Προς το περιεχόμενο

επιτέλους είδα και εγώ 200 kb/sec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

graphviz-2.8-2 [##################] 100% 4022K 202.3K/s 00:00:19

να πιστέψω ότι τέλειωσε η αναβάθμιση του πΟΤΕ ή κατέβασα έτσι επειδή είναι 6 τα ξημερώματα;

μεσημέρι δεν πιάνω ούτε 100

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες και πες μας σήμερα το μεσημέρι...

Τι ταχύτητα ήσουν πριν την αναβάθμιση, και τι ταχύτητα θα πρέπει να εχεις μετά την αναβάθμιση...;

Δημοσ.

υποτίθεται ότι απο αρχές σεπτέμβρη είχα 2.0 Mbps αλλά πάνω απο 100-120 δεν είχε πάει, και κλασσικά τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα. ΟΤενεΤ ondsl kit

τώρα (10 το πρωί 4 ώρες later) με τον ίδιο server (ο οποίος είναι 1Gbit και δεν εχει ούτε 50 χρήστες μέσα) πάει με 180 (δεν με χαλάει το νούμερο)

Δημοσ.

re paidia kai ego apo forthnet me me 2048 apo torrent katebaza extesme meso oro apoprivate tracker bebaia me 150 kai simera pao na paixo ligo wow kai to ptino kano ena testaki kai ti mou bgazei:197 exei ginei i 2048 einai sobaroi?

Δημοσ.

ego paides anabathmistika sxetika grhgora kai epiana kati 180ria kai xairomoun, alla den krathse poly. Tora ena mhna isos kai parapano eimai stathera sta 60-120 k/sec. ekei paizei synexeia, paei gia kana misaoro konta sta 160 na se ksegelasei ligo kai meta boummm kanei mia vraia boutia kai menei xamhla.

Exo sixathei ton ote, an den do statheres taxythtes kai beltiosh mexri ton dekembrh tha to kopso. kalytera na balo altec pou leei o logos para na ta skao ston ote gia na mou dinei to 1/4 ths yphresias pou plhrono. zisto den yparxei edo, tha pao vivodi full llu. Xeirotera apo 60k/sec se 2 mb den nomizo na phgenei.

Δημοσ.

Επειδή υπάρχει περίπτωση να αμελήσω να σας ενημερώσω για την ποιότητα των βραδυνών μου κοπράνων, να μου το υπενθυμίζετε συχνά-πυκνά, γιατί είναι κρίμα να μη μοιραστείτε τη χαρά μου. :)

Δημοσ.

Έχω κι εγώ δυσθεώρητο πρόβλημα. Κατεβάζω με 320KB/s (δεν πρόκειται περί λάθους) ενώ έχω 768Kbp/s γραμμή. Τι να κάνω; Να διαμαρτυρηθώ για αθέτηση προσυμφωνηθέντων; :P

Δημοσ.
Επειδή υπάρχει περίπτωση να αμελήσω να σας ενημερώσω για την ποιότητα των βραδυνών μου κοπράνων, να μου το υπενθυμίζετε συχνά-πυκνά, γιατί είναι κρίμα να μη μοιραστείτε τη χαρά μου. :)

sorry αλλά δε μπορώ παρα να εκφραστώ λακωνικά: LOL! :lol:

Δημοσ.
re paidia egw pantos exw 2k grammi edw kai 2 mines k panw apo 190 den exw dei...

μη τα γράφετε έτσι θα φύγει κάνα τασάκι πάνω στο pc και ποιος πληρώνει μετά

(πάνω από 80 δεν έχουμε δει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...