clairvoyant Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 α ναι? θα ξεχασαν να ανανεωσουν το site τοτε (αρχιζει και μυριζει ασχημα....μαλλον το self-funding δε παει και τοσο καλα) http://www.pcmaster.gr/forum/forum_posts.asp?TID=15196 Δηλαδή η ομάδα πλέον είναι χωρίς προγραμματιστή..? Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι κανείς απ'όσους φεύγουν δεν μιλά ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει - πάντως ο BadSector είναι ο πρώτος από τους αποχωρήσαντες που δηλώνει σίγουρος πως το παιχνίδι τελικά θα κυκλοφορήσει (άλλοι έλεγαν/λένε "Ξεχάστε το Theseis"). Άντε να δούμε τι θα δούμε, γνώμη μου είναι πάντως πως το Theseis έχει μπει πλέον σε πτωτική πορεία όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου γι'αυτό..
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 http://www.pcmaster.gr/forum/forum_posts.asp?TID=15196Δηλαδή η ομάδα πλέον είναι χωρίς προγραμματιστή..? Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι κανείς απ'όσους φεύγουν δεν μιλά ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει - πάντως ο BadSector είναι ο πρώτος από τους αποχωρήσαντες που δηλώνει σίγουρος πως το παιχνίδι τελικά θα κυκλοφορήσει (άλλοι έλεγαν/λένε "Ξεχάστε το Theseis"). Άντε να δούμε τι θα δούμε, γνώμη μου είναι πάντως πως το Theseis έχει μπει πλέον σε πτωτική πορεία όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου γι'αυτό.. φιλε αυτα ειναι τραγικα νεα. εγω και μονο για PC να βγει ειμαι ευχαριστημενος. Αν βγει και για xbox 360 ακομα καλυτερα αλλα αμφιβαλλω... ασχετο: εχει παρατηρησει κανεις οτι η σελιδα του join us ειναι κενη? http://www.track7games.com/joinus.php Δε ζητανε ατομα η το κλεισαν το μαγαζι? ζητουνται εθελοντες προγραμματιστες
clairvoyant Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 φιλε αυτα ειναι τραγικα νεα. εγω και μονο για PC να βγει ειμαι ευχαριστημενος. Αν βγει και για xbox 360 ακομα καλυτερα αλλα αμφιβαλλω... Κι εγώ μια απ'τα ίδια, για 360 το βλέπω απλά μη εφικτό (για 2008), και ακόμη και για PC δεν ξέρω πια τι και πως θα γίνει.. Μακάρι να βγει το παιχνίδι, ακόμη και το 2009, και να είναι εξ'ολοκλήρου από Ελληνικά χέρια (κυκλοφορεί τελευταία η φήμη ότι ίσως το Theseis περάσει σε ξένα χέρια, αλλά δεν έχω ιδέα κατά πόσο αυτό στέκει ή είναι προϊόν παραπληροφόρησης)
marantonis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δειτε το νεο trailer. Κυκλοφορησε 15 Μαιου και ειναι στο http://www.theseisgame.com/ Τελικά ποτε αναμένετε να εχουμε το παιχνιδι? Κανενα demo υπαρχει?
clairvoyant Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δειτε το νεο trailer. Κυκλοφορησε 15 Μαιου και ειναι στο http://www.theseisgame.com/Τελικά ποτε αναμένετε να εχουμε το παιχνιδι? Κανενα demo υπαρχει? Από την ομάδα έφυγε πλέον και ο product manager Δημήτρης (το επώνυμο δεν το θυμάμαι). Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση το παιχνίδι έχει ήδη πάει για 2009 - demo ούτε κατά διάνοια. Γενικά συμβαίνουν μεγάλες ανακατανομές στην εταιρία, όλα είναι ρευστά, οπότε αναμένουμε...
unre@l Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κάποιος απο.. "μεσα" μου ειπε πριν κανα χρόνο δεν είχαν καν το XBOX360 Dev Kit. Ελπίζω να έχει αλλάξει αυτο. γιατι φένεται οτι είναι δυνατός τιτλος και θα ήταν καλό να βγει και σε XBOX!
marantonis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κάποιος απο.. "μεσα" μου ειπε πριν κανα χρόνο δεν είχαν καν το XBOX360 Dev Kit. Ελπίζω να έχει αλλάξει αυτο. γιατι φένεται οτι είναι δυνατός τιτλος και θα ήταν καλό να βγει και σε XBOX! Αν δε καταστραφεί με ολο αυτο το μπερδεμα που εχει γινει!
p3tran Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Από την ομάδα έφυγε πλέον και ο product manager Δημήτρης (το επώνυμο δεν το θυμάμαι). papadopoulos οπως σας ειπα, κατα πασα θα ψαξουνε για φασοναρια.
FarCry Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Από την ομάδα έφυγε πλέον και ο product manager Δημήτρης (το επώνυμο δεν το θυμάμαι). Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση το παιχνίδι έχει ήδη πάει για 2009 - demo ούτε κατά διάνοια. Γενικά συμβαίνουν μεγάλες ανακατανομές στην εταιρία, όλα είναι ρευστά, οπότε αναμένουμε... Demetris Papadopoulos – Product Manager
Paralizer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τι έγινε παίδες έχουμε κανά νέο για το παιχνιδάκι; Πολύ στάσιμα τα βλέπω τα πράγματα και είναι πολύ κρίμα. Αν τελικά δεν βγει ποτέ το παιχνίδι ξέρετε όλοι τι θα λέμε ε; Ελληνάαααααρες όλα τα αφήνουν στη μέση! LoL
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Τι έγινε παίδες έχουμε κανά νέο για το παιχνιδάκι; Πολύ στάσιμα τα βλέπω τα πράγματα και είναι πολύ κρίμα Από ό,τι διαβάζω στο σχετικο forum, αυτές τις μέρες (Οκτώβρης/Νοέμβρης) θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο progress update. Ελληνάαααααρες όλα τα αφήνουν στη μέση! LoL Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ισχύσει αυτό ούτε εδώ. (ήδη έχουμε κάποια κινητικότητα στο χώρο του PC gaming με αρκετές ολοκληρωμένες προσπάθειες).
PCharon Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δε βλέπω κάτι πριν το 2009. Ακόμα και να ολοκληρωθεί (?) το παιχνίδι θα χρειαστεί κάποιο beta testing πριν φτάσει να τυπωθεί σε δισκάκι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Κάπου διάβασα ότι ακυρώθηκε,θα κοιτάξω να βρω link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα