Προς το περιεχόμενο

Saw III

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον,μολις το ειδα απο θειο (αρα ειχα το υπερ του τσαμπα,το κατα οτι τοδα απο TUS release)

Το 1 ΔΕΝ μου αρεσε διοτι μου φανηκε ενα αλλο ειδος Usual Suspects,το οποιο εγω το λατρευω γιατι μαρεσουν τετοιου ειδους ταινιες αλλα αναγνωριζω οτι και τα 2 στην κατηγορια τους κανανε ντορο για τα τελευταια 5-10 λεπτα και οτι αν δεν ειχανε το τελος που ειχανε θα ηταν απλα ενα μετριοκαλο αστυνομικο/splatter.Απο αυτη την αποψη το βρηκα λοιπον καλο αλλα καπως hyper-hyped

Το 2 ΔΕΝ μου αρεσε διοτι ηταν ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ σαν standalaone ταινια,με ελαχιστη συνδεση με το 1 και βια-για-την-βια

ΤΟ 3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!

Εξηγουμαι...μεχρι την μεση ελεγα "Πωπω μια απο τα ιδια,μηπως να παιξω κανα Μανατζερ" παροτι η αληθεια ειναι οτι σκεφτονται ολο και πιο διεστραμενους τροπους φονων και βασανηστηριων

Στο 2ο ομως μερος το καταφχαριστηθηκα,σαν standalone ηταν καλυτερο αν και πιο κουφο απο τα 3 πχ ο τυπας που ηξερε μεχρι και ποια ηταν η περαστικη μαρτυρας?Εκτος αν διαλεξε μια στην τυχη και γενικα μου αρεσε που συνδεσε τοσα πολλα πραγματα.Βασικα το Νο2 το βλεπεις καπως και χωρις το 1,το 3 πρεπει να εχεις δει τα προηγουμενα,ενωνει δυο ψιλοαταιριαστα κομματια του παζλ

Στα θετικα

Οι διεστραμμενοι τροποι φονων

Οτι εχει 2 "αποκαλυψεις" στο τελος-η μια ηταν ψιλομουφα,δηλαδη δεν μενεις χαζος,η 2η που αφορα το παρελθον του μουσατου και της γιατρινας ηταν καλη κυριως γιατι λες "Α ρε,αυτο σημαινε" πχ το "I want a divorce " του τυπα στην αρχη ή το "Θα βρεις τον υπευθυνο για το χαμο του παιδιου σου",δηλαδη καπου λες "Ρε λαθος τοχα πιασει απο την αρχη"

Οτι εχει ενταση και ρυθμο

Oτι ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Η μουσικη

Στα κατα

Οτι καπουν το 1ο μερος δεν ειχε νοημα,δηλαδη η φαση με την μπατσινα πχ δεν κολλαγε αν το σκεφτεις στην υποθεση,θα μπορουσε να ειχε λυθει σε 90''

Οτι ο τυπας ειχε μπει σε Τζακ Μπαουερ mode τα εχει σκεφτει υπερβολικα ολα και τα ξερει ολα

Οτι καπου ειναι πιο αηδια αποτι βιαια

Παρεπιπτοντως,η ταινια δεν ειναι καρα-σπλατερ,εχει βιαιους φονους αλλα δεν δειχνει αν το σκεφτεις καργα την καταληξει,σου δειχνει πχ την κινηση αλλα οχι το αποτελεσμα

ΕρωτησηςTι εγραφε το γραμμα της ΑΜαντα

Mε την γυναικα του Jiggsaw τι εχει παιξει?

Δημοσ.
αυτη δεν ειναι τριλογια, αυτη ειναι θεολογια ρε συ grectora, με τοσα θεικα που πεταξες :)

αφού είναι.ο σκηνοθέτης δίνει ρέστα και στα τρία(ταπεινή μου opinion)

Δημοσ.

