Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια...!! Μου την δίνουν τα εικονίδια του παλιού Media Player...

Stam28303

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμενα τα ιδια μου κανει. καποια λυση δεν βρηκα.επανεγκατασταση δεν βοηθησε. απλα μετα απο λιγη ωρα τα εμφανιζει κανονικα.ορισμενες φορες δουλευει απο την αρχη.

Δημοσ.

Πηγαινε Ο υπολογιστης μου->Εργαλεια->Επιλογες φακελων->Τυποι αρχειων και ψαξε το mp3. Πατας για προχωρημενους και επιλεγεις το αλλαγη εικονιδιου. Ισως απο κει βρεις αυτο που θες.

Δημοσ.

Δεν εχει ρε φιλε για προχωρημένους... Αλλαγή-Δημιουργία-επαναφορά έχει.. Για πες το λιγο πιο αναλυτικά αν μπορείς..

Δημοσ.

Οποτε για να σου βγαλει το για προχωρημενους πρεπει να πατησεις την επαναφορα πρωτα. Αυτο θα γυρισει το ανοιγμα των αρχειων mp3 στο default του συστηματος που ουσιαστικα ειναι παλι ο windows media player. Αν θες δοκιμασε το αλλα ας πει και κανας αλλος καμια γνωμη γιατι δεν ειμαι και σιγουρος.

Δημοσ.

Πηγαινε σε εναν οποιονδηποτε φακελλο. πατα εργαλεια/επιλογες φακελλων και στην καρτελλα τυποι αρχειων επελεξε τα mp3, wma και οποια αλλα θες κανε επεξεργασια/αλλαγη εικονιδιου αι επελεξε τοο εικονιδιο του windows media player 10. Ετσι θα διορθωθει τοο λαθακι. Αλλαγη πατας

Δημοσ.

Αν έχεις TuneUp Utilities, πήγαινε στο Styler [ 1 ή 2 ] και μετά στην καρτέλα Repair και μετά κλικ στο Reload Icons. Αν δεν κάνει τπτ, μπορείς να πατήσεις και το Repair Icon Cache...

Δημοσ.

Το ίδιο είχε γίνει και με τα εικονίδια των αρχείων εικόνων όταν πέρασα το XnView και μετά το απεγκατέστησα...

Τα λέμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...