Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει το Ιnsomnia;

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σοβαροφανεια φιλε CHRIS_MALL δε κανει κατι σοβαρο η αληθινο.

Μπορει να λες γελοια πραγματα πολυ σοβαρα και να λες πολυ σοβαρα πραγματα με γελοιο τροπο (ατακα απο Α.Μ.Α.Ν :mrgreen:).

Αν κανεις και εσυ πλακα πασο, απλα δε φαινεται τοσο απο το ποστ σου ;-)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φυσικά για πλάκα έχει μπει. :)

Στην πραγματικότητα η Cristina παίρνει παραπάνω... :P

ma..etsi adikounte ta agoria..:confused: ti isotita yparxei stis meres mas..:mrgreen:

alla vevea..eine mionotita oi gynaikes sto net..kai isos giayto pernei parapano..

:mrgreen:

pantos o neoellinas..synexizei tin paradosi...(mou xarizan ena gaidaro kai ton koitaga sta dontia) dispistia.. mazi me akatanikiti periergeia.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω ποιός παίρνει τα λιγότερα.Ο The_Edge!!! Γι'αυτό ποστάρει τόσο σπάνια.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΣ:The_Edge ελπίζω να σηκώνεις από πλάκα ε; :)

Δημοσ.
Εγώ πάντως ξέρω ποιός παίρνει τα λιγότερα.Ο The_Edge!!! Γι'αυτό ποστάρει τόσο σπάνια.......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΣ:The_Edge ελπίζω να σηκώνεις από πλάκα ε; :)

Έχεις λάθος! Στο μισθό μου προστίθεται και ένα ειδικό επίδομα που έχουμε θεσπίσει. Το ονομάζουμε "Επίδομα Νώντα". :-D

Δημοσ.

Μεγάλος πλακατζής ο έντζ. Και αδιόρθωτο πειραχτήρι!!! Να σου λέει ιστορίες που έσκαγε μπαν έτσι για πλάκα, να πεθαίνεις απ' τα γέλια!!!

Δημοσ.
Έχεις λάθος! Στο μισθό μου προστίθεται και ένα ειδικό επίδομα που έχουμε θεσπίσει. Το ονομάζουμε "Επίδομα Νώντα". :-D

Άντε βρε!Συνωνόματος;;; :-D

Ευτυχώς που παίρνεις(αν το παίρνεις ακόμα) και το επίδομα δηλαδή.....:mrgreen:

Δημοσ.

Άντε βρε!Συνωνόματος;;; :-D

Μη δίνετε σημασία, απλά το κρατάω μη και χαθεί.

Δημοσ.
Μη δίνετε σημασία, απλά το κρατάω μη και χαθεί.

Στη θέση σου, δεν θα ανυσηχούσα τόσο.

Το παρελθόν κάποιων, αποτελεί εγγύηση ανάλογων επιδόσεων και για το μέλλον.

Δημοσ.

Σοφή κουβέντα είπες φίλε punky.....:-D

Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει συνωνόματος που ξέρει τον The_Edge.....:mrgreen: :mrgreen:

ΥΣ1:Lucifer πρόσθεσε και αυτό που είπα στο παραπάνω ε; ;)

ΥΣ2:διορθώνω το πιο πάνω : όχι The_Edge,αλλά SUPER MODERATOR The_Edge.Τώρα είμαστε οκ νομίζω.

Άντε παιδιά καλό βράδυ.

Δημοσ.

Σοβαρά λοιπόν τώρα,η αγορά vBulletin(το λογισμικό που έχει και η insomnia) κοστίζει 140€+Φ.Π.Α. για τον πρώτο χρόνο.Μετά είναι 30€ το χρόνο συν το χρηματικό ποσό(αυτό δεν το γνωρίζω) για τον hoster.Αυτά βέβαια ισχύουν για κάθε forum που έχει αγορασμένο vBulletin.

Δημοσ.

Λοιπόν σκύλο αν αυτός είναι ο τιμοκατάλογος, πες μου να σου τρεσάρω καμιά 40αριά χριστοπαναγίες για τους επόμενους 5-6 μήνες να πάρεις λόγω bonus το MacBook Pro (αλλά θα μου χαρίσεις μέτα το iMac σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...