8ymamai sto 1to o writer htan o protagonisths pou epeze psilo(eos poly) xalia. Kalo story kai anatropes, alla to acting htan kakisto. kai o allos o protagonisths eixe klasikh komikh fatsa kai den edene me to suspence kai ton tromo ths tainias. O idios egrapse kai ta alla 2? Kai o skinotheths idios se ola?

Δημοσ.

Emena pantos mou arese san istoria alla kserete kati pistevw oti einai para polli paratravigmeno san thriller(skotomi,aima) entaksi dld pios mporei na skeftete tetious thanatous prepei na einai polli trelos aftos o senariografos imarton...

Δημοσ.

οντως πολυ splatteria...αηδιασα καποιες στιγμες.κατα τα αλλα μου αρεσε περισσοτερο απο το 2 το οποιο το θεωρω κ το χειροτερο.νομιζω πως υπαρχει υπονοια για 4.οτι κ να κανουν παντως σαν το 1 κανενα...

Δημοσ.

παιδια για τους φανατικους του ειδους υθα βει και Saw 4 kai 5!o Tobin Bell εχει υπογραψει συμβολαιο και γιατα επομενα δυο!δεν μπορω να καταλαβω εαν ο ρολος του θα ειναι μεσω flash back h εαν τελικα ειναι ακομα ζψωντανος!!δεν ξερω...αλλα υπαρχουη ανρθωποπιο απο το πρωτο και το δευτερο που ειναι ακομα ζωντανοι..

ena link

http://www.imdb.com/title/tt0890870/

σκεφτειτε το!!!:D

Δημοσ.

Στο 4 θα ειναι και ο σεναριογραφος του 1 και 3 ο James Wan αν και δεν θα σκηνοθετησει οπως στο 1... Παντως λογικα το 4 θα συνεχιζει απο το τελος του 3 με μερικα flashback.

Δημοσ.

Ρε παιδια αποκλειεται ο Tobin Bell να εχει υπογραψει και για αλλα 2 saw...Τουλαχιστον εχοντας δει το τελος του 3 αυτο πιστευω.Εγω παντως δεν ειδα το ονομα του στα credits...

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ πια Λαμψη καταντησε! Μονο το 1 μπορεις να πεις οτι ήταν καλο και είχε καποια πρωτοτυπία. Το 2 ήταν υπερβολικά διεστραμμένο και ηλίθιο (δηλαδή θέλει μεγάλη σκέψη να καταλάβουν οτι τους αριθμούς τους είχε γραψει στο κεφάλι τους?). Απλα ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να καλύψει με αίμα ότι του έλειπε σε ιδέες. Το 3 το περιμένω απ'το "θείο" γιατί είμαι περίεργος να δω που το τράβηξε.

Δημοσ.

Λϋστε μου μια απορία όσοι την είδατε...

Αυτο που τον έκοψε το κρανίο για να έχει χώρο το μυαλό και γενικά η όλη ''εγχείρηση'' γίνεται και πραγματικά ή ήταν προιον της φαντασίας του σεναριογράφου?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται σε αυτη την εκταση γιατι βγηκε κομματαρα αλλα τοτε επι Χανιμπαλ διαβαζα οτι γινεται διοτι δεν πρεπει να σου πεσει ο ασθενης σε πληρη αναισθησια για να μπορεις και να τεσταρεις αν εχει πειραχτει ο εγκεφαλος κτλ.

Δημοσ.

Μετά απο ώριμη σκέψη κατέληξα πως ήταν ψιλοβλακειούλα...

Περίμενα να δω κάποιο τρομερό μυστικό να πάθω την πλάκα μου και δεν είδα... Περίμενα λίγο πιο γαμάτα παιχνιδάκι με φόνους... Και γενικά την περίμενα πιο γαμάτη. Απο υπόθεση... εεε εντάξει. Αν στεκόταν απο μόνη της θα ήταν πολύυυυυυ μάπα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ πάντως με το saw 3 έριξα πολύ γέλιο.Μάπα εντελώς.....:mrgreen: :mrgreen:

Καλά που δεν το είδα cinema τουλάχιστον......

Το μόνο που μου άρεσε ήταν το πρώτο.Μετά χάλασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...