agoraki_23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Λύνουν πολλά προβλήματα αποσυνδέσεων οι καινούριοι drivers και τους ανέβασα εδώ http://rapidshare.com/files/7151845/crypto_f200_v.6.rar
Founes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μετά απο μια πάρα πολύ περιποιημένη επιστολή που έστειλα στην Forthnet για την όλη αντιμετώπιση που είχε στο θέμα (την οποία κοινοποίησα και στην Crypto) Ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν όλοι για το πρόβλημά μου! Ενας τυπάκος λοιπόν απο την Crypto απορούσε πως γίνετε αυτό (να έχω προβλήματα δλδ με τους νέους drivers) εκεί ψιλο έχασα την υπομονή μου και του είπα οτι κλεινω το τηλέφωνω και προχωράω σε καταγγελίες. Αμέσως προσφέρθηκε να στείλει courier να πάρει το F200 για να το διαπιστώσει ο ίδιος και να μου δώσει οδηγίες για το πως θα κάνω την σωστή εγκατάσταση. Μετά απο 2 ημέρες παρέλαβα με το ίδιο courier ενα router και απο τοτε δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!
vvasilis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Για πες περισσότερες λεπτομέρειες για την περιποιημένη επιστολή
Founes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Απλά τους παρέθεσα τα γεγονότα και την ταλαιπωρία που τράβηξα για περίπου ένα μήνα, χωρίς ουσιαστικά να δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον και οι δυο εταιρίες και τους προειδοποίησα ότι αν μέσα στις επόμενες 2 μέρες δεν επικοινωνήσουν μαζί μου για την λύση του θέματος, θα προβώ σε κάθε νόμιμου δικαιώματός μου σε καταγγελίες προς αρμόδιους φορείς ζητώντας μάλιστα αποζημίωση.
Pink_Panther Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 @Founes Mipws mporeis na mas koinopieiseis k emas ti akrivws tous egrapses, etsi oste na exoume ena kalo paradeigma? Pantws maresei pou fovi8ikane, kalo 8a itane na dixnane tetoio endiaferon gia olous tous pelates xwris na xriazontai apeiles klp
bandit4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 το προβλημα των αποσυνδεσεων καλα κρατει!!!οπως εχουν αναφερθει και πιο πανω λυσεις τυπου stop adsl στο line status και βγαλσιμο του καλωδιου ειναι η μονη γιατρεια αν αποφασισω να κατεβασω απο e-mule,μtorrent,soulseek,κτλπ αφου στο 2,3,5λεπτo με εχει πεταξει εξω.ολοι οι πιθανοι συνδυασμοι στο line setup,drivers,firewalls εχουν αποτυχει παταγωδως.να τα εγκαταλειψω ολα για ενα zyxel 660 και να τελειωνει η υποθεση?για οτιδηποτε μπορει να βοηθησει ειμαι ολος αυτια...
lizarazu Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ομοιοπαθής κι εγώ. Πρόσφατα αγόρασα νέο υπολογιστή και πέρασα φρέσκα ΧΡ από την αρχή. Τότε άρχισαν τα φαινόμενα της αποσύνδεσης που περιγράφετε κι εσείς: σε άτακτα χρονικά διαστήματα (μπορεί σε 30 λεπτά, μπορεί σε 2 μέρες) παύει η σύνδεση στο internet, το εικονίδιο στο tray συνεχίζει να παραμένει αλλά δεν ανταποκρίνεται (το ίδιο και το shortcut της σύνδεσης) και η προσπάθεια για restart έχει σαν κατάληξη το κόλλημα του υπολογιστή στην οθόνη "shutting down windows". Τυχαία ανακάλυψα το κόλπο με το βγάλσιμο του καλωδίου της τηλεφωνικής γραμμής, το οποίο σαφώς δεν αποτελεί λύση. Το παράξενο είναι ότι το εν λόγω μοντεμάκι δεν παρουσίασε το παραπάνω πρόβλημα στο παλιό μου pc που επίσης είχε ΧΡ. Να προσθέσω ότι και στα 2 μηχανήματα η εγκατάσταση του modem έγινε από το cd που έδωσε η Forthnet. Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποια λύση (antivirus & antispyware δε δείχνουν κάτι ύποπτο) ούτε κάποια σειρά ενεργειών που προκαλούν το φαινόμενο, υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά με τους usb drivers της μητρικής (Asus P5KR) μιας και όταν μετά το κόλλημα και με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού "power" στο pc, τόσο το usb ποντίκι όσο και το μοντεμάκι συνεχίζουν να ανάβουν αν και ο υπολογιστής είναι σβηστός. Για την ιστορία, το παλιό pc δεν υποστήριζε usb2.
