poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 υπαρχουν ακομα ατομα που βασανιζονται με usb routers και δεν το πετανε να παρουν ενα ρουτερ να βρουν τιν υγεια τους και κα8ονται και παιδευονται με drivers κλτ.
activex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω...πως ειναι δυνατον το προβλημα να μην ειναι ουσιαστηκα απο driver (μιας και ολοι πριν καιρο δουλευαμε μια χαρα και τωρα δοκιμασαμε τα παντα αλλα ματεα!) παραληλα δεν ειναι ουτε προβλημα συσκευεις πχ βλαβη (μια και ολοι το παθαμε μαζικα!) και τελος απο την στιγμη που εμφανιστικε συνεβει σε ολους! (η σχεδον?) το μυαλο μου με ολα τα παραπανω μονο σε καποιον παροχο παει...αλλα πως τοτε γυνετε με ενα router να στρωνει ??? :S
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 παιδια εχω ακριβωσ το ιδιο προβλημα...ενω για μια ωρα κατεβαζω κανονικα μετα απο λιγο ι συνδεση μ σχεδον μηδενιζεται...δεν τερματιζεται ομωσ...οταν παω να κλεισο το pc μ κολλαει στην εικονα αποθηκευση των ρυθμισεων σας....εβαλα τοθσ παλιοθσ drivers τοθ crypto τα ιδια....κατεβασα τοθσ καινοθργιουσ παλι τα ιδια...εχω κανει scan με antivirus kai antispyware αλλα δεν βρηκα τιποτα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια με την συνδεση....πειτε μ τι να κανω please...τα εχω δοκιμασει ολα και οπος βλεπω εδω και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα οπωσ και ενας φιλοσ μ 2 στενα πιο κατω απο μενα με την ιδια συνδεση και τον ιδιο εξωπλισμο....please help me!!!!
GiannisMetal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 αν δεν βρίσκεις λύση, αναγκαστικά αγοράζεις router...
koumos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Παρε στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της forthnet και πες του το προβλημα. Αυτοι θα σου στειλουν drivers που θα λυσουν το προβλημα..Ετσι ελυσα εγω τοτε το προβλημα αυτο!
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω...πως ειναι δυνατον το προβλημα να μην ειναι ουσιαστηκα απο driver (μιας και ολοι πριν καιρο δουλευαμε μια χαρα και τωρα δοκιμασαμε τα παντα αλλα ματεα!) παραληλα δεν ειναι ουτε προβλημα συσκευεις πχ βλαβη (μια και ολοι το παθαμε μαζικα!) και τελος απο την στιγμη που εμφανιστικε συνεβει σε ολους! (η σχεδον?) το μυαλο μου με ολα τα παραπανω μονο σε καποιον παροχο παει...αλλα πως τοτε γυνετε με ενα router να στρωνει ??? :S ο isp μια ip σου δινει.ολα τα αλλα ειναι κοινα μεταξυ τους.μπες και με αλλο provider και 8α γινει το ιδιο.και το προβλημα δεν ειναι μονο τωρα.αυτο το προβλημα που λεει και ο φιλος απο κατω το εχω δει πολλες φορες εδω και παρα πολυ καιρο απο εποχη 384.και σε αλλο pc επαιζε κανονικα πολλες φορες. παιδια εχω ακριβωσ το ιδιο προβλημα...ενω για μια ωρα κατεβαζω κανονικα μετα απο λιγο ι συνδεση μ σχεδον μηδενιζεται...δεν τερματιζεται ομωσ...οταν παω να κλεισο το pc μ κολλαει στην εικονα αποθηκευση των ρυθμισεων σας....εβαλα τοθσ παλιοθσ drivers τοθ crypto τα ιδια....κατεβασα τοθσ καινοθργιουσ παλι τα ιδια...εχω κανει scan με antivirus kai antispyware αλλα δεν βρηκα τιποτα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια με την συνδεση....πειτε μ τι να κανω please...τα εχω δοκιμασει ολα και οπος βλεπω εδω και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα οπωσ και ενας φιλοσ μ 2 στενα πιο κατω απο μενα με την ιδια συνδεση και τον ιδιο εξωπλισμο....please help me!!!! δοκιμαζεις οτι driver βρεις και αμα δεν παιξει περνεις router.εγω στην 8εση σου 8α τον ειχα παρει εδω και καιρο.
