Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν σκύλο αν αυτός είναι ο τιμοκατάλογος, πες μου να σου τρεσάρω καμιά 40αριά χριστοπαναγίες για τους επόμενους 5-6 μήνες να πάρεις λόγω bonus το MacBook Pro (αλλά θα μου χαρίσεις μέτα το iMac σου) Μπα, το αγαπώ το iMac. Το MacBook (σκέτο ή Pro) προτιμώ να το πάρω χωρίς την ευγενή βοήθεια που τόσο απλόχερα προσφέρεις. Να'σαι καλά πάντως που με σκέφτηκες (έστω κι έτσι).
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 μόνο από τα διαφημιστικά τα οποία έχουν τρελά έσοδα
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 na υποθεσω το "τρελα"λεγεται ειρωνικα?? Γενικα εχω χασει το λογαριασμο και δεν ξερω ποιος κανει πλακα και ποιος οχι.
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τα έσοδα του σάητ είναι μόνο από τις διαφημήσεις. Οι μοντζ δεν πληρωνόμεθα. Το σωστό είναι πίτα καλαμάκι. Αυτές ήταν οι καθολικές αλήθειες για σήμερα.
Vagos_46 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αυτές ήταν οι καθολικές αλήθειες για σήμερα. απο εναν αγιο ανθρωπο!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 na υποθεσω το "τρελα"λεγεται ειρωνικα??Γενικα εχω χασει το λογαριασμο και δεν ξερω ποιος κανει πλακα και ποιος οχι. Ισχύει η εξής απάντηση: [ click me ].
asmilon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 paredwse μαλλον αυτο θελεις να τονισεις ε? Οπότε και εφοριακός να είσαι, ατύχησες. :grin:
manic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 μου αρεσει το insomnia για τον ιδιο λογο που εσκασα(οχι εγω ο father..) 900 ευρω για να παω στο CAMP NOU : ΝΟ ADS
louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Τοσο προσοδοφορες ειναι αυτες οι διαφημισεις?παντα ειχα απορια πως συντηρουνται καποια site που φαινομενικα τουλαχιστον δε διαφημιζουν κατι, ν αυποθεσω οτι η επισκεψιμοτητα ενος δικτυακου τοπου φερνει και διαφημισεις?Μπραβο παντως παιδια.Α και κατι αλλο. Οι mods γνωριζεστε προσωπικα(μεσω φυσικης παρουσιας) η μονο μεσω του site.Και το "αφεντικο" το εχετε δει η ειναι σαν τους αγγελους του charlie που επικοινωνουν μονο μεσω μικροφονου(η ερωτηση ειναι κυριολεκτικη).
nontasg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Και το "αφεντικο" το εχετε δει η ειναι σαν τους αγγελους του charlie που επικοινωνουν μονο μεσω μικροφονου(η ερωτηση ειναι κυριολεκτικη). Με αυτό που είπες έγραψες ιστορία αγαπητέ......Ωραία,από εδώ και μπρος ο HAL θα λέγεται Charlie και ο paredwse θα είναι ένας από τους αγγέλους του που θα λύνουν τα νομικά θέματα..... Να πω και την κακία....Ο The_Edge θα είναι ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ άγγελος με το extra επίδομα βέβαια,ενώ ο Lucifer ο έκπτωτος άγγελος..... :mrgreen: :mrgreen:
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Λογικα καλοπερνα ο Edge με το επιδομα που παιρνει, για αυτο δε τον βλεπουμε τοσο συχνα ο The Edge παίρνει επίδομα για να μην ποστάρει :wink:
nontasg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ο The Edge παίρνει επίδομα για να μην ποστάρει :wink: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Sorry,αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό έτσι όπως ειπώθηκε.......Χωρίς παρεξήγηση βέβαια....... :mrgreen: :mrgreen:
Creation Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Sorry,αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο αυτό έτσι όπως ειπώθηκε.......Χωρίς παρεξήγηση βέβαια....... :mrgreen: :mrgreen: Αυτό το επίδομα έπρεπε να το δώσουν σε εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.