giorkarapas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το x-box360, και κατέβασα ένα παιχνίδι από τόρεντς το αρχείο μου ήρθε συμπιεσμένο με το winRar. μέσα υπήρχαν 2 αρχεία, ένα image.000, γύρω στα 7 giga και ένα video.vob, μόλις κάποια kb έγραψα το αρχείο image.000 με το nero σε dual layer, dvd αλλά όχι ως ISO αφού έλεγε ότι ήταν πολύ μεγάλο το αρχείο και με προέπτρεπε να το γράψω ως UDF. Πάλι όμως μου έλεγε ότι ήατν πολύ μεγάλο αρχείο. Τελικά το εγραψα ως dvd δεδομένων αλλά στο x-box360 δεν έπαιζε. Δοκίμασα να το γράψω με το clonecd αλλά και πάλι το αποτέλεσμα ήταν να μην παίζει στο x-box360. Μπορεί να κανείς να μου πει τι κάνω λάθος, ή έναν άλλο τρόπο να γράφω παιχνίδια για x-box360?
xrest Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 To mikro arxeio tha grapseis me clone cd.oxi to megalo arxeio pounai to iso
gjimmys Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 καλησπέραπρόσφατα αγόρασα το x-box360, και κατέβασα ένα παιχνίδι από τόρεντς το αρχείο μου ήρθε συμπιεσμένο με το winRar. μέσα υπήρχαν 2 αρχεία, ένα image.000, γύρω στα 7 giga και ένα video.vob, μόλις κάποια kb έγραψα το αρχείο image.000 με το nero σε dual layer, dvd αλλά όχι ως ISO αφού έλεγε ότι ήταν πολύ μεγάλο το αρχείο και με προέπτρεπε να το γράψω ως UDF. Πάλι όμως μου έλεγε ότι ήατν πολύ μεγάλο αρχείο. Τελικά το εγραψα ως dvd δεδομένων αλλά στο x-box360 δεν έπαιζε. Δοκίμασα να το γράψω με το clonecd αλλά και πάλι το αποτέλεσμα ήταν να μην παίζει στο x-box360. Μπορεί να κανείς να μου πει τι κάνω λάθος, ή έναν άλλο τρόπο να γράφω παιχνίδια για x-box360? Tο εχεις τσιπαρει;Πως θα το επαιζε;
giorkarapas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 @xrest, μόνο το μικρό αρχείο?και μετά τι?αποκλείεται να παίζει ολόκληρο παιχνίδι με ένα αρχείο μερικών kb...κάπου δε σε έπιασα @gjimmys ναι φυσικά είναι τσιπαρισμένο..
xrest Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 nai auto einai to dvd key.anoigeis to clone cd,pas sto fakelo pou exeis to iso k to dvd key(to mikro arxeio)k dialegeis auto.oxi to iso.k meta burn.
giorkarapas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ok xrest tha to dokimaso kai tha enimeroso..thnx
apaixtos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 apo endiaferon paides, poso pige to tsiparosma?kana katostari na upothesw?ti tsipakia kikloforoun mexri stigmhs kai pia h gnwmi sas an xerete?Thanks...
nyne Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 oi times pu lene einai gyro sta 50 eyro.Omws boreis na to kaneis k monos su....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.