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εμένα μειώθηκε αισθητά το πρόβλημα. Δηλαδή θα κάνει 2-3 φορές όλη τη μέρα. Αλλά και πάλι βαρέθηκα τόσο να ασχολούμαι με το κολο crypto και με έπεισαν και τα παιδιά και μάλλον θα πάω να πάρω ένα router να τελειώνουμε.
poulinos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 δεν θα το μετανιωσεις και 8α δεις οτι τα λεφτα σου 8α πιασουν αξια και 8α ειναι και adsl2+
GiannisMetal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 δεν θα το μετανιωσεις και 8α δεις οτι τα λεφτα σου 8α πιασουν αξια και 8α ειναι και adsl2+ τα router χρειάζονται εγκατάσταση? ή απλά τα βάζεις στη θύρα ethernet και τελειώνει το ζήτημα?
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τα router χρειάζονται εγκατάσταση?ή απλά τα βάζεις στη θύρα ethernet και τελειώνει το ζήτημα? το βαζεις στην ethernet και μετα κανεις το wizard που εχει μεσα και απο εκει και περα δεν υπαρχει εικονιδιο συνδεσης.απλα εισαι συνεχεια ονλινε και απλα ανοιγεις τον internet explorer και εισαι κατευθειαν στο νετ.οδηγιες για τον κα8ε ρουτερ υπαρχουν στα σιτε των isp.
Land_Of_Banania Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Τελικά poulinos μάλλον πρέπει να μείνω με το crypto λίγο καιρό ακόμα. Ο λόγος πως έχω isdn γραμμή τώρα και το καλοκαίρι θα αλλάξω σπίτι οπότε δε θα ξαναβάλω φυσικά isdn. Άρα αν πάρω τώρα router πρέπει να είναι για isdn, πράγμα που σημαίνει πως μετά θα το χω άχρηστο.
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 ναι πραγματι οποτε κανε υπομονη να το παρεις μια και καλη.δεν εχει νοημα για isdn ξανα.και δυστηχως στα περισσοτερα δεν μπορεις να αλλαξεις firmware για να γινει pots
user12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παιδια εχω το ιδιο προβλημα πηγα στο control panel και πατας alt+p και αλλαζεις μιας ρυθμιση και το φτιαχνεις αμα δεν ξερεις καλυτερα να μην το πειραξετε το εκανε ενας φιλος μου εγω ουτε καν καταλαβε τι εκανε.Παντως αν εχει κανεις τους παλιους drivers που εδιναν πριν 2 χρονια τους 8ελω.
BalDwin Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παντως αν εχει κανεις τους παλιους drivers που εδιναν πριν 2 χρονια τους 8ελω. Αυτοί είναι οι αρχικοί οδηγοί που έδινε η forthnet με το crypto (Ιούνιος 06). http://rapidshare.com/files/86783516/Crypto_F200_Driver_original.iso
poulinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδια εχω το ιδιο προβλημα πηγα στο control panel και πατας alt+p και αλλαζεις μιας ρυθμιση και το φτιαχνεις αμα δεν ξερεις καλυτερα να μην το πειραξετε το εκανε ενας φιλος μου εγω ουτε καν καταλαβε τι εκανε.Παντως αν εχει κανεις τους παλιους drivers που εδιναν πριν 2 χρονια τους 8ελω. αν πας στο control panel βαζεις εφοσον εχεις τους χεκλειδωτους οδηγους(δηλαδη αυτους που δινει η forthnet) αν 8α παιξει σε αννεχ α η αννεχ β.οποτε παιζει και σε pstn και isdn.αλλα αυτο γινεται με crypto f200,f320,f330 ,usr(με firmware) και microcom.με τα καλα ρουτερ δεν γινεται.τωρα για τα κολληματα οτι και να πειραξεις απο το control panel παλι 8α τα εχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.