Panahs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Οι εικόνες σύμφωνα με το επίσημο site προέρχονται από το demo που θα βγει στα τέλη Δεκεμβρίου (λέεεεεμε τώρα). Εγώ την τελευταία φορά που άφησα το παιχνίδι ήταν με ελληνική μυθολογία και τα ρέστα... Και τώρα το ξαναβρίσκω a long time ago in a galaxy far far away με ήρωα έναν απόγονο των Xen και μαγείες και ηλεκτρισμούς? WTF?
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Εδώ λίγο Xena και Hercules να έχεις δει, μπορείς να καταλάβεις πως μπορεί να μεταπηδήσει ένα τέτοιο στόρι από μυθολογία σε εξωγήινους, time travel, και απ'....όσα έχει τέλος πάντων ο μπαξές Σοβαρά τώρα, αν και οι screenshots μου φέρνουν στο νου δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, είναι τουλάχιστο μια ένδειξη ότι προσεχώς θα έχουμε το Playable demo στα χέρια μας, από το οποίο θα βγούν ασφαλέστερα συμπεράσματα. (όπως θα γινόταν βέβαια και από ένα trailer, αλλά αυτό το.... ψόφιο άλογο το βαρέσαμε αρκετά )
Panahs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Και για να σοβαρευτούμε λοιπόν, τα γραφικά φαίνονται όμορφα, αλλά το παιχνίδι πρέπει να βγει το πολύ σε 3 μήνες γιατί έχουν αρχίσει ήδη να δείχνουν την ηλικία τους πριν ακόμα κυκλοφορήσει.
AccountSaver Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι φαίνεται το παιχνίδι θα ανταγωνιστεί πάρα πολλά παίχνιδια.Όσο για το βίντεο μου άρεσε πάρα πολύ.
PCharon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Και για να σοβαρευτούμε λοιπόν, τα γραφικά φαίνονται όμορφα, αλλά το παιχνίδι πρέπει να βγει το πολύ σε 3 μήνες γιατί έχουν αρχίσει ήδη να δείχνουν την ηλικία τους πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Αναρωτιέμαι τί απαιτήσεις συστήματος θα έχει...
Panahs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Απο οτι φαίνεται το παιχνίδι θα ανταγωνιστεί πάρα πολλά παίχνιδια.Όσο για το βίντεο μου άρεσε πάρα πολύ. Με τις συνεχείς καθυστερήσεις που τρώει μπορούμε πολύ δικαιολογημένα να αμφιβάλλουμε γιαυτό. Λίγο offtopic, αλλά το game που είναι -εν μέρει- ελληνικό και νομίζω ότι έχει μεγαλύτερο potential να κάνει πραγματική θραύση (καθώς έχει ήδη ψηφιστεί ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα στο είδος του) είναι το Darkfall online. Μιλάμε για mmo με επαναστατικό gameplay. Ένα απλό search στο google με εντυπωσίασε με αυτά που διάβασα.
giorgos147 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Όντως...το έχουν καθυστερήσει πολύ Το darkfall,καλό φένεται
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Θα είναι πολύ κρίμα αν εξελιχτεί σε vaporware, αν και υπάρχει αρκετό υλικό που δείχνει ότι η δουλειά είναι προχωρημένη. Υπάρχουν και χειρότερα: mod που πάνε να κλείσουν τέσσερα χρόνια, ας πούμε, ή το all-time classic Duke Nukem Forever.
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Απο τα συμφραζόμενα που έχουμε διαβάσει κατα καιρούς σε flame post μου έχει δημιουργήθει η εντύπωση οτι δεν μπόρεσε να βρεθεί publisher και το παιχνίδι έμεινε στη μέση. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να εμπίπτει στον ορισμό του Vaporware, ένα παιχνίδι που έχει δείξει ήδη screenshots, teasers, gameplay videos και trailers και η ομάδα ανάπτυξης έχει κατα καιρούς παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ελληνικό και ξένο τύπο. Αυτό για μένα σημαίνει ότι υπάρχει και game engine και παιχνίδι το οποίο σταδιακά αναπτύσσεται. Στην χειρότερη περίπτωση που δεν θα εκδοθεί, θα μιλάμε για αποτυχία ολοκλήρωσης της ανάπτυξης του παιχνιδιού ή πιθανότατα έλλειψη funding, κακό προγρμματισμό κλπ. Τώρα όσον αφορά τα mods... Όσα mod είναι vaporware, φαίνονται από τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξής τους (εκτός και αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο που μου διαφεύγει ή αν ορίζεις το vaporware αλλίως - που είναι πολύ πιθανό). Πάντως όσα mod γνωρίζω εγώ, που η ανάπτυξή τους έχει κρατήσει πάνω από 4 χρόνια, αυτά απέχουν πολύ από vaporware. Πολλά mods δικαιολογούν και με το παραπάνω το χρόνο ανάπτυξής τους (τόσο από media releases, όσο και από το τελικό αποτέλεσμα) και κατά τη δική μου εμπειρία, ένα καλό μικρό mod στην κατηγορία των Total Conversion (δική του ιστορία, χαρακτήρες, μουσική, πάνω από 3 levels κλπ) χρειάζεται τουλάχιστο 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί.
