Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ψάχνοντας σήμερα στο forum του παιχνιδιού, είδα μια ανεπίσημη ανακοινωση για το επόμενο trailer.

Σύμφωνα με αυτή το νέο trailer θα περιέχει in-game footage και θα βγει στις 31/10.

Δημοσ.
Ψάχνοντας σήμερα στο forum του παιχνιδιού, είδα μια ανεπίσημη ανακοινωση για το επόμενο trailer.

Σύμφωνα με αυτή το νέο trailer θα περιέχει in-game footage και θα βγει στις 31/10.

praetorian αναπτεροσες τις ελπιδες μας, εγω πολλυ φοβομουνα πως θα θαβωταν το συγκεκριμενο παιχνιδι μακαρι να πανε ολα κατ'ευχην ,ειδωμεν!

Δημοσ.

νομιζα οτι ειχε κυκλοφορησει εδω και πολυ καιρο (μη πω χρονια),αλλα τελικα ακομα το παλευουν...κριμα.

Αυτό το θεμα ξεκίνησε πριν 2 χρόνια και το παιχνίδι ήταν ήδη σε εξέλιξη, οπότε μιλάμε για μια τουλάχιστον 3χρονη δαδικασία μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν τα παιχνίδια παίρνουν τόσο καιρό για να σχεδιαστούν και να παραχθούν αλλά ο δρόμος φαίνεται μακρύς ακόμα. Μήπως πια όταν φτάσει ο καιρός να βγει να είναι ενετελως ξεπερασμένο τουλάχιστον στον τομέα των γραφικών;

αυτο σκεφτομαι και γω..

Δημοσ.

άντε με το καλο. πάντως μέχρι να το δούμε και κανονικά κρατάω κάποιες επιφυλάξεις

πως στο καλο διαβάζεται το theseis? κανονικά πρέπει να διαβαστεί θέσεις

γιατί στα αγγλικά είναι (theses πληθυντικός) και (thesis ενικος)

• Moderators
Δημοσ.

Τέλεια τα νέα για το Χριστουγεννιάτικο playable demo!

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στο forum, ελπίζω αυτό να μην ακυρώνει την υπόσχεση για trailer αύριο (στις 31). :shifty:

Δημοσ.
Τέλεια τα νέα για το Χριστουγεννιάτικο playable demo!

Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στο forum, ελπίζω αυτό να μην ακυρώνει την υπόσχεση για trailer αύριο (στις 31). :shifty:

κοίτα επειδή πέφτει και halloween μπορεί να είναι και πλακα :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
κοίτα επειδή πέφτει και halloween μπορεί να είναι και πλακα :P

:lol:, όχι δε νομίζω. Η υπόσχεση δόθηκε πολύ νωρίτερα. Και γενικά είναι κάπως ανάποδο να βγάλουν playable demo, χωρίς να έχει προηγηθεί κανονικο trailer, έτσι δεν είναι;

edit: Τελικά ανάποδο ή μη, άκυρο και για το trailer, συμφωνα με το τελευταίο post του atekki. Ε, να πάρει η ευχή, είμαι υπέρ του να βγαίνει κάτι όταν είναι έτοιμο όσο και αν καθυστερεί (ή φαίνεται στους απ'έξω ότι καθυστερεί) και θα υποστηρίζω αυτό το παιχνιδάκι μέχρι (του όποιου) τέλους. Αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, τότε μην υπόσχεσαι με συγκεκριμένες ημερομηνίες για να εμφανιστείς δυο μερες πριν να υποσχεθείς κάτι μεγαλύτερο και να ακυρώσεις το πρώτο (κάτι που έχει συμβεί τουλάχιστο άλλη μια φορά μέσα στο φθινόπωρο). Μεταξύ μας δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο να βγει ένα gameplay trailer, που θα μας έκανε να ξεχάσουμε το... λίγο... teaser του Μαϊου. (Εκτός βέβαια αν το gameplay επιδέχεται άμεσης βελτίωσης και δεν είναι έτοιμο για επίδειξη, στην οποία περίπτωση ισχύει το αρχικό "μην υπόσχεσαι").

Επεξ/σία από Praetorian
Update με νέα για το trailer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:lol:, όχι δε νομίζω. Η υπόσχεση δόθηκε πολύ νωρίτερα. Και γενικά είναι κάπως ανάποδο να βγάλουν playable demo, χωρίς να έχει προηγηθεί κανονικο trailer, έτσι δεν είναι;

edit: Τελικά ανάποδο ή μη, άκυρο και για το trailer, συμφωνα με το τελευταίο post του atekki. Ε, να πάρει η ευχή, είμαι υπέρ του να βγαίνει κάτι όταν είναι έτοιμο όσο και αν καθυστερεί (ή φαίνεται στους απ'έξω ότι καθυστερεί) και θα υποστηρίζω αυτό το παιχνιδάκι μέχρι (του όποιου) τέλους. Αλλά αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι, τότε μην υπόσχεσαι με συγκεκριμένες ημερομηνίες για να εμφανιστείς δυο μερες πριν να υποσχεθείς κάτι μεγαλύτερο και να ακυρώσεις το πρώτο (κάτι που έχει συμβεί τουλάχιστο άλλη μια φορά μέσα στο φθινόπωρο). Μεταξύ μας δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο να βγει ένα gameplay trailer, που θα μας έκανε να ξεχάσουμε το... λίγο... teaser του Μαϊου. (Εκτός βέβαια αν το gameplay επιδέχεται άμεσης βελτίωσης και δεν είναι έτοιμο για επίδειξη, στην οποία περίπτωση ισχύει το αρχικό "μην υπόσχεσαι").

όταν ο farcry μιλάει για halloween να τον πιστεύεται ;)

-----Προστέθηκε 31/10/2008 στις 02 : 41 : 29-----

A και μη ξεχάσω. μετά έχουμε

remember remember the 5th of november
Πάλι δεν ισχύει ότι και να πουν :P Επεξ/σία από FarCry
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...