skiabox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δε το εχει φτασει κανεις μεχρι αυτο το σημειο παιδια?
Exoskeletor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Polu ellada pefth se ayto to game. synexeia kanei poles fores anafores sthn ellada h se kati elliniko. Giayto fenete bghke k toso grigora sthn ellada. Tora to giati eine to thema Molis to termatisa distixos. mou fenete mikrotero apo to 1 alla mporei na kano lathos. omorfo game. ta aksizi ta 30 euro
vandermonde Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 εγω σημερα παω να το τσιμπισω....θα το λιωσω μιλαμε....
Exoskeletor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Tha to telioseis se mia mera tote By the way, to review pou eida postarismeno edo leei pos to adventure exei kapoia problhmata. den sinantisa ego kanena apo ayta ta problimata an k 2-3 fores to game kolise k den ginotan tipota. Opote gia kalo k kako kante syxna save. skiabox exei figi to pouli apo to bar etsi? apla tou milas tou stratioth k to kani Kserei kaneis giati exei pesi toso polu ellada guys? Ta soundtrack tou 1 k tou 2 kikloforoun?
skiabox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Οχι!!!Το πουλι ειναι ακομα στο bar!!!!Λες να ειναι bug?!
Exoskeletor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Oxi kati den exeis kanei malon. Ksanamila sthn barwoman
icedale Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Πόσο χαίρομαι που βλέπω τα screenshots με τα cartoonish γραφικά δε λέγεται. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που μπορώ να το βρω στα 30 ευρώ να το αγοράσω! Αν και το εχω κατεβάσει, θα παω να το πάρω, να χαρώ και εγω
Exoskeletor Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Mia eikona apo ena video (pou na to deite live.. tromera grafika)
vandermonde Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 το πήρα τελικά και εγώ αλλά λόγω των ημερών (οικογενειακες υποχρεωσεις)....εχω παιξει πολυ λιγο....και μεχρι στιγμης μπορω να πω μου ξυπνησε συναισθηματα που ειχα να νιωσω καιρο....απο παλιες καλες adventure εποχες οι οποιες δυστυχως μαλλον περασαν και δεν βλεπω να ξαναρχονται.......ωραια στροφη πηρε η video game βιοτεχνια....με το κιλο αμυαλα σαβουρο shooters κλπες μπουρδες...........τα πηρα παλι μερες που ναι!!!.....θα ριξω μου φαινεται καμια μουτζα στο gaming και θα το ριξω στο πλεξιμο!
saxon Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Eimai sthn arxh tou kefalaiou 5 kai den mou fenete katholou mikro opws lene orismenoi se diafora sites. Mallon einai apo tous synithismenous "adventurers" pou pernoun ena game mazi me thn lysh tou kai kovontas dialogous kai cut scenes ftanoun sto telos gia na mas poun meta thn emperistatomenh apopsh "kala grafika alla mikro se diarkeia". Oso gia anafores se Ellada to mono pou eida mexri twra einai enan apo tous ekatontades prwhn ths lokelani me onoma giorgios
Exoskeletor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 mi rotisis posa kefalea exei man.. eine poly mikro
sYn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Τα κεφάλαια είναι 6 SPOILER:!!! Δε φτάνει που είχαμε το χάλια τέλος από το Broken Sword, έχουμε ακόμα ένα εδώ. To Be Continued???Έλεος ρε. 2 DVD και δε μπόρουμε να πάρουμε τη γκόμενα πίσω ή να δώσουμε καμμιά στην Tarantula.Τι δηλαδή θα περιμένω το Runaway 3 για να δω το τέλος. Τι είναι κάνα Matrix ή κάνα LORT?!!!
icedale Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Το παιχνίδι δε τρέχει στα Vista. Υπάρχει πρόβλημα με το DirectDraw και αναμένεται να κυκλοφορήσει σχετικό Patch απο το 2007 που θα ξεκινήσει η διάθεση των Vista στην αγορά. Έχει ηδη κυκλοφορήσει patch για κάποια προβλήματα που σχετίζονται με sis chipάκια σε κάρτες γραφικών. Περισσότερα εδω [στα Γαλλικά] -> http://www.runaway-lejeu.com/forum/viewtopic.php?t=3047
User_32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Γαλλικό soundtrack http://www.virginmega.fr/default.aspx?FicheAlbum=101878722
Speed Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Το άλλο κουφό δεν τρέχει σε κάρτες με τσιπάκι 8800 αναμένετε patch....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.