είμαι θεσ/νίκη δλδ που είμαι στην ουγκάντα? γ.... το .....
boredmind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 re file GRECTORAS dld gia na katalvw me 2mbit 80kb katevazeis???? kapou de to epiasa....
blueviper Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 "blueviper" mipws eisai tixeros k prepei na perimeneis na diorthwthei to provlima sou???? Τι να σου πω...! Θα κάνω το καθήκον μου και θα τους ενημερώσω, καθότι νομοταγής. Έλεγα να ανοίξω thread, μια και συνήθως αρκεί μια πορδή για να προκύψει λόγος υπαρξής του.
Constant1ne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εγώ από την άλλη βλέπω μια βελτίωση τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις 3 συγκεκριμένα κάθε μεσημέρι που το χω τσεκάρει πέφτει ξαφνικά η ταχύτητα. Πολύ ξαφνικά. Σήμερα πχ είδα κι εγώ 200 το πρωί μέχρι μεσημέρι, (έχω ξαναδεί wow ) και τώρα πέφτει..πέφτει μέχρι να σταθεροποιηθεί στα 30 όπως 2 μήνες τώρα
Meraklis56 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 άντε,άλλο ένα απο τα χιλιάδες thread κατα του οτέ. Και ρωτάω,πόσα thread θα ανοιγόταν αν ο καθένας έλεγε πόσο πιάνει? "Μέλη: 50.233"...καλά πάμε παίδες... και...ναι τώρα βγάλαμε το συμπέρασμα,οτι ο οτέ δεν είναι αξιόπιστος...
Constant1ne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Βασικά αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα δε θα υπήρχαν threads. Και πολλοί είναι πιθανόν να μην είχαν γραφτεί καν σε αυτό το forum και σε άλλα. Το συμπέρασμα το έχω βγάλει καιρό όχι μόνο απο τις ταχύτητες άλλα από τον ένα σχεδόν μήνα που ήμουν off line για αστείο λόγο. Όσο για το συγκεκριμένο thread πιστεύω πως είναι απ τα θετικά! Αφού πολλοί λέμε ότι βλέπουμε καλύτερες ταχύτητες δεν το βλέπω εχθρικό προς τον ΟΤΕ! Ίσα ίσα επισημαίνουμε την όποια βελτίωση
Silok Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εγώ από την άλλη βλέπω μια βελτίωση τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις 3 συγκεκριμένα κάθε μεσημέρι που το χω τσεκάρει πέφτει ξαφνικά η ταχύτητα. Πολύ ξαφνικά. Σήμερα πχ είδα κι εγώ 200 το πρωί μέχρι μεσημέρι, (έχω ξαναδεί wow ) και τώρα πέφτει..πέφτει μέχρι να σταθεροποιηθεί στα 30 όπως 2 μήνες τώρα Κάνει η γραμμή την μεσημεριανή της σιέστα ή για να μην πλήτεις.Είδες ο οτέ;
polaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 To μόνο που έχω να πω είναι οτι το μονο που παίζει ρόλο ειναι η περιοχή... Δεν ειναι δυνατον εσυ να έχεις πχ 50 και εγω τσίτα το download μου.. Ο ISP και στους δυο μας το ιδιο bandwidth δινει.. απο κει και πέρα τί φτάνει σε σένα ειναι καθαρά θέμα πιγμένου ή μη DSLAM..
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 ti egine re paidia, ftiaksane ta pragmata?? Edo kai liges wres piano poly kales taxythtes, proligo plhsiasa ta 200k/sec!! kai mono oti blepo taxythta stathera pano apo 1mb gia megalo diasthma einai megalh beltiosh. mipos me glykenei apla kai ksanagyrisei meta sta idia xalia?? Gia na doume....
dr_psiloulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Re pedia mios egine deftera parousia? Meta to provlima pou eixa kai katevaza me 50kb me 2Mbit grami tora katevazo se torrent apo 202 eos 216 stathera...AN einai dinaton.Avrio tha pao na anapso lempada....
PaNtErAz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Όλοι εσείς πρέπει να είστε Ελλάδα (Αθήνα) γιατί στην Θεσσαλονίκη με 2mbit αν κατεβάσεις με 80-100 είσαι ο θεός...
africa_twin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Και από Ναύπλιο τα ίδια σκ@τ@ με 1024 Forthnet κατεβάζω σταθερά 25-35kb/sec τους τελευταίους 2 μήνες!!! μετά την φοβερή αναβάθμιση που έκαναν οι Ποτετξήδες από 512! Μόνο το βράδυ βλέπω εκπληκτικές ταχύτητες της τάξης των 55-65 kb/sec! κατά τα άλλα τους πληρώνουμε κανονικά κάθε μήνα!!! Α ρε κλωστές που θέλουνε!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εστω και Σαββατιατικα η γραμμη μου ΠΕΤΑΕΙ απο το πρωι ... ενω χθες κατεβαζα με 4 kbps μεσω ορο !!?!?!?!? με 2048 γραμμη σημερα το πρωι ξαφνικα η DSL κοπηκε για κανα 15 λεπτο και οταν ξανα συνδεθηκα δεν εχω πιασει κατω απο 210 kbps !!!!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!! Επειτα απο 1 μηνα με 4 Kbps επιασα ταχυτητα .......
trojan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 eseis ypodiplasiastikate??? Loipon gia na milisoume kai sovara, den katalavaino gia pio logo krazoume oloi tous paroxous. Autoi einai kalimmenoi nomika giati ama deite sto simvolaio pou exete kanei leei pos o paroxos den euthinetai katholou gia tin taxitita pou pianeis. ( Den eimai nomikos gia na ksero an mporeis na prosvaleis auton ton oro tou simvolaiou ) Me alla logia mporeis na plironeis ADSL 1Mbps kai na pianeis taxitites PSTN. Apo tin alli thelo na sas rotiso kai to eksis: nomizate pos tha tous pianame kotso?? Diladi o allos einai koroido pou skaei kathe mina 500 euros gia misthomeni grammi??? ( Ekei iparxei mia minimum eggiimeni taxitita ). kai emeis vazoume 1Mbps me 250 euros to xrono kai theloume kai eggiisi... Poli apla isxiei o nomos tis agoras... Oti pliroseis pairneis... P.S. Den eimai kakos apla leo tin alitheia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.