Προς το περιεχόμενο

Saw III

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι θα βγει saw4 μάλλον αλλά ποιος θα παίζει;

Βιαίο αλλά για μένα δεν είχε την ανατροπή που είχαν το 1,2. Ηταν καλύτερα.

Πόσα κιβώτια κέτσαπ αγόρασαν; :)

Δημοσ.

Το είδα σήμερα. Αρκετά καλό απο τη μέση και μετά. Σίγουρα καλύτερο απο το 2. Ίσως να ήταν μια φυσική συνέχεια του 1, με τις ανατροπές του και τα όλα του. Πολύ βία και αίμα αλλά όχι τόσο ώστε να χαρακτηριστεί splatter. Για τους fun του είδους πάντως το συνιστώ.

Δημοσ.

Άκουσα οτι το saw 3 ξεκινάει από εκεί που σταμάτησε το 2 και οτι πρέπει να έχεις δει το 2 για να μπεις στο νόημα.Ισχύει αυτο;

Δημοσ.

Eννοειται...!

Και για να μπεις στο νοημα του 2 πρεπει να εχεις δει το 1,οποτε....ξεκινα!

Δημοσ.

Eμενα δε μου πολυαρεσε.Καμια σχεση με το 1,σχετικα κοντα στο 2 αλλα πιο πισω.Παντως αφηνει κανονικα χωρο για SAW IV και απορω πως δεν το ειδε ο φιλος πιο πανω.Ξαναδες τη τελευταια σκηνη λιγο....

Δημοσ.

Μα στη τελευταία σκηνή( μόλις το είδα) ο γέρος πάπαλα...Θα συνεχίσει ο Jeff?

Πάντως στα τελευταία 15-20 λετπά ήταν όλη η ταινία και αν και δε φτ΄ναει το 1 και το 2όντως,το θεωρώ καλό για 3η έκδοση.

Μακάρι να βγει και 4.

Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήγα και το είδα την Κυριακή που μας πέρασε. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα έλεγα ότι κατάντησε κουραστικό γιατί δεν έχει να δείξει κάτι άλλο. Το ίδιο σενάριο πάνω κάτω. Θα προτιμήσω το 1 ως το καλύτερο της τριλογίας και απ' ότι πήραν τα αυτιά μου ίσως βγει και 4.

Δημοσ.

θεικό το ένα,θεικό το δύο,θεικό και το 3.Εν αναμονή του 4 λοιπόν.είναι από τα πολύ λίγα όπου το 1,2,3 είναι εξίσου θεικά.σίγουρα τα κατατάσσω στα καλύτερα θρίλερ horror

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...