Προς το περιεχόμενο

svisimo arxion....

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sto fakelo C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp kai

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temporary Internet Files

an sviso ta arxeia pou exei mesa peirazei???tha dimiourgithi kanena problem??? einai gematoi

Δημοσ.

Σβήσε ελεύθερα ότι θες σε αυτούς τους καταλόγους.

Μόνο μερικά αρχεία δεν θα μπορέσεις να σβήσεις επειδή χρησιμοποιούνται εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

και βάλε CCleaner ή Webroot Windows Washer. Αυτή τη δουλεία κάνουνε. Σβήνουν άχρηστα αρχεία απο το σύστημα για ελευθέρωση χώρου.

Δημοσ.

Επαναφέρω στο προσκήνιο το συγκεκριμένο topic.

Μέσα στον φάκελο Windows έχω πάρα πολλά dirs με όνομα $$Uninstall$$ και τέτοια τα οποία είναι και hidden. Υποψιάζομαι ότι είναι πράγματα που δεν χρειάζομαι πλέον. Είναι safe να τα σβήσω???

Γενικά τι είναι safe να σβήσω μέσα στον Windows φάκελο??? π.χ. τα περιεχόμενα του Downloaded Installations???

Παιδιά βοηθήστε γιατί έμεινα με 300 mb ελεύθερα και υποψιάζομαι ότι κάπου έχει μείνει κάτι cached κιόλας και δεν μπορώ να το βρω και θα πάθω καμία ζημιά...

Δημοσ.

Αυτά τα $$Uninstall$$ είναι απο διάφορες ενημερώσεις (update ) που έχεις κάνει εγκατάσταση στα windows.

Υπάρχουν εκεί μήπως κάποια στιγμή χρειαστεί για να τα κάνεις απεγκατάσταση.

Δημοσ.
Επαναφέρω στο προσκήνιο το συγκεκριμένο topic.

Μέσα στον φάκελο Windows έχω πάρα πολλά dirs με όνομα $$Uninstall$$ και τέτοια τα οποία είναι και hidden. Υποψιάζομαι ότι είναι πράγματα που δεν χρειάζομαι πλέον. Είναι safe να τα σβήσω???

Γενικά τι είναι safe να σβήσω μέσα στον Windows φάκελο??? π.χ. τα περιεχόμενα του Downloaded Installations???

Παιδιά βοηθήστε γιατί έμεινα με 300 mb ελεύθερα και υποψιάζομαι ότι κάπου έχει μείνει κάτι cached κιόλας και δεν μπορώ να το βρω και θα πάθω καμία ζημιά...

Είναι εκεί μόνο και μόνο για να μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση κάποιου

update αν σου δημιουργεί πρόβλημα...

Η άποψή μου? ΣΒΗΣΤΑ... εκτός και αν έχεις Mission Critical Εφαρμογές ή Services και διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κάνει το κάθε ένα από αυτά

πριν τα εγκαταστήσεις οπότε πάω πάσο...

Διαφορετικά... τσάμπα χώρος πάει χαμένος...

Δημοσ.

Ωραία. Πάνε αυτά.

Το θέμα είναι ότι τελευταία ο ελεέθερος δίσκος μου απλώς μειώνεται και από 1gb τώρα παίζω στα 500 mb χωρίς λόγο. Μου βρωμάει Windows Update άσχημα. Τα downloaded files του WUpdate που σκατά αποθηκεύονται και μπορώ να τα σβήσω??? Έχει γίνει το update και τώρα δεν πρέπει να έχουν σβηστεί τα αρχεία...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τελευταία ο ελεέθερος δίσκος μου απλώς μειώνεται και από 1gb τώρα παίζω στα 500 mb χωρίς λόγο. ...

System Restore ;

/sc

Δημοσ.

Πολύ σωστός... Τελικά με κάποιο update ενεγοποιήθηκε παλι και αρχισε να τρώει τον δίσκο λες και ήταν cookies...

Φχαριστώ πολύ για την βοήθεια guys...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...