gdal73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ηι guys, Οποιος έχει παρόμοια διμόρφωση παρακαλαλώ να βοηθήσει: Conroe 6399 Gigabyte 965-DS4 Ati x1900gt 2x512 Kingston DDRII 666 Soundblaster audigy PCI WD 120GB SATA WD 80GB IDE DVD-RW PSU 400W no-name. Το σύστημα αν και είναι πολύ σταθερο, εμφανίζει έντονα slowdown στα παιχνίδια. Στην αρχή υπέθεσα ότι είχε κάποιο πρόβλημα στο υλικό του ήχου, στην on-board καρτα ήχου, αφού με την απενεργοποίησή της τα slowdowns μειωνόνταν κατά πολύ. Αποφάσισα λοιπόν της αγορά μιας audigy. Τα αποτελέσματα τα ίδια και χειρότερα.Επίσης στην διάρκεια του post πολλες φορές κανει κάτι περίεργα beep τα οποία δεν υπάρχουν στους κωδικούς σφαλμάτων του manual της μητρικής και κάνει post μετά από κάποια δευτερόλεπτα από την εκκινηση του συστήματος. Το άλλο περίεργο που κάνει είναι οτι πολλες φορές πάλι τρεχει τελείως ομαλά χωρίς κανένα πρόβλήμα. Μία τελευταία λεπτομέρια : το σύστημα έρχεται από αναβάθμιση και στους σκληρούς είχα ήδη WINXP, δεν έκανα format και επενεγκατάσταση WINXP. Υποψιάζομαι πλέον το PSU, όχι τόσα για την ισχύ όσο για την ποιότητά του. Κάθε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη, δεν θά ήθελα να δώσα και άλλα χρήματα γαι την αγορά PSU και να εξακολουθήσω να έχω προβλήματα. Ευχαριστώ
mvaggel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 το σύστημα έρχεται από αναβάθμιση και στους σκληρούς είχα ήδη WINXP, δεν έκανα format και επενεγκατάσταση WINXP. Δηλαδή έχεις WinXP τα οποία έχουν σεταριστεί για μια Α σύνθεση υλικού, τα οποία καλούνται να τρέξουν σε μια Β σύνθεση υλικού (με αξιοσημείωτες αλλαγές στην αρχιτεκτονική)... Αν μας πεις και ότι η Α σύνθεση φόραγε και AMD, τότε σίγουρα φταίει το PSU!!!!!!!!!! :OFFTOPIC: Conroe 6399 είναι σα να λέμε Conroe 6400 παρά κάτι???
gdal73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Οντως πολύ καλά το λές.... Οντως η πρώτη μου σύνθεση ήταν με Athlon64 3200+, για ποίο λόγο είσαι σίγουρος για το PSU?
gdal73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Και κάτι αλλο φίλε, που διαβάζοντας εκ των υστέρων την απάντησή σου έπιασα το νόήμα της. Αν είχα crash στο μηχάνημα, ή μπλε οθόνες ή τυχαίες επανεκιννήσεις, ισως να είχε βάση αυτό που λές. Το PC λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και σε μεγάλη φόρτιση για μέρες συνεχόμενες χωρίς να το σβήνω καθόλου. Το πρόβλημα το εμφανίζει μονο στα παιχνίδια αλλά ακόμα και εκεί δεν έχω crash του συτήματος......
manos64 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 έχω την ιδια μητρική με 6300@2415,με ατι 1600 προ,χωρίς κάρτα ήχου και δουλεύει τέλεια παντού,αλλά με το F6 rev. bios, γιατί πρίν δεν ήταν και τόσο σταθερό με το F2 , η μήπως χρειάζεται παραπάνω ρεύμα η κάρτα και δεν το έχει; επίσης ο mvaggel έχει δίκιο,θα ήταν καλύτερη μια καθαρή εγκατάσταση
paravatis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 e kane ena format na teleioneis re c... afou exoume pei, new mobo thelei clean install gia na kathisei to leitourgiko opos prepei... imho tsampa pedevesai
Tenshi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 PSU 400W no-name. Το σύστημα αν και είναι πολύ σταθερο, εμφανίζει έντονα slowdown στα παιχνίδια. . Το πρόβλημα το εμφανίζει μονο στα παιχνίδια αλλά ακόμα και εκεί δεν έχω crash του συτήματος...... Φιλέ μου το βρήκες και μόνος σου το πρόβλημα!Τα nο-name PSU δέν αποδίδουν ποτε οσο η ονομαστική τιμή τους.Εδώ πολλά γνωστα τροφοδοτικά δέν αποδίδουν στο 100% της αναγραφόμενης τιμής (πχ το Chieftec 500 αποδίδει 478 πραγματικά watt). Αν τα βάλεις κάτω,μαζί με την ενεργειοβόρα VGA (κακά τα ψέματα η Χ1900gt καίει τα κέρατά της) καταλήγεις στην πηγή του κακού.Το οτι έχεις το pc ανοιχτό ολη μέρα δέν λέει τίποτα.Είναι σαν να έχεις ένα αμάξι με αναμένη την μηχανή και να δουλεύει στο ρελαντί.Άμα τρέξεις κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ (είτε απο cpu είτε απο vpu) η ζήτηση σε ρεύμα αυξάνεται. Αν δέν είσαι έτοιμος,ώστε να δώσεις 80+ ευρώ (γιατι κάπου εκεί παίζουν τα καλά PSU) δοκίμασε ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό απο κάποιον γνωστό σου.
clopier Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 oi ati kai oi nvidia exoun ena aftomato sistima pou rithmizoun tin apodosi tis kartas analaloga me to revma kai tin thermokrasia
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Φίλε gdal73 no name PSU400W είναι το πρόβλημα.Το σύστημα σου είναι σα να αγόρασες mercedes με φτηνά λάστιχα κ είναι κρίμα για ένα τόσο καλό΄pc.Πιστεύω ότι καλό είναι να πάρεις ένα καλό psu με παραπάνω watt που θα το έχεις για χρόνια κ δε θα σε κρεμάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.