Προς το περιεχόμενο

Κακή εκτύπωση από το Microsoft Word!

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω να εκτυπώσω κάποιο κείμενο από το Word (Microsoft Office 2000) δε μου το βγάζει σωστά.Μου βγάζει λάθος τα κενά μεταξύ των γραμμάτων και των λέξεων.

Κ άπω ς έτσιδη λα δή φαί ν ε ται.<p>Και έτσι αναγκάζομαι να κάνω Copy και Paste στο WordPad για να μου το εκτυπώσει σωστά.

Εκτυπωτής Epson Stylys Color 500.Τί κάνω για να διορθωθεί;

Δημοσ.

Μήπως έβαλες κανένα πρόγραμμα της Adobe πρόσφατα??

Νομίζω πως κάποιος font manager της Adobe προκαλεί τέτοιο πρόβλημα, οπότε απλά απεγκατέστησέ τον αν είναι. wink.gif" border="0

Δημοσ.

Αυτά τα προβλήματα με τα κενά τα κάνει μάλλον ο εκτυπωτής. Αν πάλι δε φταίει ο εκτυπωτής βάλε το Office XP ελληνικό. Τώρα θα μου πεις που θα το βρεις, [email protected]

Δημοσ.

Ναι μάλλον ο εκτυπωτής είναι.Πέρα από το XP μπορώ να διορθώσω κάπως το πρόβλημα;Να ψάξω να βρω τους τελευταίους drivers του εκτυπωτή;Αλλά αφού το Office 2000 είναι γμτ και οι drivers δε νομίζω να είναι παλιότεροι από το 2000.Γιατί να θέλει ακόμα πιο καινούργιους;Μήπως κανά setting θέλει αλλαγή τπτ;Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα με Epson;

Δημοσ.

Ενα παρομιο προβλημα ειχα και εγω με ΗP710c. Καποιο καλο παιδι απο εδω μεσα μου ειπε να φαξω στο Find των windows και να βρω ενα αρχειο εντελώσ κουλό(καπωσ ετσι ηταν HPasttasef)ουτε και εγω δεν το θυμάμαι. Πράγματι το βρήκα, το άνοιξα και τσεκαρα μια εντολή που χρειαζότανε και ολα ενταξει. Υποθέτω οτι ήταν καποιοσ που γνώριζε καλα το software του εκύπωτη. Σε συμβουλεύω να παρεισ την αντιπροσωπια και να σου πουν τι να κάνεις. Και αν σου λεν μ@#$%@##$ες να τουσ τον πασ εκεί βάλε και καμιά φωνή. Δεν βλαπτει. Πολλα εχω καταφέρει έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...