mandate Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 THE CΗRONIC / ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΌ :roll: ψάχνω το τίτλο παλιάς σειράς όπου ήταν δύο αμερικάνοι και ταξιδεύαν στο χρόνο γενικά να γράφουμε για παλιούς τίτλους από σειρές που δέ θυμόμαστε πάω να στίψω κανα λεμόνι ίνα πάρει μπρος το κεφάλι μου
mandate Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 μάλλον όχι,εννοώ 2 άντρες αμερικάνους που είναι σε φάση υποχθόνια (?) μυστική στρατιωτική βάση με επιστημονικό επιτελείο στο κέντρο η μηχανή κτλπ και μάλλον πρέπει να είναι πολύ πιο παλιά ...
asmilon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Στην σειρα που λες η χρονομηχανη ειναι και καλα οβαλ και την διασχιζει ενας μακρυς διαδρομος, τον οποιο διασχιζουν οι 2 επιστημονες και ταξισευουν στον χρονο? Και εγω την ψαχνω, μου φαινεται την επαιζε παλια ο ΑΝΤ1 αν δε κανω λαθος...
sakis76 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Mipos to "The Time Tunnel"??? http://epguides.com/TimeTunnel/
asmilon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 The Time Tunnel Εισαι αψογος sakis76!! Πολυ καιρο ηθελα να την δω αυτη την σειρα και δεν μπορουσα να θυμηθω τον τιτλο της! Many thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.