GBOTSAS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 molis mou kaike to palio ti mou protinete gia agora kainourgioy? atapi na ine kai lightscribe?
Vagos_46 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 κατα τη γνωμη μου τα lite-on ειναι απο τα καλυτερα! για lightscribe πολλα προβληματα ακουω!
kkarab Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ego tha protina nec, to 5170 i to 7130...To lightscribe kai opoiadipote antistoixi leitourgia tin theoro apo peritti eos aparadekti(ean skeftoume tin ora pou apaitei ). Peri orekseos...Vevaios Vevaios...
imitheos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πολύ καλή ποιότητα εγγραφής έχουν τα Nec,Lg,Plextor. Ενδεικτικές τιμές: Nec 5170 : 35 Eur Lg GSA-H22 : 38 Eur Plextor 760 : 86 Eur Λέγεται ότι τα Plextor έχουν καλύτερη ποιότητα εγγραφής και είναι πολύ πιο ανθεκτικά σε χαμηλής ποιότητας δισκάκια αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει την διαφορά στην τιμή. Εγώ έχω και τα τρία (όχι ακριβώς αυτά τα μοντέλα αλλά και από τις τρεις αυτές μάρκες) και είμαι ευχαριστημένος και από τα τρία. LG + Tα Lg έχουν ανεπαίσθητα καλύτερη ποιότητα από τα Nec. Nec + Τα Nec έχουν πολύ καλύτερη υποστήριξη σε σπασμένα firmware (π.χ τα 8x δισκάκια της TY με το Nec τα γράφω σε 16x ενώ με το Lg σε 12x) Τα Nec έχουν flasher για Linux (αν σε ενδιαφέρει αυτό) Για να μην πολυλογώ, οποιοδήποτε από Nec ή Lg αγοράσεις σε συνδιασμό με καλής ποιότητας δισκάκια θα μείνεις παρα πολύ ευχαριστημένος.
blackstar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 ta 8x TY +R me 517x kai 717x me mod f/w grafonte sta 18x ma anoteri poiotita apo ola ta ala 18x dvd-/+rw. Opote h epilogi einai nec, ektos an 8es ola ta extra poy exei ena plextor. Ypopsin ta lg den kanoun scan disc.
beman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 makrya apo samsung !!! megalh apath... nec gia sigoyria !!!!!!! h pioneer ,lg....
furious99 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Αντί για Plextor πάρε 2 NEC (μπορεί να τα βρεις σαν Optiarc όπως θα λέγονται στο εξής) και άμα χαλάσει το ένα έχεις το άλλο! Η Plextor δε δίνει τίποτα παραπάνω για τα λεφτά που ζητάει, και όλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.