Προς το περιεχόμενο

Nokia vs Sony-Ericsson

Giourkas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sygkrish twn kinhtwn thlefwnwn twn 2 etairiwn apo plevras axiopistias,leitourgiwn,mpatarias k otidhpote allwn xarakthristikwn.

Kata8este tis protaseis sas k tis empeiries sas me kinhta Nokia h/kai Sony-Ericsson.

Thanx.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα με χαρακτηρίσουν σκληροπυρηνικό φανατικό της ΝΟΚΙΑ κάποιοι αλλά δε πειράζει :P

Γνώμη μου.Τα ΝΟΚΙΑ πάντα είναι ένα βήμα μπροστά.Φοβερή ευχρηστία και customization απο πλευράς χρήστη.

Το ότι τρέχουν symbian τα δίνει ακόμα ένα συν.

Μεγα λάθος της ΝΟΚΙΑ η ταυτοχρονη κυκλοφορία κινητών που στην τελική το ένα συμπληρώνει το άλλο.Και έτσι θες κάτι που το έχει το άλλο κινητό αλλά δε θα έχει κάτι άλλο που έχει ένα άλλο.Οκ δε μπορούμε να τα έχουμε ολα αλλα λέω εγώ.Ακόμη ένα μείον το ότι βγάζει λίγο χοντροκομμένες συσκευες αλλά μ άρεσει πολυ το "βαρύ πράμα καλό":P

Η SE τα πάει αρκετά καλά τελευταία αλλά η απουσία symbian με κάνει να μη τα θέλω καθόλου.Πιο πολύ multimedia κινητά παρά επαγγελματικά εργαλεία.

Δημοσ.

nokia παλιότερα(πολύ)sony erickson πλέον δαγκωτό.μακράν τα καλύτερα με τις λιγότερες βλάβες στις μέρες μας,μεγάλες μνήμες easy menu(όχι όσο των nokia) κ λογικές τιμές γι αυτά που προσφέρουν

Δημοσ.
nokia παλιότερα(πολύ)sony erickson πλέον δαγκωτό.μακράν τα καλύτερα με τις λιγότερες βλάβες στις μέρες μας,μεγάλες μνήμες easy menu(όχι όσο των nokia) κ λογικές τιμές γι αυτά που προσφέρουν

Συμφωνώ.8)

Δημοσ.

Πιστεύω πως στην ακριβή κατηγορία τα Nokia είναι μακράν καλύτερα. Εγώ τουλάχιστον δε θα έδινα λεφτά για κινητό το οποίο δεν έχει ανοικτό λειτουργικό, όταν μπορείς να έχεις symbian και να βρίσκεις προγράμματα για ότι μπορείς να φανταστείς.

Τώρα στην μικρή κατηγορία μάλλον θα ψήφιζα sony ericcsson γιατί δίνει αρκετά πράγματα σε αρκετά καλές τιμές. Επίσης οι τιμές των μοντέλων της πέφτουν γρηγορότερα από της nokia. Επίσης με ενοχλεί που τα απλά κινητά της nokia είναι πολύχρωμα και έντονα!! Αν και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει αξιόλογες προσπάθειες στον τομέα αυτο.

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, αν και την έχω πατήσει με τη nokia, πάλι series 60 θα έπαιρνα!!!

Δημοσ.

Κάποτε βαρέθηκα τα Nokia που όλο και κάτι έλειπε από το κάθε μοντέλλο, + το οτι αρκετά μου χαλούσαν χωρίς λόγο.... οπότε έκανα στροφή στα SE και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο. Πλήρη κινητά, με πολύ καλές αυτονομίες, σε λογικές τιμές.

SE!!!

(Νιώθω μικρό παιδί όταν απαντάω σε τέτοια threads :) )

Δημοσ.

Νομίζω ότι το Λειτουργικό Σύστημα κάνει τη διαφορά. Εγώ προσωπικά έχω τηλ. με Windows Mobile και ψηφίζω υπερ του Λειτουργικού σε ένα τηλ. άρα υπερ της Nokia

Δημοσ.

ki egw klasikos Nokia's...

mia fora eipa gia allagh na parw kati allo kai to metaniwsa mesa se mia bdomada..

pantws teleutaia h SE exei kanei foberh douleia.. kuriws sto multimedia kai camera komati einai nomizw korufaia..

....

allaaaa... Nokia rulez...;)

Δημοσ.

εγω χρησιμοποιω νοκια απο τοτε που γεννηθηκα μονο μια φορα χρησιμοποιησα E και δεν μου αρεσε τζαμπα λεφτα ειχα δωσει,ΝΟΚΙΑ για παντα απο μενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...