ppetr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Το βρήκα εδώ http://www.softpedia.com/progDownload/Panasonic-VFW-DV-codec-Download-5733.html και το έβαλα, εξακολουθεί να μη μου ανοίγει το configuration του x264 first & second pass
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Επειδή αυτός ο codec δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με x264, είναι DV codec. Άντε, θα σε πάρω απ' το χεράκι: Στο thread του doom9 forum που κατέβασες το αρχικό exe, λίγο πιο κάτω στο ίδιο post:
grimpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 DVDFab HD Decrypter + MeGUI DXVA SD Profile/Balanced 2 Pass με AC3/Aften Low,Subs μεσω Vobsubber και Matroska Container σε σύνολο μέσω bitrate calculator 1.2GB's. (Autocrop,Resize to mod16,Spline64/Resize Filter,Minimal Noise/Noise Filter) Playback μεσω Media Player Classic Home Cinema, απενεργοποιηση Denoising/Deinterlacing στον Catalyst/Avivo και ενεργοποιηση Vivid Color για χορταστικό saturation. 100% Hardware Acceleration μέσω κάρτας γραφικών στα rips σου. Καλά rips. (κάποιος με i7/Phenom II να κάνει post avg/FPS σε 1-2 pass και CQ σε x264/DXVA SD Insane)
ppetr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Πάνε βεντούζα και οι τέσσερις!! Θα μου πεις, γιατί άργησα... γιατί βάζοντας το Matroska splitter ή το ffbshow, πετάει σφάλμα το VirtualDub Mod Και τα άλλα τα θέλω για να συγχρονίζω τους υπότιτλους στα mkv
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Προσωπικά, δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο λιανά... ;
ppetr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άργησα λίγο να απαντήσω γιατί έκανε encoding και ήθελα να δω το αποτέλεσμα. Αυτό με τους 4, πάει στα 4 threads που έβαλα στις ρυθμίσεις. Άργησα να το δοκιμάσω (από τότε που τα λέγαμε) γιατί κολλούσε το VDMod για τους παραπάνω λόγους που έγραψα. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι έχω 2 αρχεία χωριστά, ένα μουγγό avi και το mp3. Τι ξέχασα να τσεκάρω για να τα ενώσει?
parsifal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ξέχασες, πριν κάνεις File > Save As και add στη Job list για το 2ο pass, να πας Streams > Stream list και να κάνεις Add το MP3.
ppetr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 "Streams > Stream list και να κάνεις Add το MP3" Αυτό ειλικρινά δεν το βρήκα έχω αυτά για το video για τον ήχο, που λέει κάπου finally mux και εδώ το πρόγραμμα με τη λίστα εργασιών, όπου λέει mux audio (disabled) και φυσικά δεν έχει ήχο στο τέλος
parsifal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μμμμ, ναι. Τώρα κατάλαβα το πρόβλημα: Δε μπορείς να βάλεις H.264 video stream μέσα σε AVI container, δεν είναι συμβατά. Αν θυμάμαι καλά, μπορείς να επιλέξεις MKV container στο GordianKnot, αλλά η πολύπλεξη θα γίνεται με το VirtualDubMod το οποίο έχει υπερβολικά παρωχημένο κώδικα σχετικό με Matroska. Σου είπα και παραπάνω να εγκαταλείψεις το GordianKnot αν θες x264 encoding, αλλά δε με άκουσες.
ppetr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Τουλάχιστον χαίρομαι που δε μου ξέφυγε κάποια ρύθμιση. Πάμε για MeGUI λοιπόν? Έχω ένα ριπαρισμένο HD.DVD να παίξω...
parsifal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν πλέον και πιο εύκολα GUIs από το MeGUI. Σκέφτομαι σοβαρά να γράψω ένα νέο άρθρο σχετικά αυτές τις μέρες. Π.χ. μου άρεσε πολύ το RipBot264. Πολύ απλό, αυτοματοποιημένες πολλές αποφάσεις κ.ά. Ο,τι πρέπει για να τελειώνεις τσακ-μπαμ! Για ρίξε του μια ματιά.
ppetr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά με το RipBot264. Εύκολο στη χρήση, με τις ρυθμίσεις του ήχου, εκεί θέλει λίγες πληροφορίες τι είναι τι, τελικό μέγεθος δε μπόρεσα να καθορίσω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει γενικά αυτή η επιλογή. (αυτοί με τις ταινίες πώς τα κάνουν ακριβώς 1 DVD??) 52 λεπτά βίντεο Full HD σε 720p σε μιαμιση ώρα. (13-14 fps)
accipio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχουν πλέον και πιο εύκολα GUIs από το MeGUI. Σκέφτομαι σοβαρά να γράψω ένα νέο άρθρο σχετικά αυτές τις μέρες. Π.χ. μου άρεσε πολύ το RipBot264. Πολύ απλό, αυτοματοποιημένες πολλές αποφάσεις κ.ά. Ο,τι πρέπει για να τελειώνεις τσακ-μπαμ! Για ρίξε του μια ματιά. Γράψε, γράψε!! ... (Έκανα το χρέος μου να σε παροτρύνω, ας ακολουθήσει και κανείς άλλος μπας και τον πείσουμε ).
parsifal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 τελικό μέγεθος δε μπόρεσα να καθορίσω, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει γενικά αυτή η επιλογή.(αυτοί με τις ταινίες πώς τα κάνουν ακριβώς 1 DVD??) Βέβαια γίνεται. Επιλέγεις ως Mode το 2-pass και κάτω δεξιά μπορείς πλέον να βάλεις «τικ» στην επιλογή LOCK SIZE (MB) και να συμπληρώσεις δίπλα το μέγεθος σε MB που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.