punky Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Έκανα ένα search για παρόμοιο θέμα, και πράγματι βρήκα εδώ. Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποια χρήσιμη απάντηση. Το link που παρέθετε ο nobleman στο pc mag, το ακολούθησα αλλά πρώτον δεν είχε κάποιο αναλυτικό review για τα tv tuners, και δεύτερον όλα ήταν Q1/2005 οπότε ήταν ολίγον τι outdated. Αν κάτι μου διέφυγε, παρακαλώ δώστε ένα link. Τα ερωτήματά μου είναι τα κάτωθι: 1. USB ή PCMCIA? Το θέλω για το laptop, όπου οι 4 USB είναι δεσμευμένες ενώ η PCMCIA είναι free. Απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω USB, θα είναι χρήσιμο και σε οποιοδήποτε desktop μηχάνημα, είτε μελλοντικό δικό μου είτε κάποιου φίλου. Το δεύτερο ουσιαστικό θέμα με το εν λόγω δίλλημα είναι φυσικά η διαφορά στην κατανάλωση πόρων (αν υπάρχει τέτοιο θέμα). Γενικά ποια λύση πιστεύετε ότι υπερέχει; Η ποιότητα της εικόνας καθώς και το να μη γονατίζει το PC μου είναι οι προτεραιότητες. 2. Το budget ιδανικά θα ήθελα να κινηθεί στα 60 Ευρώ. Αν τώρα υπάρχει κάτι ακριβότερο που κάνει παπάδες και το value for money το δικαιολογεί, θα το κοιτάξω. Πχ δεν ξέρω αν όλα έχουν video in. Ή αν αλλάζει δραματικά η ποιότητα της εικόνας. 3. Έχω δει ότι κάποια δίνουν και μια μικρή κεραία. Αξίζει τον κόπο; Η απόδοση της λήψης είναι ικανοποιητική; Και για να γλυτώσω το μακρυνάρι το επιτοίχιο καλώδιο, αλλά και για να είναι πράγματι φορητό το πακέτο laptop και tv (πχ βεράντα). 4. Χρειάζομαι κάτι έξτρα για να βλέπω τα δορυφορικά της ΕΡΤ? 5. Για καθαρά επιστημονικούς λόγους, μιας και έχω χρόνια να ασχοληθώ, υπάρχει περίπτωση να δω Supersport? Φαντάζομαι χωρίς ήχο. Χρειάζεται κάποιο ειδικό sw+chipset? Έχει πάρει το μάτι μου ένα ατέλειωτο thread εδώ μέσα αν δεν κάνω λάθος. Κάποια ζουμερή σύνοψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.