Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με προβολη φακελων

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια απο σημερα εχω το εξης προβλημα. Ενω τα εικονιδια εμφανιζονταν κανονικα στο my computer σαν ομαδες κανονικα με βαση τον τυπο (σκληροι, dvd drives κλπ), αν μπω μεσα στον ενα σκληρο που εχω κατι φακελους με μουσικες και αλλαξω την προβολη εκει περα πχ σε λεπτομερειες, αλλαζει μονη τοηςκαι η προβολη του my computer. Για να καταλαβετε καλυτερα κοιταξτε λιγο τις εικονες:

th_36486_mycomp_122_384lo.JPG

th_36509_mycomp2_122_369lo.JPG

th_37599_my_music_122_524lo.JPG

Στην πρωτη εικονα ειναι οπως ειναι το default και στη δευτερη οπως ειναι μετα την αλλαγη του φακελου my music που εχω μεσα στο δισκο F, που φαινεται στην τριτη εικονα. Δηλαδη ανακαλυψα οτι υπαρχει καποια συσχετιση της προβολης του φακελου My music με την προβολη του My computer. Οποια προβολη βαλω στο My music, αυτοματα αλλαζει και η προβολη του My Computer. Εγω ομως θελω να ειναι παλι ανεξαρτητα μεταξυ τους. (πχ ομαδες κατα τυπο στο my comp και κατα ονομα με λεπτομερειες στο my music).

Αν καταλαβε κανεις το προβλημα μου, μηπως μπορει να με βοηθησει να μην κανω τσαμπα φορματ?

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεσαι format...

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα παρόμοιο topic, αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν...

Χρησιμοποίησες το search...;

[ nice theme... παίζει link...; ]

Δημοσ.

Σορυ αλλα δεν εψαξα και βιαστηκα κατευθειαν να ποσταρω. Εξαλλου δεν ηξερα ως τι να το ψαξω.

Το theme που χρησιμοποιω ειναι ενα visual style, το XP Amp. Ειναι ψιλοπαλιο αλλα μ εχει βολεψει στο ματι οσο κανενα αλλο.

Παρεμπιπτοντως, οσον αφορα το προβλημα μου, εκανα και repair των windows χωρις φορματ ομως και παλι δε λυθηκε το προβλημα γμτο.

Τι να κανω? Ξερει κανεις?

Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω Eusebius. Εψαξα εκει που μου πες και επρπε να μονταρω λιγο τη registry. Εσβησα εκει ολες τις παλιες εγγραφες που ειχε λογικα απ τους φακελους που ειχε αποθηκευσει για να τα ξαναφτιαξει απ την αρχη. Πειραξα και ενα dword εν ονοματι BagMRU Size και το βαλα στις 20000 φακελους. Εν ολιγοις ολα κομπλε (μεχρι στιγμης τουλαχιστον). Thanx για το ενδιαφερον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...