christomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Ρε παιδιά εδώ και περίπου 2 βδομάδες η σύνδεσή μου τα χει παίξει.....έχω HOL 768, και εκτός του ότι κατεβάζει σε αξιοθρήνητες ταχύτητες του τύπου 5,6 kbps, τώρα έχει βρει άλλο ωραίο παιχνιδάκι...με πετάει συνέχεια έξω...στα καλά του καθουμένου κόβεται η σύνδεση...οι τεχνικοί λένε ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει και θα το κοιτάξουν... όλο το κοιτάνε και δεν μπορούν να καταλάβουν τι φταίει..υπάρχει κάποια παρόμοια εμπειρία με τη δική μου?ξέρετε τι μπορεί να φταίει?έχουν σπάσει τα νεύρα μου..δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα:evil:
michsof Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μήπως φταίει το modem; Ποιο έχεις γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα και έφταιγε το modem τελικά
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 και εμένα η HOL σήμερα το πρωϊ μου έκανε....νερά.
asxetoula Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ έχω πρόβλημα με τη HOL. Και δε φτάνει που με πετάει 2-3 φορές τη μέρα, δε με ξαναβάζει κιόλας με τίποτα παρά τις απεγνωσμένες μου προσπάθειες(restart στο router, κοιτάζω τις ρυθμίσεις, reset & ό,τι άλλο σκεφτώ ότι μπορεί να φταίει). Έτσι αναγκαστικά τους παίρνω τηλ(αφού έχω χάσει τουλάχιστον μισή ώρα λες και δεν έχω άλλες δουλειές να κάνω) περιμένω κανα δεκάλεπτο στην αναμονή και συνήθως κάνουν κάτι οι τεχνικοί και το φτιάχνουν. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ, τις επόμενες 5-6 φορές μου είπαν ότι λόγω του προβλήματος του ΟΤΕ έχει ξερυθμιστεί το router και πρέπει εκείνοι από εκεί να κάνουν κάποια ενέργεια, μετά είχε πρόβλημα το dslam της περιοχής το οποίο επίσης απορύθμισε τα router & μετά γίνονταν έργα... :evil:
xpapias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πάντως και η Forthnet μια από τα ίδια είναι. Με 1024 πιάνω περίπου 80kb/sec...
NOMIKOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Κι εγώ έχω πρόβλημα με τη HOL.Και δε φτάνει που με πετάει 2-3 φορές τη μέρα, δε με ξαναβάζει κιόλας με τίποτα παρά τις απεγνωσμένες μου προσπάθειες(restart στο router, κοιτάζω τις ρυθμίσεις, reset & ό,τι άλλο σκεφτώ ότι μπορεί να φταίει). Έτσι αναγκαστικά τους παίρνω τηλ(αφού έχω χάσει τουλάχιστον μισή ώρα λες και δεν έχω άλλες δουλειές να κάνω) περιμένω κανα δεκάλεπτο στην αναμονή και συνήθως κάνουν κάτι οι τεχνικοί και το φτιάχνουν. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ, τις επόμενες 5-6 φορές μου είπαν ότι λόγω του προβλήματος του ΟΤΕ έχει ξερυθμιστεί το router και πρέπει εκείνοι από εκεί να κάνουν κάποια ενέργεια, μετά είχε πρόβλημα το dslam της περιοχής το οποίο επίσης απορύθμισε τα router & μετά γίνονταν έργα... :evil: Όρισμένες φορές παλιότερα είχα και εγώ πρόβλημα παίζει ρόλο και πόσο φορτωμένη είναι η περιοχή. Πάντος η ταχυτητές τους είναι πολύ χαμηλά.
Cromb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πολλά παράπονα ακούω τελευταία για τη HOL. Πάνω που τη δευτέρα θα κάνω αίτηση διακοπής της ενός έτους σύνδεσής μου και είμαι στο ψάξιμο. Ειδικά για τη HOL παίζει και αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1365107#post1365107
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.