Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Πως μπορώ να τον "ξεριζώσω" εντελώς απο το σύστημα μου; Όχι απλώς απο την προσθαφέρεση στοιχείων, αλλά και απο το μητρώο του συστήματος.
Eusebius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1357768
hexadecimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 και γιατι πιστευεις οτι αυτη η αφαιρεση θα κανει κατι καλο στο συστημα σου??? Εγω θα σου προτεινα απλα να δουλευεις καποιον αλλο browser και τιποτα περισσοτερο
Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 thnks!!!!!! Κάποιος ανέφερε σε ένα παλαιότερο ποστ πως τα win2000 δουλέυουν καλύτερα χωρίς καθόλου τον ΙΕ, επειδή και τα ΧΡ έχουν πυρήνα παρόμοιο με ΝΤ, σκέφτηκα πως έτσι θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
hexadecimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Και εγω σου λεω οτι ακομα και με το IE plugin του Firefox μπορει να υπαρξει περιπτωση site που δεν θα ανοιγει.Θα το ηθελες αυτο?
Eusebius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Στα XP εγώ δεν έχω δει διαφορά χωρίς IE (είτε το κομμάτι που βλέπουμε, iexplore.exe, είτε και το από κάτω μαζί). 2000 χωρίς IE δεν έχω δουλέψει. Λένε ότι έχει διαφορά. Στα 98 SE έβλεπα μεγάλη διαφορά και στην ταχύτητα και, ακόμα σημαντικότερο, στη σταθερότητα. (Ξήλωμα μέσω του IEradicator ή του 98lite.)
Lomar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 οκ τον αφήνω μέσα γιατι δε γουστάρω να με πλακώσετε! Πλάκα κάνω, έτσι κ αλλιώς δεν κατάφερα τα προγραμματάκια που μου έδωσε ο φίλος πιο πάνω να τα βρώ φρύ, οπότε ξενέρωσα και απλώς δεν τον χρησιμοποιώ... hexadecimal now you have a point!!!
blueviper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Συμβουλευτικά: Επειδή κάποιος, κάπου, κάποτε ανέφερε κάτι, δε σημαίνει πως ακολουθούμε τυφλά. Καλύτερα η ερώτησή σου να ήταν του τύπου "αξίζει τον κόπο να ξεφορτωθώ τον ΙΕ;".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.