Προς το περιεχόμενο

Μηνυμα σφαλματος!

plato

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες που ενεργοποιηθηκε η νεα μου συνδεση adsl της forthnet και περασα για πρωτη φορα το modem crypto F200 usb που εχει μαζι το adsl

in-a-box εμφανιζεται καθε τοσο ενα μηνυμα σφαλματος των windows (απο αυτα που λενε να αποσταλει ή οχι η αναφορα του σφαλματος στη microsoft στο κατω μερος του μηνυματος) και αναφερει για σφαλμα του Generic Host Process For Win32 Services. Αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ απο τη στιγμη που αρχισα να χρησιμοποιω τη συνδεση και μονο οταν ειμαι συνδεδεμενος με αποτελεσμα να νεκρωνει η συνδεση αλλα να μην φευγουν οι οθονουλες στο κατω δεξια μερος της οθονης.Οταν προσπαθω να πατησω αποσυνδεση δεν γινεται τιποτα.Προσπαθω να επανασυνδεθω και μου βγαζει αγνωστο σφαλμα 797. Ψαχνω λιγο και βλεπω οτι στις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ της συνδεσης το μοντεμ εχει κοκκινο Χ και δεν ειναι ενεργοποιημενο.Το τρελο ειναι οτι ολη νυχτα δεν εμφανιστηκε το προβλημα που ειχα ανοιχτη τη γραμμη και εμφανιστηκε 3 φορες συνεχομενες σημερα το πρωι. Εχω τρελαθει. Πρεπει συνεχως να κανω επανεκινησεις στον υπολογιστη για να επανασυνδεθω. Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος; Μου εχουν σπασει τα νευρα δεν ξερω τι αλλο να κανω.Οτι αλλες πληροφοριες θελει καποιος ας μου πει. Τα windows ειναι τα XP Proffessional

Δημοσ.
soy vgazei kai svchost.exe error?

Οχι αλλα μου πεταει ενα τετοιο αρχειο μεσα σε φακελο temp που τον βρισκω απο τα στοιχεια που δινει το σφαλμα.Καμια ιδεα? Αλλαξα το μοντεμ με εκεινο της οτενετ.Συνδεθηκα και ξανα τα ιδια.Εκανα uninstall στα προηγουμενα drivers της forthnet

Δημοσ.

den kserw alla ki emena se 2 pc me modem forthnet molis evaza sp2 moy evgaze to mhnyma ayto kai kolage h syndesh

molis evgaza to sp2 ola kala

den kserw an einai h idia periptwsh

Δημοσ.

Εκανα uninstall οτι ειχε σχεση με forthnet και εβαλα οτενετ.Συνδεθηκα κανονικα.Θα περιμενω και θα δω αν το ξανακανει.

Δημοσ.

Δοκιμασε αφού έχεις κάνει unistall να ξανακάνεις εγκατάσταση τους drivers.Μου κανε και μένα κάτι κόλπα πιο παλιά και μου στείλαν απο forthnet τους καινούριους drivers αλλα ηταν χειρότεροι και απο τους παλιούς.Μετα έκανα πάλι εγκατάσταση τους παλιούς και εφτιαξε.Αυτά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...