Προς το περιεχόμενο

Προταση για συνθεση pc

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τότε κρατάς δίσκους τροφοδοτικό και ups που έχεις τα αφαιρείς από την τιμή και παίρνεις τα υπόλοιπα και με το tagan που έχεις θα σε καλύψει για αρχή αλλα στην επομενη φορα που θα σκεφτείς να βάλεις οτιδήποτε στο pc σου θα θέλει άλλαγμα

Δημοσ.

Αν δεν τίθεται θέμα χρημάτων αγνόησε την απορία μου.

Γιατί τον E6700 κι όχι τον E6600; ~220€ διαφορά για διαφορές που αξίζουν σαφώς λιγότερο...

Δημοσ.

γιατί xhtaei έναν πολύ καλο επεξεργαστή και ο πρώτος που μου πήγε στο μυαλό ήταν ο Ε6700 αλλα και ο E6600 λογικά κάπου τις ίδιες επιδόσεις θα έχουν αν χρονίσεις το E6600 στην συχνότητα του Ε6700 η και πολύ παραπάνω

Δημοσ.

Καλά συμφωνώ πως ο 6700 είναι καλύτερος του 6600, όπως κι ο 6800 του 6700. Το θέμα είναι ότι το «πολύ καλός» είναι λίγο αόριστο (πχ εγώ μπορεί να θεωρώ πολύ καλό τον 6600, τον 6700 πάρα πολύ καλό και τον 6800 σπατάλη). Τέσπα μάλλον αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος ζυγίζοντας το value for money :)

Δημοσ.

δεν διαφωνώ απλά ήταν ο μονος καλύτερος ( κατ'εμέ αν και κολλημένος με amd ) όντως τον πιο CPU θα πάρει είναι δικη του επιλογή εγώ προτάσεις του έκανα για ενα pc τέρας γιατί τέρας θα είναι αν στηθεί κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Ευχαριστω για ολα παιδια και οσο για το λιγο παραπανω ή λιγο παρακατω επεξεργαστη, καρτα γραφικων καλα κανετε και μου δινεται τα οσο γινεται πιο πανω. Εβγαλα μια τελικη τιμη κι επειδη υπαρχουν κι αλλα στη μεσα, κατι επαγγελματικα προγραμματα που πρεπει να ειναι γνησια σταθμιζω τιμες με αποδοση, κοβω απο δω ραβω απο κει να δω τι θα βγει στο τελος,Τhαnx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...