21century Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μαλλον το παιχινδια παο οσα γραφονται θα υποστηριζει πληρως τοσο το directX10 όσο και το καινουργιο λειτουργικο Βιστα....
ngoagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδία… και μονό που έκαναν τόσο φοβερή προσπάθεια νομίζω όλοι οι gamers αυτού του είδους θα πρέπει να το αγοράσουμε για να υποστηρίξουμε. Τι και αν δεν είναι τέλειο το game;; και μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα games της κατηγορίας του face to face μόνο στο 80%??? Αν δε κινητοποιήσουμε τα παιδία και δεν τους δώσουμε το κίνητρο για κάτι καλύτερο… τότε πως θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο;; Ειλικρινά δεν έχω πληρώσει ποτέ για παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως θα αγοράσω το παιχνίδι original με μεγάλη μου ευχαρίστηση, no matter the cost. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία και ευελπιστώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!
kratistos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδία… και μονό που έκαναν τόσο φοβερή προσπάθεια νομίζω όλοι οι gamers αυτού του είδους θα πρέπει να το αγοράσουμε για να υποστηρίξουμε. Τι και αν δεν είναι τέλειο το game;; και μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα games της κατηγορίας του face to face μόνο στο 80%??? Αν δε κινητοποιήσουμε τα παιδία και δεν τους δώσουμε το κίνητρο για κάτι καλύτερο… τότε πως θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο;; Ειλικρινά δεν έχω πληρώσει ποτέ για παιχνίδι, αυτή τη φορά όμως θα αγοράσω το παιχνίδι original με μεγάλη μου ευχαρίστηση, no matter the cost. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδία και ευελπιστώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!! Έχω την αίσθηση πως δεν θα υπολείπεται στο ελάχιστο από άλλα παιχνίδια.... Υ.Γ πωπω ντεκολτέ...άντε γειά Λάρα σε έφαγε η Ελληνίδα.. :lol:
Freakster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Υ.Γ πωπω ντεκολτέ...άντε γειά Λάρα σε έφαγε η Ελληνίδα.. :lol: Τη δικια μας θα τη λεμε Κουκλαρα
kratistos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 και κάτι ακόμα μου έρχεται που τελειώνει σε λάρα αλλά θα ...με κόψει το ραδιοτηλεοπτικό...
poromenos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η ομάδα του theseis στο greekgamers.com
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ωραία συνέντευξη Ίσως να ήθελες να ξαναρίξεις μια ματιά στην σύνταξη και την ορθογραφία του άρθρου
poromenos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 apo plevras apadisewn,den borw na kanw kati,oute na diorthosw etc kathws tha theorite aliwsh aftwn pou apadise.....
EKTELESTES Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Α, online ( chat ) η e-mail ήταν?? Γιατί έχει κάνει χοντρά λάθη το παλικάρι... 1 τυχαίο παράδειγμα... "Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την δουλεία των καλλιτεχνών μας δίνει στο Theseis γραφικά υψηλής ποιότητας. "
poromenos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 htan email.O product manager einai ellinoamerikanos,opote kanei merika lathakia... Tha erthw se epikinonia mazi tou gia na dw an mou epitrepei na kanw kapies diorthoseis,alla opws katalavenetai to thema einai lepto...
shodan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 To επίσημο site ενημερώθηκε πριν λίγες ώρες με τις νέες φώτο συν μια έξτρα που δεν δόθηκε στο IGN.
john2gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν τίθεται θέμα νομίζω,όποιος το αποκτήσει το παιχνίδι χωρίς να το αγοράσει τότε πολύ απλά δεν αξίζει να παίζει παιχνίδια και να λέγεται και Έλληνας
track7! Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 http://www.xboxic.com/news/2801 ENJOY!! Μεχρι και xboxic φτασαμε! Πολυ γυαλισμενες ειναι.Σιγουρα ειναι in game?in game ειναι. Trust us!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα