Προς το περιεχόμενο

Προταση για συνθεση pc

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ο υπολογιστης προοριζεται για επαγγελματικη χρηση (προγραμματα υπολογισμων στατικων, autocad κτλ.) οποτε ενας πολυς καλος επεξεργαστης και μια πολυ καλη καρτα γραφικων και μια μητρικη αν μπορειτε να προτινεται γιατι εχω χαθει λιγο τελευταια.Απο κει και περα ενα αξιοπιστο τροφοδοτικο, οθονη υπαρχει ηδη και κανα tower που να εχει ευκολη προσβαση χωρις απαραιτητα φρου φρου κι αρωματα, λαμπακια κτλ. Να τονισω οτι ο επεξεργαστης ΙNTEL και μονο λογω βιτσιου αν θελετε αλλα δεν αλλαζω. Οποιος μπορει να βοηθησει... Ευχαριστω!

Δημοσ.

απο buget πόσα διαθέτεις εγώ μπορώ να σου πώ μια σύνθεση αλλα μόνο ο Cpu πάει σχεδών 600 ευρα!!! Ε6700

μνήμες 2x Ocz Gold Edition GX XTC

Vga Ati X1950 Pro

αν θες ακόμα πιο extream γραφικά παίρνεις 2 X1950 Προ και παίζεις σε Crossfire αλλα ανάλογα ανεβαίνει και η τελική τιμή σου συν 215 εύρα

τροφοδοτικό τροφοδοτικό αν θες να ξεχάσεις για καιρό αναβαθμίσεις πάρε αυτό Enermax Galaxy

μητρική εγώ λέω P5W DH Deluxe

τώρα εδώ θα ακούσεις διαφορες άποψης

1600 ευρώ

για case ενα full tower σου κάνει εκει διάλεξε με την δική σου άποψη τιμή/εμφάνιση

Δημοσ.
απο buget πόσα διαθέτεις εγώ μπορώ να σου πώ μια σύνθεση αλλα μόνο ο Cpu πάει σχεδών 600 ευρα!!! Ε6700

μνήμες 2x Ocz Gold Edition GX XTC

Vga Gigabit 7950

εκτώς αν πάς σε 8800

ως τώρα έχουμε 1400 ευρώ σχεδόν αλλα οι τιμές είναι ενδεικτικές γιατί ψιλό παίζουν από μαγαζί σε μαγαζί να συνεχίσω με τα υπόλοιπα η φεύγουμε από το buget σου ?

τροφοδοτικό τροφοδοτικό αν θες να ξεχάσεις για καιρό αναβαθμίσεις πάρε αυτό Enermax Galaxy

1680 ευρώ χοντρικά

μητρική εγώ λέω P5W DH Deluxe

τώρα εδώ θα ακούσεις διαφορες άποψης

2000 ευρώ

Κανα 1500 ευρω αλλα σχετικο ειναι και αυτο. Καμια μητρικη με τον επεξεργαστη που προτινεις? Η καρτα γραφικων μου φαινεται λιγο υπερβολικη, τα υπολοιπα καλα μου ακουγονται.

Δημοσ.

έκαν edit το μήνυμα δεν ταίριαζαν τα πράγματα δες το πάλι 1600 ευρώ βγήκαν για κάρτα έβαλα ati τώρα γιατί το mobo είναι crossfire και είπες θες καλή κάρτα

δίσκους DVD-RW και λοιπά δεν έχω βάλει με την προϋπόθεση ότι τα έχεις αλλα αν τρέχεις αυτό cad έναν raptor τον θες

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι η μητρικη αυτη ειναι για τον επεξεργαστη αυτο? η cpu λεει LG775 και η μητρικη s775. Ειναι το ιδιο? Ευχαριστω για το χρονο σου:)

Δημοσ.

Ναι κάνει η μητρική δες και στην περιγραφή της λέει οτι είναι για core 2 duo

έκαν edit το μήνυμα δεν ταίριαζαν τα πράγματα δες το πάλι 1600 ευρώ βγήκαν για κάρτα έβαλα ati τώρα γιατί το mobo είναι crossfire και είπες θες καλή κάρτα

δίσκους DVD-RW και λοιπά δεν έχω βάλει με την προϋπόθεση ότι τα έχεις αλλα αν τρέχεις αυτό cad έναν raptor τον θες

Δημοσ.

