Προς το περιεχόμενο

Saw III

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είδε κανείς το Saw III??εντυπώσεις?ε μην αποκαλύψετε όμως το τέλος! εγώ δεν το έχω δει ακόμα, κι επειδή το ΙΙ μου είχε φανεί σχετικά σκληρό, θέλω πρώτα γνώμες για το ΙΙΙ πριν πάω να το δω...ποιο είναι το καλύτερο από τα ΙΙΙ?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ειδα στην πρεμιερα κιολας...

Θα ελεγα καλυτερο του 2 αλλα οχι στα επιπεδα του 1...

Η ολη ιδεα εχει αρχιζει και κουραζει γενικα παντως.Και για να το καλυψουν αυτο,εχουν βαλει απιστευτη βια μεσα.Δε φανταζεστε για τι βια,δεν εχω δει ποτε τοσο βιαιη ταινια.Εχω διαβασει οτι για παρουν τον χαρακτηρισμο R (ωστε να παιζεται στο σινεμα) εστειλαν διορθωμενη την ταινια 7 φορες!!!

Σιγουρα ειναι καλυτερη απο πολλα θριλερ που κυκλοφορουν τελευταια...

6,5-7/10

Δημοσ.
Πρέπει να βγαίνει τώρα.

Το Αθηνόραμα πάντως λέει τα χειρότερα.

ενώ το 1 και το 2 τους άρεσε δηλαδή;

Δημοσ.

είδα το saw 3 σημερα! μιλάμε για ΒΙΑ! μου άρεσε πάντως η ταίνια..δε μπορώ να τη συγκρίνω με το 1 και 2. Το ίδιο είναι και τα 3..όλα περίπου ίδια υπόθεση και όλα με ανατρεπτικό τέλος..

φίλε christomar αν σου φάνηκε σκληρό το 1 και το 2,καλύτερα μην δεις το 3! πραγματικά στο λέω!

Δημοσ.

α ωραία παιδιά πάλι καλά που μου το είπατε...το 2 μου είχε φανεί αρκετά διεστραμμένο με τους διάφορους τρόπους που σκοτώνονταν...αν το περιγράφετε έτσι το 3....δε με βλέπω να πηγαίνω να το δω!είναι δηλαδή στο στυλ του Hostel?ούτε αυτό το χω δει αλλά μου έχουν πει ότι καλύτερα να μην φας πριν το δεις γιατί θα θες να τα βγάλεις...

Δημοσ.

παιδια το ειδα προχθες.... ψιλοαθλιο, πολυ κουραστικο ηταν.

Το 1 μου αρεσε παρα πολυ,το δυο καλουτσικο ηταν αλλα το 3 ηταν αισχος. Κουραστικο πολυ καταντησε.

Δημοσ.

Να συμφωνίσω κι εγώ στο οτι είχε πάρα πολύ βία σε επίπεδο hostel (που δεν χρειαζόταν κιόλας). Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι εντάξει όλα τα σκέφτεται πια αυτός ο jigsaw? Ξέρει δηλαδή οτι ο τύπος θα περάσει την πόρτα με 3,23 m/s άρα θα πέσει η πέτρα στο κουτάλι (...) και θα οδηγηθεί σε βίαιο θάνατο κτλ. κτλ.

P.S. Στην ταινία δεν υπάρχουν πέτρες και κουτάλια.

Δημοσ.
είναι δηλαδή στο στυλ του Hostel?

to Hostel einai komodia mprosta tou....tosi via kai tosa vasanistiria den thimame na exo ksanadei

enas filos mou eipe oti einia sigouro oti tha bgei kai tessera ,pia h gnwmh sas??aporeei kati tetoio?

oxi,den vgainei apo pouthena auto....ousiastika itan to teleutaio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...