nikosdimos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Σήμερα είδα στην ελληνική σελίδα της Dell πως είχε και ένα καινούργιο μοντέλο το Dell Lattitude 131L. Μια σύνθεση που με ικανοποιεί είναι αυτή: Είχα στο μυαλό μου τα χριστούγεννα να πάρω έναν φορητό, και συγκεκριμένα τον Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1556 από εδώ, με τα χαρακτηριστικά που φαίνονται στην παρακάτω εικόνα: Τελικά τείνω πρός τον Dell μιας και έχει και καλύτερη εγγύηση. Εσείς τι θα προτιμούσατε ανάμεσα στα παραπάνω;
mikaha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Θα σου έλεγα το 2ο μιας και το έχω στα χέρια μου από σήμερα. Στο screenshot έχει ένα λαθάκι στη CPU. Πρόκειται για τον Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz με 4MB Level 2 cache O Dell δεν βλέπω να υπερτερεί κάπου, γιατί είναι τόσο ακριβός;
akou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 To Mr Mihaka Το μηχάνημα (1556) το πηρές από multirama; Το λέω γατί όντως έχουν και 1556 με Τ2500 1400 Ευρώ ενώ θα φέρουν 1556 με Τ7200 στα 1500 Ευρώ (Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο προχθές) Στείλε μας εντυπώσεις και benchmark; To Mr Nikodimos Are you Serious ? O TL56 είναι αρκετά χειρότερος σε σχέση με τον Τ2500 και για τα πανηγύρια σε σχέση με τον Τ7200 Με τέτοια τιμή με τέτοιο επεξεργαστή και χωρίς κρατά γραφικών πρέπει να επιλυθεί ο Ευαγγελικός είναι η κλοπή του αιώνα. Ουσιαστικά το μηχάνημα δεν έρχεται στην Ελλάδα αφού η Dell δεν αντιπροσωπεύεται τρέχαγυρευόπουλος με την εγγύηση. Εν κατακλείδι μια φιλοσοφική Ερώτηση από ποτέ η Dell βάζει Turion ? Μαλών είναι μονό για τα κορόιδα στην Ευρώπη
nikosdimos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Διευκρινήσεις για τον Dell η υψηλότερη τιμή του έγκειται στο ότι έχει 3yr Standard Pack - Advanced Technical Support with 3 years International Next Business Day On-site and E-learning training + coverage from accidental damageΤο screenshot είναι από το ελληνικό site της Dell. Επίσης η Dell βάζει Turion από τότε που έκλεισε συμφωνία με την AMD. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως ο TL-56 που είναι 64-bit Dual Core είναι χερότερος από τον Τ2500;
akou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 See it for your self http://xtreview.com/review142.htm Το ερώτημα είναι αν πραγματικά χρειάζεσαι την έξτρα full εγγύηση της Dell? Αλλά και πάλι δεν έχει κάρτα γραφικών θα είναι Vista incapable. Το μονό θεωρητικό πλεονέκτημα του Χ2 είναι ότι 64bitos για αυτό πιστεύω ότι καλύτερη επιλογή είναι ο Τ7200 που είναι και αυτός 64bitos. Δες τον ACER Aspire 5685 http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=4467 ΜΕ έξτρα 160 Εύρο έχεις 3 χρόνια εγγύηση onsite international και accidental damage και το μηχάνημα πεταει σε σχεση με το Dell Πάρε τηλέφωνο την Siemens και ρωτά για το κόστος της εγγύησης που θες Αν ντε και καλά θες Dell πάρε κάτι με Core2 (T5600 η Τ7200) και GPU dedicated
mikaha Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Για την ακρίβεια το μοντέλο είναι το 1556v με cpu T7200 και το αγόρασα 1397e από play247.gr Στη συσκευασία έχει δώρο μια web camera. Δεν έχω εμπειρία από laptop αλλά μου φαίνεται ιδανική πρόταση για τα χρήματα του. Είναι γενικά ταχύτατο, έχει οθόνη με πολύ καλή φωτεινότητα και ευκρίνεια και από ποιότητα είναι "made in germany". * Οι μνήμες είναι DDR2-533. Γιατί όχι DDR2-667; Θερμoκρασίες (everest)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.