activex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μετά απο μια πάρα πολύ περιποιημένη επιστολή που έστειλα στην Forthnet για την όλη αντιμετώπιση που είχε στο θέμα (την οποία κοινοποίησα και στην Crypto) Ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν όλοι για το πρόβλημά μου! Ενας τυπάκος λοιπόν απο την Crypto απορούσε πως γίνετε αυτό (να έχω προβλήματα δλδ με τους νέους drivers) εκεί ψιλο έχασα την υπομονή μου και του είπα οτι κλεινω το τηλέφωνω και προχωράω σε καταγγελίες. Αμέσως προσφέρθηκε να στείλει courier να πάρει το F200 για να το διαπιστώσει ο ίδιος και να μου δώσει οδηγίες για το πως θα κάνω την σωστή εγκατάσταση. Μετά απο 2 ημέρες παρέλαβα με το ίδιο courier ενα router και απο τοτε δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα! ekei pou prepi na stathoume kai milaw kai egw os pathon pou tixea epesa sto thread einai oti h idia h etairia estile sto palikari ena ROUTER an katalaba kala! me liga logia sou leei lisi den yparxi... aparadekto? episis na twnisw oti kai egw meta tin anabathmisi sto pc exw tetia problimata...malon lipon euthinete kai o usb driver tis mitrikis..
terry_oi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το f200.Ξερει κανεις που θα βρω τους παλιους drivers(driver 1)?Εχω ακουσει οτι μονο με αυτους δε κολλαει η συνδεση.Στο site της Crypto δεν υπαρχουν πια.Μπορει καποιος να τους ανεβασει καπου ή να μου τους στειλει στο terry_oi (at) yahoo.co.uk ?
GiannisMetal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 aloha αδέρφια! και εγώ forthnet 768, cryppto f200. και εγώ αγορά νέου υπολογιστή, καιαπό τότε προκύπτει το γνωστό : με το που ζοριστεί λιγάκι η σύνδεση, κλείνει το ίντερνετ, απσύνδεση δε γίνεται, και αν πάω να κάνω επανεκκίνηση, κολλάει στην αποθήκευση ρυθμίσεων, θέλοντας reset!(και νόμιζα μόνο εγώ το παθαίνω...) τώρα έβαλα κάτι παλιότερους drivers, αν δεν κάνουν δουλειά θα βάλω τη v6 που πρετείνει κάποιος και αν δεν γίνει ούτε εκεί δουλειά, πάμε για ακριβό και καλό ethernet router...
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Βρήκε κανείς λύση στο πρόβλημα? Μου γίνεται και εμένα ακριβώς το ίδιο από όταν πήρα καινούριο υπολογιστή. Η σύνδεση λειτουργεί κανονικά, αλλά αν ανοίξω p2p πρόγραμμα μετά από λίγο νεκρώνει η σύνδεση και πρέπει να κάνω reset γιατί κολλάει το pc όταν πάω να το κλείσω ή να κάνω restart.
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Καμιά απάντηση κάποιος για το πως έλυσε το συγκεκριμένο πρόβλημα?
GiannisMetal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 εγώ κατέβασα τους drivers v6 που αναφέρονται πιο πριν, και το πρόβλημα μειώθηκε πολυ σημαντικά, αλλά όχι τελείως...
BalDwin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Πιστεύω ότι από εμάς που είχαμε το πρόβλημα λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε router πλέον,οπότε δεν ξέρω και αν θα βρεθεί κανείς να σου δώσει λύση.Εγώ είχα μείνει με τους αρχικούς οδηγούς της forthnet και μετά από λίγο καιρό είχαν μειωθεί-εξαλειφθεί οι αποσυνδέσεις,μέχρι που πήρα router και ησύχασα μια και καλή.
vkalog Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Παρτε ενα ρουτερ παιδια δεν θα ησυχασετε αλλιως και εγω δοκιμασα τα παντα για το f200 και το ρουτερ με εσωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.