Προς το περιεχόμενο

Πόσο κοστίζει το Ιnsomnia;

Lomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή την απορία την έχω εδώ και αρκετό καιρό...

Βλέπω 50k avatar και υπογραφές (καμιά φορά και animated), πολλές φώτο φορτωμένες, πολλές χιλιάδες πόστ και threads και αναρωτιέμαι, αυτοί οι χριστιανοί (ή μουσουλμάνοι ή ότι άλλο είναι) πώς συντηρούν και γιατί το συντηρούν;

Μάλιστα μια διαφημισούλα έχει όλη κι όλη και δεν νομίζω τόσο καιρό απο εκεί να αποζημιώνεται ο χώρος στους server, το νοίκιασμα του χώρου και κυριώς ο χρόνος (ο ιδρώτας και το αίμα :mrgreen: ) των ιδιοκτητών.

Υ.Γ. Δεν είμαι εφοριακός :mrgreen:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλιά είχε γίνει ένα γαμάτο σκηνικό με κάτι μπλουζάκια, αλλά δεν προλαβα να παραγγείλω και απο τότε μου έχει μείνει αποθυμένο!!!

Γενικά δεν παίζει κανένα σκηνικό με Donate κ έτσι και πιστεύω πως αυτό πάει στα μακράν +++++ του insomnia!

Ρε παιδιά αν θέλεται καμιά υποστήριξη, εδώ είμαστε εμείς! απο 1€ να βάλουμε όλα τα μέλη... ΤΣΟΥΠ!!! 50k€ στο λογαριασμό των μοδερειτορ και του αντμιν και μετά θα την κάνουν για κόπα καμπάνα και σεϋχέλες!

Δημοσ.
Πουλάμε τις διευθύνσεις email των μελών στο Google για spam messages.

ευτυχως που μας λυθηκε η απορια απο τον moderator lucifer που πεταει σαν πολυβολο τις ...ειρωνικες/και καλα αστειες/τι μας ρωτας ρε βλακα... απαντησεις..8)

Δημοσ.
ευτυχως που μας λυθηκε η απορια απο τον moderator lucifer που πεταει σαν πολυβολο τις ...ειρωνικες/και καλα αστειες/τι μας ρωτας ρε βλακα... απαντησεις..8)

Ώπα ρε, καλοήθης είναι πάντα η ειρωνεία μου.

Εκτός από εκείνη τη φορά που είχα αφήσει κάτι σαπούνακια σε μια εβραϊκή εκκλησία.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα!

Καλά όλα αυτά, αλλά μια ποιοτική (και όχι ακριβής ποσοτικά) προσέγγιση για το κόστος του insomnia δεν μπορεί να δωθεί;

Έτσι απο περιέργια, δεν ρωτάο το πόθεν έσχες (σωστά το γράφω; :mrgreen: )...

Φιλικά πάντα :)

Δημοσ.

Ορίστε μια αναλυτική περιγραφή εσόδων του forum

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1324000&postcount=8 :mrgreen:

ΥΓ: ούτε που θα το φανταζόσουν ε?

ΥΓ2:Εάν δε σε κάνει δες όλο το θέμα

edit: και αυτό

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1324041&postcount=11

Δημοσ.

Δεν το ήξερα, κάθε φορά προλάβαινα μέχρι το "Ααααα καταρρέει πάνω μας η συναγ...". ;p

Επί του θέματος τώρα, εγώδ δεν έχω ιδέα. Και δε ρωτάω, λίγο θέλει για να το εκλάβει ως πρακτικό ενδιαφέρον ο admin ;p

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτή την απορία την έχω εδώ και αρκετό καιρό...

Βλέπω 50k avatar και υπογραφές (καμιά φορά και animated), πολλές φώτο φορτωμένες, πολλές χιλιάδες πόστ και threads και αναρωτιέμαι, αυτοί οι χριστιανοί (ή μουσουλμάνοι ή ότι άλλο είναι) πώς συντηρούν και γιατί το συντηρούν;

Μάλιστα μια διαφημισούλα έχει όλη κι όλη και δεν νομίζω τόσο καιρό απο εκεί να αποζημιώνεται ο χώρος στους server, το νοίκιασμα του χώρου και κυριώς ο χρόνος (ο ιδρώτας και το αίμα :mrgreen: ) των ιδιοκτητών.

Υ.Γ. Δεν είμαι εφοριακός :mrgreen:

Το site και το forum έχουν ως μοναδικό έσοδο τις διαφημίσεις που υπάρχουν πάνω δεξιά.

Όλα τα έξοδα πληρώνονται αποκλειστικά από την τσέπη του ιδιοκτήτη.

Ουδείς* αμοίβεται για ό,τι γίνεται στο site και στο forum - όλα είναι εθελοντική και ανιδιοτελής εργασία.

Οπότε και εφοριακός να είσαι, ατύχησες. :-D

* administrator, moderators, tech support

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...