Σκληρος

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ

μνημες

OCZ PC2-6400 EL DDR2 1GB (2X512MB) GOLD EDITION GX XTC DUAL CHANNEL KIT

καρτα γραφικων

SAPPHIRE ATI X1950PRO 256MB PCI-E RETAIL

επεξεργαστης

Intel Core 2 Duo 6600 (s775, 2.4Ghz)

μητρικη

P5W DH Deluxe (s775, 975x, DDR2) .

Συμφωνειτε?

Καποιο tower για την ATX μητρικη? Και το τροφοδοτικο που προτινει ο φιλος παραπανω μου φαινεται πολυ μεγαλο. Το πολυ 600αρι μου φαινεται καλα.

Δημοσ.

εγώ λέω κιάλι μνήμη να πας σε 2 Gb

case οποιο και να πάρεις ATX δέχεται να ενα

τροφοδοτικό για δες και αυτό

Για δίσκο εγώ επιμένω στον Raptor αν όχι έναν παίρνει 2 και τους κανεις raid 1 και μετά "πετάς"

Δημοσ.

Φιλε πλατο καλυτερα να πας σε 2gb ram εξαρχης,εν αναγκη ακομα και value...Οπως και καλο θα ηταν να εριχνες και κανενα ραπτορα..Οσο για τροφοδοτικο καλυτερα να πας σε φτηνουτσικο της ταξεως των 60 ευρω και να παρεις και ενα ups...

Δημοσ.

εγώ πάλι λέω στο τροφοδοτικό να μην τσιγκουνευτεί και να τα σκάσει είναι πολύ βασικό κομμάτι πάνω στο pc και όλα τα πράγματα θα εξαρτώνται από αυτό και για ups ναι αν έχει ακόμα λεφτά αλλα είπε 1500 euro max

Δημοσ.

Υπαρχει μια αρχαια ινδιανικη ρηση που λεει:

Kαλυτερο φτηνο τροφοδοτικο και ups παρα πανακριβο τροφοδοτικο σκετο...

Δημοσ.
εγώ πάλι λέω στο τροφοδοτικό να μην τσιγκουνευτεί και να τα σκάσει είναι πολύ βασικό κομμάτι πάνω στο pc και όλα τα πράγματα θα εξαρτώνται από αυτό και για ups ναι αν έχει ακόμα λεφτά αλλα είπε 1500 euro max

Συμφωνώ απόλυτα για το τροφοδοτικό.

Επίσης και το ups κάποια στιγμή πρέπει να μπει στην σύνθεση (ειδικά αν δουλεύει Ελλάδα).

Δημοσ.

για δες και αυτό το πήρε ένας φίλος πριν 2 μέρες και το μέτρησα να δω τι ψαρια πιάνει και σε πληροφορώ ήταν απόλυτα σταθερό και αθόρυβο Chieftec

2000 euro αν τα έβγαλα καλά

E6700

Chieftec

Raptor

2Gb Μνήμης

P5W DH Deluxe

Ati X1950 Pro

Case Διαλέγεισ ένα και το βάζεις στην τελική τιμή

και ενα UPS για να τα σηκώσει όλα 2000+217 ευρώ

Δημοσ.
Φιλε πλατο καλυτερα να πας σε 2gb ram εξαρχης,εν αναγκη ακομα και value...Οπως και καλο θα ηταν να εριχνες και κανενα ραπτορα..Οσο για τροφοδοτικο καλυτερα να πας σε φτηνουτσικο της ταξεως των 60 ευρω και να παρεις και ενα ups...

ραπτορας??? Δεν ξερω τι ειναι. Ups υπαρχει ηδη. Τα 1500 ευρω δεν ηταν max, σχετικο ειπα οτι ειναι. Για σκληρο δισκο δεν τιθεται θεμα ταχυτητας, οποτε το raid με αφηνει ψιλοαδιαφορο. Το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα για τις μνημες να τις διπλασιασω. Για τροφοδοτικο εχω τωρα ενα tagan 480 w και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν εχω καμια "τρελη" καρτα γραφικων βεβαια, εχω 2 σκληρους επανω και με υπερκαλυπτει. Στανταρ θα παω σε κατι μεγαλυτερο και εξεταζω τα τροφοδοτικα που αναφερθηκαν. Ευχαριστω! Οτι προτασεις εχει κανεις ευχαριστως να τις μελετησω. Οσο περισσοτερες τοσο καλυτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...