Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου και πολλαπλοί ήχοι

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει αλλά σε μερικές κάρτες ήχου αν ένα πρόγραμμα (π.χ. winamp) χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου τότε κανένα άλλο πρόγραμμα δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ούτε οι ήχοι των windows δεν ακούγονται. Αντίθετα, κάποιες άλλες κάρτες επιτρέπουν σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα να την χρησιμοποιούν και έτσι εκεί που ακούς ΜΡ3 πετάγονται και οι ήχοι των windows όταν κάνεις κλικ κτλ.<p>Επειδή ανάλογα με την περίπτωση και τα δύο είναι χρήσιμα, αν πχ χρησιμοποιώ το PC για να παίζω μουσική σε ένα πάρτυ τότε θέλω αποκλειστική χρήση από το πρόγραμα που θα παίζει ΜΡ3, αν όμως είμαι στο ΝΕΤ θα ήθελα να ακούω πότε έχω μήνυμα ICQ κτλ. Οπότε το θέμα είναι αν αυτή η δυνατότητα είναι θέμα κάρτας, drivers, λειτουργικού ή κάτι άλλου και αν γίνεται να την ελέγχω κατά βούληση.<p>Βόξον

Δημοσ.

Se oti afora to Winamp to provlhma den einai sthn karta hxou alla sta settings tou Winamp.

Phgaine sta "Preferences" tou Winamp. Sthn kathgoria "Plug-ins" epelekse "Output". Ekei exei

3 drivers. An theleis na akous mono to Winamp epelekse ton 1o(default) (out_wave.dll),

enw an theleis na akous tous allous hxous 'h na anoikseis kai 2o parathuro tou Winamp epelekse ton 3o (out_ds.dll)<p>Elpizw na voithisa

Δημοσ.

otan pezeis se party pigene sto control panel sto sounds kai epelekse no sounds. e den tha akoustei tipota allo! alla lyse mou mia aporia, sta party me winamp pezeis? XAXAAXXAXAXAXA dose mou to mail sou na sou stilo pcdj red na vreis tin ygeia sou

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by top-gear:

<strong>sta party me winamp pezeis? XAXAAXXAXAXAXA dose mou to mail sou na sou stilo pcdj red na vreis tin ygeia sou</strong><hr></blockquote><p>Δεν παίζω με winamp, το ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα. Εγώ έχω το Mixvibes για αυτό, τίποτα ιδιαίτερο αλλά κάνει...<p>Βόξον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...