Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη και θόρυβο

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω (νομίζω)ένα πρόβλημα. Έχω το LG S1 φορητό. Λοιπόν, στην οθόνη κάτω στη γραμμή εργασιών εκεί που λέει την ώρα μου φαίνεται λίγο ξεθωριασμένη.Το ίδιο και πάνω πάνω προς το κέντρο. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι αυτό και πώς λύνεται;

Επίσης, μου είχαν πει ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι αθόρυβο κι εγώ ακούω θόρυβο.Μπορεί να γίνει κάτι;Παρακαλώ βοήθεια!

Δημοσ.

ayto pou les me tin othoni den einai tpt apla einai h gonia pou to koitas . dokimase na to deis apo alles gonies k tha katalaveis ti ennoo.

oson afora me ton thorivo se pio mode to douleveis. k min perimeneis na einai athorivo

laptop einai.

ego pantos meta apo 3 mines xrisi sto normal mode den to akouo kan otan exei kai ligo thorivo to domatio. sto cool mode prepei na prospathiso na to akouso. den ksero an se voithisa.sorry gia ta greeklish

Δημοσ.

Πώς αλλάζω τα mode, που λες για το θόρυβο;;;

Όσο για την οθόνη δε νομίζω να φταίει η οθόνη...

Δεν ξέρω...το πήρα πρόσφατα κι έχω απογοητευτεί λίγο

Δημοσ.

fn + f11 gia ta modes tou anemistira.

den ligo kai to manual

oso gia tin othoni an deis ayto pou sou leo tha katalaveis

prospathise na deis to sigekrimeno simeio pou les ap diaforetikes gonies. malon kati paizei me tin lampa/plegma tis othonis se ekeino to simeio. an thes pigaine k se ena magazi na deis ena allo modelo an exei to idio. emena pantos einai mia mikri skia kai pistevo oti epeidi einai gonia , an kouniso to kefali mou k to eythigramiso me tin gonia den fainetai.

Δημοσ.

Γίνεται να μειωθεί ο θόρυβος με αλλαγή ανεμιστηρακίου;Φίλε Kornylicious και υπόλοιποι, ο θόρυβος (ένα συνεχές φύσημα θα το έλεγα) με την εκκίνηση του Η/Υ είναι φυσιολογικός;

Δημοσ.

το συνεχες φυσημα που λες μαλλον εννοεις οτι σε καποιες στιγμες

διωχνει προς τα εξω αερα κατα βαση ζεστο

αν ειναι αυτο δεν ειναι τιποτα ειναι λογω της θερμοκρασιας του δωματίου

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό δε θα ήταν συνεχές σωστά;;;Είναι ένα συνεχές φύσημα από την αρχή της λειτουργίας ως το τέλος.Και κάποιες φορές φυσικά ακούγονται κάτι περίεργα ξεσπάσματα θορύβου...

Δημοσ.

τα ξεσπασματα ειναι φυσιολογικα για το συνεχεσ εχω επιφυλαξεις

αλλα πιστευω οτι η θερμοκρασια δωματιου παιζει ρολο

Δημοσ.

Ναι, εχω αυτη τη στιγμη μπροστα μου ενα Vaio και δεν ακουγεται τιποτα. Και να φανταστεις οτι δουλευει στο 100% εδω και μια ωρα. Αλλα και να κανει λιγο θορυβο τι εγινε? Πριν απο 5 χρονια ξερετε πως εκαναν τα ανεμηστηρακια των λαπτοπ? Να μην πω για τους σκληρους. Μην ειμαστε και μυγιαγγιχτοι. Παντως ενα λαπτοπ που κανει λιγο θορυβο δεν ειναι προβληματικο.

Δημοσ.

Συμφωνώ!Απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Γιατί διαβάζω στα φόρα πολλές φορές, ότι το lg s1 είναι για παράδειγμα εντελώς αθόρυβο.Ισχύει τελικά ή όχι;Αν στο συγκεκριμένο μοντέλο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μήπως μπορώ να το διορθώσω;

Δημοσ.
Υπάρχει πιθανότητα ένα laptop να είναι εντελώς αθόρυβο, να μην ακούγεται εντελώς τίποτα;

Μπορείς αλλά για μικρά χρονικά διαστήματα.

Με το Notebook Hardware control μπόρεσα να βάλω τον επεξεργαστή να δουλεύει μόνιμα στην "μικρή" ταχύτητα (λιγότερη θερμότητα) , τον σκληρό στην αθόρυβη λειτουργία του, και να κλείνει (spin down) όταν δέν έχει να γράψει ή να διαβάσει (πράγμα δύσκολο με τα windows)

Ετσι για μικρά διαστήματα γίνεται εντελώς αθόρυβος. Ούτε ανεμιστήρες, ούτε σκληροί, σαν ένα βιβλίο.....

Ειδικά στο σερφάρισμα ο ανεμιστήρας ξεκινά για πρώτη φορά μετά από 20 λεπτά!!!

Δημοσ.

Eίναι ένα φύσημα με το που ξεκινάει ο υπολογιστής να δουλέυει...δεν ξέρω αν είναι ο σκληρός...ίσως...πάντως σίγουρα δεν είναι τα ανεμιστηράκια!!!Αυτά όταν παίρνουν μπρος ..τα καταλαβαίνω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...