Θοδωρής Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 ειχα κανει το cpu overcloking απο 3 στα 3.5 και της μνήμες απο 533 στα 578. Σήμερα ανεβασα το FSB στα 263 kai h cpu πηγε στα 3.9 και μνήμες απο 578 της ξαναπήγα στα 533. 1:1 Το πρόβλημα είναι οτι όταν παω να κανω επανεκινηση μεσα απο τα windows αντι να κανουν αυτα επανεκινηση κλεινει το συστημα σαν να κανω δηλαδη τερματισμο και μετα απο δύο τρια δευτερα ξανανηγει πάλι μονος του ο υπολογιστής. Μηπως το παραξεφτήλησα με το overcloking η πρεπει να κανω και κάτι άλλο?
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μάλλον το παράκανες και το pc μη μπορώντας να κάνει boot με αυτές τις ρυθμίσεις κάνει reboot και restore τα παλιότερα settings. Λογικά παίζοντας λίγο με τις τάσεις (αφόσον οι θερμοκρασίες είναι σε λογικά πλαίσια) ίσως να μπορέσει να ξεκινήσει (ή να καεί ).
MrSeanKon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Επειδη ειμαι AMDας (oποτε εχω ελλειπεις γνωσεις σε Intel) νομιζω οτι ο επεξεργαστης εχει χτυπησει κοκκινα. :roll: Οποτε αν οι θερμοκρασιες ειναι καπως σε λογικο επιπεδο και δεν αναβει το throttling εδω καποια επ' αυτου δοκιμασε να δωσεις λιγο ακομη Vcore και για να σιγουρευτεις χαλαρωσε τα RAM timings.
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Αυτό που λες είναι κανονικό ( δεν είναι λάθος ) που γίνεται, διότι αλλάζει το strap του chipset ( i975X ). Η Asus άρχισε και βγάζει ένα ένα για τα boards που κλείνουν εντελώς για να αλλάξουν το strap "διορθωτικό" BIOS που κάνει την mobo να μην κλείνει εντελώς. Για κάνε ένα update το BIOS της μητρικής σου στο latest version από το http://www.asus.com
21century Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 προτιμσε να κανεις μικρα και σταθερα βηματα και να εισαι προσεκτικος αρκετα με τις τασεις..
MrSeanKon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Για κάνε ένα update το BIOS της μητρικής σουΟμως να κρατησεις για καλο και και για κακο (αν συμβει) την προηγουμενη εκδοση του και πριν το αναβαθμισεις βαλε non overclocked settings.Εχει ο διαολος πολλα ποδαρια π.χ. ενας γνωστος μου αναβαθμισε το BIOS για να βλεπει τους νεωτερους επεξεργαστες αλλα μετα δεν εβλεπε αυτον που ειχε και παρεπιπτοντως ASUS ηταν η μητρικη (για AMD). προτιμσε να κανεις μικρα και σταθερα βηματαΑυτο ειναι και το καλυτερο με το Vcore να μην το αυξανουμε αποτομα αλλα με μικρα βηματα οπου μαζευεις και μπολικες πληροφοριες.Αναλογα και για το Vdimm, Vdd κλπ... και να εισαι προσεκτικος αρκετα με τις τασεις..διοτι οι Intel δεν αντεχουν τις μεγαλες τασεις ξεχαρβαλωνονται ευκολα (ηδη εχω 2 τετοιους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.