Προς το περιεχόμενο

ACER 5672wlmi & BLUETOOTH - Προβλημα

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το λαπτοπ acer 5672wlmi και οταν κανω προς τα δεξια τον διακοπτη του BLUETOOTH μου εμφανιζει συνεχως "NO DEVICE". Ειτε εχω το κινητο τηλ. ενεργοποιημενο ή απενεργοποιημενο το BLUETOOTH το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Εαν κανω αναζητηση συσκευης απο το κινητο δεν βρισκει τον ACER. Τι μπορει να φταει; Δεν βρηκα καποιο προγραμμα, ή εικονιδιο που να μπορω αλλιως να το ρυθμισω το bluetooth του λαπτοπ.

Ενω ακριβως διπλα που ειναι το κουμπι του WiFi εαν το κανω μια φορα προς τα δεξια εμφανιζει "Wifi Enable" και αλλη μια φορα παλι δεξια "Wifi Disable". Με το κουμπι του Bluetooth γιατι δεν γινεται αυτο (ενεργοπ/απενεργ.);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε δεν πρεπει να εχει bluetooth απλως εχει το κουμπι το οποιο χρησιμοποιητε σε αλλα μοντελα

Εγω εχω το 5670 και μου λεει το ιδιο

Δεν εχει το λαπτοπ σου bluetrooth

To 5672 δεν έχει Bluetooth. Απλά το κουμπάκι υπάρχει εκεί λόγω του γεγονότος οτι η Acer χρησιμοποιεί το ίδιο case για πολλά μοντέλα. Το 5673 πχ έχει Bluetooth.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

πιθανών φίλε δεν υπάρχει καν η κάρτα του bluetooth μέσα στον φορητο και φαντάζομαι οτι θα πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά,εξάλλου εριξες μία ματια στα specs του φορητου σου εαν έχει bluetooth ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...