shodan Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Ακόμη περιμένουμε νεο υλικό.. Δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση.
fouros Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σήμερα 15 Μαιου βγήκε το νέο trailer του θέσεις.Άντε να δουμε μπας και ολοκληρωθεί το παιχνίδι μιας και η ομάδα απο 3d animators & programmers έχει αποχωρήσει. Προσπάθησα 2 φορές να το κατεβάσω αλλά κολλάει στο 29%.Κανένας πιο τυχερός?
shodan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπαααα που τέτοια τύχη.. Εμένα στο 16% φτάνει. Μόνο μεσω του site το είδα και μου φάνηκε πολύ καλή δουλειά αν και πάλι δείχνει σαν επίδειξη της μηχανής γραφικών. Δεν φαίνεται κάποιος από τους κεντρικούς ήρωες σε δράση.
Sadamiraq Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ξερει κανεις ποτε αναμενεται να βγει το παιχνιδι?
poromenos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 το παιχνίδι πάει για 2009.Το νέο trailer: http://www.youtube.com/watch?v=uPtH8MeQPok
sarisn Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εγώ δεν το βλέπω να βγαίνει καθόλου... από καθυστέρηση σε καθυστέρηση το πάνε... αν έχουν αρχίσει να αποχωρούν και μέλη της ομάδας, καταλαβαίνετε.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εμ... δυστυχώς "στο Ελλάντα", ένα σωρό "λαλακίες" παίρνουν ΕΝΑ ΚΑΡΟ επιχωρηγήσεις, μια κωλο-εταιρεία PC game "ΠΑΠΑΡΙΑ" παίρνει! Με αυτά τα χάλια που 'χει η αγορά, περιμένουμε κι εμείς να μείνουν σε μια τέτοια εταιρεία άτομα να δουλέψουν, γαμώτο! Τες-πα, το παιχνίδι θα 'ναι "αλά Λάρα Κροφτ", όπως πιθανών έχετε καταλάβει... Βασικά, ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ δεν έπαιξα Λάρα, τα βαριέμαι αυτά! Αλλά, το "Theseis" αφ' ενός διαδραματίζεται ΕΔΩ στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ Αθήνα (πολύ πρωτότυπο και γουστάρω) κι αφ' εταίρου μιλάνε οι Αρχαίοι Έλληνες ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ κι οι Ρωμαίοι ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ (ΦΟΒΕΡΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)... Άντε να δούμε, πότε θα το... δούμε στα ράφια! Κι εννοείται... ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" να το παίξουμε "ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ", έ;;; Χρειάζονται ΣΤΗΡΙΞΗ τα παιδιά...
V for Vagelis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μιλάνε οι Αρχαίοι Έλληνες ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ κι οι Ρωμαίοι ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ (ΦΟΒΕΡΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!)... Δεν ισχύει αυτό. Στα αγγλικά θα είναι με επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους απ' ότι λέει η Track7. Πάντως γενικά δε ξέρω τι παίζει με την εταιρία, έχω διαβάσει ότι έχουν φύγει πολλοί. Αν και μας λένε ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί, απλά θα αργήσει αρκετά. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά γιατί φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ δουλειά. edit: Ρε συ lupus, πόσους καφέδες ήπιες σήμερα;
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 απο οτι ειδα εφυγε ο nuclear αλλα ηρθε ο badsector απο τον ενα καμενο στον αλλο παει
clairvoyant Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 απο οτι ειδα εφυγε ο nuclear αλλα ηρθε ο badsector απο τον ενα καμενο στον αλλο παει Έφυγε και ο badsector πριν κανά μήνα όμως.. Anyway, το video σας μοιάζει για real time ή για pre-rendered?
FarCry Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Έφυγε και ο badsector πριν κανά μήνα όμως.. α ναι? θα ξεχασαν να ανανεωσουν το site τοτε (αρχιζει και μυριζει ασχημα....μαλλον το self-funding δε παει και τοσο καλα) Ειναι λιγο ψιλοκαμενη η συνεντευξη αλλα διαβαστε τη. αξιζει! http://www.studentguru.gr/blogs/grnemo/archive/2008/01/18/bad-sector-theseis.aspx similar triangles όμοια τρίγωνα ειδα παρομοια και μου βγηκε το ματι
mihalakis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Αυτό το θεμα ξεκίνησε πριν 2 χρόνια και το παιχνίδι ήταν ήδη σε εξέλιξη, οπότε μιλάμε για μια τουλάχιστον 3χρονη δαδικασία μέχρι τώρα. Δεν ξέρω αν τα παιχνίδια παίρνουν τόσο καιρό για να σχεδιαστούν και να παραχθούν αλλά ο δρόμος φαίνεται μακρύς ακόμα. Μήπως πια όταν φτάσει ο καιρός να βγει να είναι ενετελως ξεπερασμένο τουλάχιστον στον τομέα των γραφικών;
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 To trailer που ειχε βγει ειταν στα Αρχαια Ελληνικα επειδη εξηγει την ιστορια του Theseis τοτε. Το παιχνίδι ομως διαδραματίζεται στην συχρονη Ελλάδα. Ελπιζω να σε καλυψα. θα εχει και λαμογια πολιτικους της συχρονης ελλαδας ??? ( παντος τους τουρκους με το crysis δεν τους ξεπερνατε )
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 και αν θελετε καλο σεναριο να πατε να βρητε την παρεα του λιακοπουλου , πιστευο καλιτερος απο αυτον δεν υπαρχει στην ελλαδα ... τοσα βρυλλ κυκλοφορουνε δεν βαζετε και κανενα στο game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα