Dreamcatcher Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ...Εν ολίγοις... Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι "beta"' date=' καθώς η εταιρεία δε θα έβγαζε "beta" παιχνίδι στην αγορά ρισκάροντας την αξιοπιστία της και το προϊόν της. Το έχουμε νωρίτερα στην Ελλάδα επειδή η Centric είχε κάνει έξοδα προώθησης και διαφήμισης του τίτλου κι απαίτησε να βγάλει το προϊόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του "gold master" χωρίς καθυστέρηση. Δεν το περίμεναν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, αλλά εφόσον τελείωσε νωρίτερα, το λανσάρουν κι αυτοί νωρίτερα. Αντίθετα, οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έσπευσαν να μετατοπίσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας στο πρώτο τρίμηνο του 2007 (έπειτα από ανάλογη ενημέρωση της focus πριν από δύο εβδομάδες όταν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με τους αγγλόφωνους διαλόγους του παιχνιδιού). Οι διαδικασίες, όμως, τελείωσαν πιο γρήγορα κι επωφελήθηκε η Centric για να το κυκλοφορήσει συντομότερα. Φαντάζομαι πως αυτό σημαίνει πως και στο εξωτερικό θα κυκλοφορήσει πολύ πριν το Μάρτιο που αναμένονταν. Επιπλέον... Ένα ακόμη ιδιαίτερα ευχάριστο νέο που πληροφορήθηκα είναι πως το παιχνίδι βγαίνει σ' όλη την Ευρώπη σε τιμές λιανικής του ύψους των 39,99€ και 44,99€. Στην Ελλάδα -και με "καθαρά" πρωτοβουλία της Centric- το Runaway 2 θα κυκλοφορίσει με επίσημη λιανική τιμή στα 29,99€. Αυτό γίνεται με σκοπό να δωθεί κίνητρο στον καταναλωτή να αγοράσει το αυθεντικό προϊόν στην Ελλάδα και να μην καταφύγει σε πειρατικά αντίγραφα ή αγορές από το εξωτερικό. Είναι επίσης μία κίνηση που θα ακολουθήσουν για πολλούς από τους τίτλους που αναμένεται να φέρουν στην Ελλάδα στο μέλλον.[/b'] Source
avenger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ 40 ευρώ το είδα και στο Πλαίσιο και στον Παπασωτηρίου..
Freddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ 40 ευρώ το είδα και στο Πλαίσιο και στον Παπασωτηρίου.. Kαι Microland 40 είναι. Απ' ότι φαίνεται τους γραψανε στα @@ την Centric:evil:
Dreamcatcher Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ο υπεύθυνος της Centric μου είπε πως δεν έφταιγαν τα καταστήματα για την αυξημένη τιμή στην οποία διέθεταν το παιχνίδι' date=' αλλά ένα λάθος του δαίμονα του λογιστηρίου της ίδιας. Ωστόσο, και οι τιμές και οι πελάτες, έχουν ήδη αποκασταθεί και μπορούν όλοι πλέον να έχουν χαρούμενα και φθηνότερα Χριστούγεννα. Τώρα, και οι δύο αλυσίδες καταστημάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω (Πλαίσιο και Παπασωτηρίου) που είχαν το "Runaway 2" διαθέσιμο προς 39,99€ έχουν ΉΔΗ προβεί σε αλλαγή της τιμής στα 29,99€, ενώ το Πλαίσιο μάς ενημέρωσε πως δεσμεύεται να επιστρέψει τη χρηματική διαφορά σε όποιον αγόρασε το παιχνίδι ακριβότερα. Υποθέτω πως η ίδια ενέργεια θα γίνει κι από τον Παπασωτηρίου σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Να παραθέσω κι απόσπασμα του e-mail που έλαβα από τον υπεύθυνο του Πλαισίου για να μη μένουμε με λάθος εντυπώσεις: "Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση και να δηλώσω ότι δεν υπήρχε καμιά πρόθεση από μέρους μας να πουλήσουμε ακριβότερα το παιχνίδι." Στην τηλεφωνική μας δε επικοινωνία, μου είπε πως όχι μόνο δε θέλουν να υπερχρεώνουν τα παιχνίδια, αλλά αντίθετα επιθυμούν να είναι ανταγωνιστικοί προς την Ευρώπη τόσο στις τιμές των νεοαφιχθέντων προϊόντων, όσο και σε προσφορές που γίνονται σε παλαιότερους τίτλους. Κάθε αλλό παρά πρόθεση υπήρχε λοιπόν από όλες τις πλευρές κι ήταν απλώς μία παρεξήγηση λόγω λάθους λογιστηρίου (συμβαίνουν αυτά παιδιά, αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει κι ο λογιστής που παραλίγο να σκοτώσω πριν λίγα χρόνια). Ούτε τα καταστήματα ευθύνονται για την τιμή (άρα δεν μπορεί να είχαν πρόθεση υπερχρέωσης) και σίγουρα ούτε η Centric το έκανε επίτηδες, εφόσον η ίδια με ενημέρωσε για τη μειωμένη τιμή του εν λόγω τίτλου ενώ ακόμη δεν είχε αναφερθεί τίποτε από κανέναν άλλο (δε θα έβγαζε επομένως μόνη της τα μάτια της). Ίσα-ίσα που στη συγκεκριμένη περίπτωση προσπάθησε να κάνει κάτι ανύκουστο για τα ελληνικά δεδομένα των adventures: να φέρει άμεσα και φθηνά ένα παιχνίδι που περιμένουμε, και της αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό! [/b'] Source Επισης το πλαίσιο κανει μια ειδική προσφορα για τα μέλη του adventure advocate 10% εκπτωση στα Runaway 2 , Dreamfall και Sherlock Holmes: The Awakened. Αυτα
v-tidus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν παιδιά,το πήρα από πλαίσιο!!! Τελικά κάνει 30 euros και όχι 40 όπως λέει στο site. Έπαιξα το 1 κεφάλαιο και μου φάνηκε πολύ καλό! Να μην ξεχάσω,πήρα το τελευταίο κομμάτι του συγκεκριμένου πλαισίου γι'αυτό τρέξτε να προλάβετε!!
v-tidus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις το τελείωσα παιδιά.Σε γενικές γραμμές ήταν πάρα πολύ καλό. Όμως το τέλος του έχει μια μικρή ιδιαιτερότητα.... Spoiler:To παιχνίδι ουσιαστικά δεν έχει τέλος,αφού λέει to be continued!! Kοίταξα και λίγο στο ίντερνετ,και βρήκα πως η Pendulo επιβεβαίωσε και τρίτο Runaway!!
skiabox Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Στο 1ο chapter πως φτιαχνουμε τη σφεντονα?
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 καλο ειναι αξιζει?γιατι θελω να παρω ενα adventure καθως εχω καιρο να παιξω καποιο και προσανατολιζομαι σε αυτο και το Tonguska
panosvlass Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Το Tunguska στο προτεινω με κλειστα ματια.Ειναι παρα πολυ καλο. Ισως ενα απο τα καλυτερα point'n'click adventures των τελευταιων 2 χρονων. Για το Runaway ας μιλησουν καποιοι που το εχουν παιξει αν και πιστευω οτι αξιζει
v-tidus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Για την σφεντόνα:Πρέπει να έχεις το κλαρί,τα γυαλιά που ήταν στην κινούμενη άμμο,και το κομμάτι γυαλί που είναι στο πάτωμα του υδροπλάνου.Μετά χρησιμοποίησε το γυαλί πάνω στα γυαλιά,και μετά πάνω στο κλαρί,και τέλος,ένωσε το ξύλο που έφτιαξες με το λάστιχο.Την σφεντόνα την χρησιμοποιείς για να χτυπήσεις κάτι που βρίσκεται στις κορφές των δένδρων. Όσο για το αν αξίζει,εμένα μου άρεσε,αν και δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο. Βέβαια και το tunguska είναι πολύ καλό.Δεν ξέρω πιό θα διάλεγα αν ήταν να πάρω ένα. Αν κάποιος θέλει βοήθεια,εδώ για την γαλλική λύση.
Dreamcatcher Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Ορίστε και τo review. Νομίζω τo μοναδικό που υπάρχει για την αγγλική version
lotusgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Τα γυαλιά είναι στην κινούμενη άμμο, το κλαρί το βρίσκει μόνος του όταν πας να πάρεις τα γυαλιά.
skiabox Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 καλα εχω κολησει παλι κοιτωντας και το walkthrough μαλιστα!(http://www.3davenue.com/1776.html) ειμαι εκει που εχω βαλει τον τυπα να κανει surfing πανω στον ταυρο και μετα λεει το walkthrough οτι βαζεις τον στρατιωτη να πυροβολησει το πουλι αλλα δε μπορω να κανω κατι τετοιο οσο και αν προσπαθησα!καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.