Προς το περιεχόμενο

6300 - value for money Μητρικη για overclocking?

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να "ανεβασω" τον επεξεργαστη (INtel 6300). Ποια ειναι η καλυτερη μητρικη για αυτη την δουλεια? Αναζητω μια μητρικη που "ανεβαινει" αλλα να ειναι kai οικονομικη. Ψαχνω δηλαδη την value for money Μητρικη για overclocking.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αναφερεσαι στον dual core 6300.

Να τον ανεβασεις απλως εναι αρκετα ευκολο.Αν αρχισεις τις υπερβολες αλλαζει το σεναριο και θες καλο κουτι,τροφοδοτικο,και διαφορα που εκτοξευουν το κοστος και κανουν ασκοπο το overclocking.

Εγω αγορασα τη gigabyte 965P-S3 και τον έχω στα 2.8MHz απο 1.8ΜHz.

Κουτι midi, και ολοι οι ανεμιστηρες stock.Ολα δουλεουν ρολόι.

Θα πρεπει να παρεις και μνήμες στα 800Mhz.

Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες (πολλες ωρες) καταφερα να τον παω εδω....

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=139280

Νομιζω ειμαι καλα.

Αυτα με την stock ψυκτρα. Τι λετε να την αλλαξω? Εχω θερμοκρασιες 62-63.

Ποια να παρω ομως? Δεν θελω να βγαλω την μητρικη τωρα. Υπαρχει καμια που να κουμπωνει επανω οπως η original?

Δημοσ.
Πως μπορω να βαλω διαιρετες στις μνημες? Ξερει κανεις? Να δουλευουν δηλαδη στα 3/4 ή στα 4/5.

an mporis kane ena post to score apo 3dmark 05 (me arxikes rithmisis 1024x768)

giati exei endiaferon!

o filos pou exei idio mobo mpori na se bohthisi gia tous dieretes distixos to menu tou bios den to kserw alla sigoura eipostirizi.

Δημοσ.

na eisai kala file...

hthela na dw poso trabaei h kartoula basika an exei "mpoliki" cpu.

emena me prescott p4 @ 3.1ghz h x800xt den kseperna ta 5000...

gia allh mia fora epibebeonete o kanonas lipon.

sorry gia to off topic

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτήσω.. για να συγκρίνω άμμεσα το PC μου με το δικό σου πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο 3dmark? δηλ. το 05?

Ή είναι σχετικό και το 06? και γιατί δεν χρησιμοποιούμε μόνο την τελευταία έκδοση 06?

Δημοσ.

file agganis13 oi mnimes se ti sixnotita trexoun?Diladi poso einai i ergostasiaki sixnotita kain poso tis exeis paei esi?Epeidi skeftomai na ftiakso ena sistima paromio me to diko sou poso tis pires tis mnimes kai apo pou...

Eyxaristo...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...