dp@pa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Απο τα συμφραζόμενα που έχουμε διαβάσει κατα καιρούς σε flame post μου έχει δημιουργήθει η εντύπωση οτι δεν μπόρεσε να βρεθεί publisher και το παιχνίδι έμεινε στη μέση. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το προβλημα δεν ηταν οτι δεν μπορουσε να βρει publisher, Publishers θελανε το Θεσεις, απλα η εταιρια, ειχε αποφασισει για να εξασφαλιση καλυτερο DEAL, να δωσουν πρωτα ενα ΟΛΟΛΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ντεμο, και οχι κατι που δεν θα εντυπωσιαζε και να μην επερνε η εταιρια τα λεφτα που ειχε θεσει σαν στοχο. Απο Ubisoft σαν πρωτη στην λιστα, μεχρι και Activision.. Μπορουσε να κλεισει με Publisher απο ευρωπη ανετα!! και λεω ανετα αφου θελανε το Θεσεις, και μεχρι και προσφορες ειχε λαβει η εταιρια, απλα η απαντηση σε αυτες τις εταιριες ηταν το ιδιο, σας παρκαλω καντε λιγη υπομονη μεχρι να σας δωσουμε ενα ολοκληρωμενο ντεμο για καλυτερη συνεργασια, παντα με βαση Loyalty fees Κλπ. Η εταιρια εβλεπε το θεσεις σαν ΑΑΑ τιτλος, που θα επρεπε να εξασφαλιση τα λεφτα του επενδυτη τις εταιριας Track7. Αυτο ηταν το σκεπτικο, και το πλανο. Και ακομη υπαρχη αυτο. Η εταιρια εξακολουθη να υπαρχη, και να φτιαχνει το παιχνιδι.. Απλα πλεον, με Ξενο εμπειρο προγραμματιστη, που εχει και δικια του ομαδα στην Αμερικη. Η ελληνες υπαρχουν ακομη, αλλα οχι ολοι, μειναν μερικοι, η βασικη ομαδα που ηταν απο την αρχη. Το να μην ακουτε τιποτα για το παιχνιδι, δεν λεει τιποτα...και αλλες εταιριες το εχουν κανει και αυτο. Μην το κατακρινετε σαν πεθαμενο Project, ακομη συνεχιζετε, οσο χρειαστει. Ο επενδυτης και ιδρυτης ακομη πιστευει στο εργο, και θα συνεχιση. Απλα οχι με τοσο κοσμο που ειχε πριν που δουλευε στο θεσεις. Εγω ειχα φυγει, επειδη δεν ειχα κατι στα χερια μου να πουλήσω, και καταντησε λιγο βαρετο να καθομαι και να μην κανω τιποτα. Μεχρι να βγει, θα ξανα μπω να βοηθησω την ομαδα, να ολοκληρωθει το εργο. Οσα ακουτε απο Δημοσιογραφους του ελληνικου τυπου, ειναι οτι νανε. Λενε αυτα που πιστευουν και τιποτα αλλο απο το να κρινουν οπως θελουν. Θελω να τους δω ολους αυτους, οταν κτηπανε την πορτα τις Track7 και δεν τους ανοιγει κανεις, οταν θα βγει το παιχνιδι. Εκει θα δουμε το ρεζιλη τις ελληνικης δημοσιογραφιας, που το θεωρο παρα πολυ γελιο vs τα ξενα περιοδικα και ονλινε magazines. Ετσι και αλλιως, η πωλησεις, δεν εξαρτουνται απο την Ελληνικη αγορα για να γινει best seller, μην τρελλαθουμε.
nectons Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Με λίγα -λυπηρά- λόγια για να μην αναμένετε άδικα φίλοι να ξέρετε ότι έχει εγκαταληφθεί κάθε προσπάθεια για το θέσεις.. http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=8479
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μήπως να περιμέναμε και μια... επίσημη ανακοίνωση πριν σταματήσουμε να αναμένουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα