asmilon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Η σοβαροφανεια φιλε CHRIS_MALL δε κανει κατι σοβαρο η αληθινο. Μπορει να λες γελοια πραγματα πολυ σοβαρα και να λες πολυ σοβαρα πραγματα με γελοιο τροπο (ατακα απο Α.Μ.Α.Ν ). Αν κανεις και εσυ πλακα πασο, απλα δε φαινεται τοσο απο το ποστ σου ;-)
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 kala.. ayto to link http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1324000&postcount=8 exei poli plaka..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 kala.. ayto to link http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1324000&postcount=8exei poli plaka.. Φυσικά για πλάκα έχει μπει. Στην πραγματικότητα η Cristina παίρνει παραπάνω...
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Φυσικά για πλάκα έχει μπει. Στην πραγματικότητα η Cristina παίρνει παραπάνω... ma..etsi adikounte ta agoria.. ti isotita yparxei stis meres mas.. alla vevea..eine mionotita oi gynaikes sto net..kai isos giayto pernei parapano.. pantos o neoellinas..synexizei tin paradosi...(mou xarizan ena gaidaro kai ton koitaga sta dontia) dispistia.. mazi me akatanikiti periergeia.
nontasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως ξέρω ποιός παίρνει τα λιγότερα.Ο The_Edge!!! Γι'αυτό ποστάρει τόσο σπάνια....... :mrgreen: ΥΣ:The_Edge ελπίζω να σηκώνεις από πλάκα ε;
The_Edge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως ξέρω ποιός παίρνει τα λιγότερα.Ο The_Edge!!! Γι'αυτό ποστάρει τόσο σπάνια....... :mrgreen: ΥΣ:The_Edge ελπίζω να σηκώνεις από πλάκα ε; Έχεις λάθος! Στο μισθό μου προστίθεται και ένα ειδικό επίδομα που έχουμε θεσπίσει. Το ονομάζουμε "Επίδομα Νώντα".
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μεγάλος πλακατζής ο έντζ. Και αδιόρθωτο πειραχτήρι!!! Να σου λέει ιστορίες που έσκαγε μπαν έτσι για πλάκα, να πεθαίνεις απ' τα γέλια!!!
nontasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Έχεις λάθος! Στο μισθό μου προστίθεται και ένα ειδικό επίδομα που έχουμε θεσπίσει. Το ονομάζουμε "Επίδομα Νώντα". Άντε βρε!Συνωνόματος;;; Ευτυχώς που παίρνεις(αν το παίρνεις ακόμα) και το επίδομα δηλαδή.....
Lucifer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Έχεις λάθος! Στο μισθό μου προστίθεται και ένα ειδικό επίδομα που έχουμε θεσπίσει. Το ονομάζουμε "Επίδομα Νώντα". Άντε βρε!Συνωνόματος;;; Μη δίνετε σημασία, απλά το κρατάω μη και χαθεί.
asmilon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Λογικα καλοπερνα ο Edge με το επιδομα που παιρνει, για αυτο δε τον βλεπουμε τοσο συχνα
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μη δίνετε σημασία, απλά το κρατάω μη και χαθεί. Στη θέση σου, δεν θα ανυσηχούσα τόσο. Το παρελθόν κάποιων, αποτελεί εγγύηση ανάλογων επιδόσεων και για το μέλλον.
nontasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Σοφή κουβέντα είπες φίλε punky..... Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει συνωνόματος που ξέρει τον The_Edge..... :mrgreen: ΥΣ1:Lucifer πρόσθεσε και αυτό που είπα στο παραπάνω ε; ΥΣ2:διορθώνω το πιο πάνω : όχι The_Edge,αλλά SUPER MODERATOR The_Edge.Τώρα είμαστε οκ νομίζω. Άντε παιδιά καλό βράδυ.
louben Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 τελικα ρε παιδια χωρις πλακα τι ισχυει για να καταλαβουμε(οχι τιποτα αλλο απο περιεργεια ).
nontasg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Σοβαρά λοιπόν τώρα,η αγορά vBulletin(το λογισμικό που έχει και η insomnia) κοστίζει 140€+Φ.Π.Α. για τον πρώτο χρόνο.Μετά είναι 30€ το χρόνο συν το χρηματικό ποσό(αυτό δεν το γνωρίζω) για τον hoster.Αυτά βέβαια ισχύουν για κάθε forum που έχει αγορασμένο vBulletin.
LL_NEO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν σκύλο αν αυτός είναι ο τιμοκατάλογος, πες μου να σου τρεσάρω καμιά 40αριά χριστοπαναγίες για τους επόμενους 5-6 μήνες να πάρεις λόγω bonus το MacBook Pro (αλλά θα μου χαρίσεις μέτα το iMac σου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.