Gaou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά βρίσκομαι στο διλλημα-τριλλημα - τετράλλημα της αγοράς Notebook Λοιπόν μου αρέσει αυτό για τον επεξεργαστή και για την vga ( όπου άμα έω καταλάβει είναι dedicated ή memory)... Πώς σας φαίνεται . Άμα υπάρουν αντιπρoτάσεις θα ήθελα όχι σε ACER ( έχω τώρα, και έχω ακούσει άσχημα πράγματα για το sεrvice ) και γενικά δεν θέλω να προκαλώ την τύχη μου, και επίσης όχι HP.
xenofontas_hw Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Το pc αυτό ήταννν καλό για τα λεφτά του πριν κανα 2μηνο-3μηνο.. αφου έχουν βγει τώρα οι νεοι με τις νέες pcu , δεν έπρεπε καν να το σκέφτεσαι για κάτι ξεπερασμένο .. Θα σου πρότεινα ίσως την καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή ( χωρίς να το έχω δει από κοντά και να το δοκιμάσω ) ... A100-912 της toshiba και μετά κάτι σε sony ... αλλά θα χάσεις σε money και χαρακτηριστικά .. τώρα για κάτι φτηνότερο και τόσο καλό .. θέλει λίγο καλύτερο ψάξιμο .. και μείωση απαιτήσων. και μετά κάτι σε sony ... αλλά θα χάσεις σε money και χαρακτηριστικά ..
Kornylicious Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 an psinesai gia lg kane ligo ipomoni na erthoun dual core 2 modela. idi apo oti eida kikloforei to s1 me dual core 2.
Gaou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 βρε παιδία έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε για τους "2 duo core" αλλά αυτό το s1 που τους χρησιμοποιεί ε΄χει προτεινόμενη τιμή απο την lg γύρω στα 1900 euro. Kai 350 euro πιο μάνω να είναι προτιμώ το φτηνό.
Gaou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 τώρα διάβασα ότι ο διπλοπύρηνος βολεύει μόνο στο multitasking . Για βαριές σχεδιαστικές εφαρμογές ( renders, animation ) μήπως είναι καλύτεροι άλλοι επεξεργαστές..?
waves Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Συγγνώμη κιόλας...αλλά τι είναι το multitasking, που αναφέρεις Gaou;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.