Olorin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 track7!, συγχαρητήρια και από εμένα... Κι εγώ περιμένω πώς και πώς το παιχνίδι σας και αν δεν σεβόμουν την ηλικία και την εμπειρία του Τσουρινάκη, θα προσφερόμουν για να αναλάβω εγώ το review του στο περιοδικό... Το μόνο που λίγο με χάλασε ήταν οι 3 από τις 4 απαντήσεις στην παρακάτω ερώτηση: Ποια είναι τα αγαπημένα τους adventures –πρόσφατες κυκλοφορίες, αλλά και παλαιότερες.Splinter Cell:double agent , Broken Sword , Tomb Raider , Gears of War
N1ghtW0lf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 absolutely incredible!!! Pws kai pws to perimenw...aaaax aax ax
Pink_Panther Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Ligo ...noir ta grafika kai mou 8imizei to Prince of Persia sto style. Ta grafika poly kala, oxi vevaia teleia, mhn ta 8eloume ola dika mas alla to vasikotero einai to gameplay, to poses ores 8a kolisoume kai to poso 8a 8eloume na to peksoume otan 8a imaste makria apo to pc PS Kalo gomenaki h hrwida H Ellinida Lara Croft !
activex Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 kata to telos tou etous ypologizete. kai pithani kikloforia demo telos tou marti..
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 απο γραφικα σχιζει.ελπιζω ομοιως να σχισει και απο περιεχομενο. θα βγει και στις κονσολες;
vandermonde Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ναι θα βγει και σε κονσολες......εβαλε τις pics του και το IGN.........
comfuzio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Kati allo apo mena! Tha exei lan game? h kapoion Internet server? Px na anoigoume Hamachi kai na paizoume me tous kollitous mas 2plo.
comfuzio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Giati oxi? Dld otan leme adventure ksexname to multiplayer?
KilliK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Giati oxi? Dld otan leme adventure ksexname to multiplayer? ρωτα το uru...
activex Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 parepiptontos comfuzio oraia idiea gia tous dimiourgous tou ..na sindeese diktiaka kai na linis grifous me parea se paralila senaria (isos ?) ouaou! plaka plaka...
comfuzio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Profanos file activex mono se emas aresei auth h idea...
kwn7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αυτή είναι (ΜΑΚΡΑΝ) η καλύτερη είδηση που έχω ακούσει!!!! Δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια (κανά GT όταν έχω χρόνο) αλλά θα το αγοράσω!! Μπράβο στην (άλλη Ελλάδα) που ευτυχώς προσπαθεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα