Vagos_46 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 τοτε δυστυχως ειναι προβληματικο το modem! ειχα τα ιδια προβληματα με το πρωην dial-up(εξωτερικο) μοντεμ μου το οποιο ηταν crypto!!:evil: :evil:
Founes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ουτε θεμα browser είναι γιατί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και με Firefox και με Opera και με Explorer...
BalDwin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν,βρήκα μια (προσωρινή?) λύση.Έβαλα το μόντεμ σε μια άλλη θύρα USB και συγκεκριμένα επάνω σε ένα USB 2 hub που είχε η μητρική και από τότε δεν έχω δει ούτε ένα disconnect για αρκετές μέρες.Όσοι έχετε ακόμα πρόβλημα δοκιμάστε να αλλάξετε USB θύρα στο μόντεμ.
Founes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μίλησα πριν απο μέρες με την crypto, μου έστειλαν λοιπόν κάτι drivers V.6, τους οποίους και εγκατέστησα αλλά πηγαίνοντας στο control panel του μόντεμ, διαπιστώνω οτι στο Line Setup έχει επιλεγμένο το Annex A (ADSL over POTS) κα την επιλογή Annex B (ADSL over ISDN) Την εχει "γκριζα" δεν υπάρχει δλδ δυνατότητα να την επιλέξεις! Τους στέλνω πάλι e-mail ζητώντας να μου στείλουν εκ νεου τους drivers για ISDN γραμμή που έχω εγώ και η απάντησή τους ήταν οτι οι drivers αυτοί είναι οι ίδιοι και για PSTN και για ISDN γραμμές και σίγουρα κάποιο λάθος κάνω εγώ. Δεν γίνεται ομως, να βάζω τους παλιούς drivers σωστά και τους νέους λάθος... Τους έστειλα ξανά οτι προφανώς είναι προβληματική η συσκευή και οι νεοι drivers και πως θα κινηθώ για αποζημίωση αφού εδώ και τόσο καιρό δεν μπορώ α συνδεθώ στο internet με ουσιαστική υπαιτιότητα δική τους!
thanassissis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Kai ego eho to idio provlima...Parigila ena Adsl modem/router kai pisteyo na isihaso...ga*o tin crypto
Inzaghi1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 paides egw eixa to allo provlhma. d sygxronizotan h grammh mou apo thn arxi pou eixa dsl, evala 1 spliteraki sth grammh k evala k tous drivers pou mou dwse h forthnet k parodika mou ly8hke to problem. sth synexeia antimetwpisa k gw to provlhma tou pagwmatos tou ypologisth otan kollouse to montem k d eixa oute diktyo enw otan phgaina na kanw restart h disconnect pagwnan ola... me valan sto trypaki na kanw format giati oloi mou legane oti htan ios h dialer ma telika p@p@ria htan... kai meta to format synexize h idia douleia kai phra thl th forthnet. fysika mou pan pws d ftaine aftoi ma h crypto. phra thl thn crypto k mou dwsan tous drivers v6. apo tote ly8hke men to provlhma tou pagwmatos ma arxise pali to fainomeno twn aposyndesewn...kai to fainomeno ginetai syxnotero eidika to vrady pou fortwnei to diktyo. kshlwsa tous v6 drivers kai evala pali aftous pou mou xe dwsei h forthnet apo to thl. pagwma d exw ma oi aposyndeseis d stamatane shmera enas allos baglamas apo th forthnet me eipe pws borei na ftaiei to oti exw megalo kalwdio syndeshs apo to pc sth grammh thlefwnou kai eksas8enei to shma. isws epeidh exw k 2 kommatia kalwdio syndedemena mazi. de distase kiolas na mou proteinei na fwnaksw hlektrologo gia na mou valei grammh thlefwnou kai pio konta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fysika d prokeitai na kanw tpt apo ola osa mou lene eidika sth forthnet giati opote apopeira8hka na akolou8hsw tis symvoules tous...3 laloun k 2 xorevoun... hdh twra klatevazw tainia apo limewire me thn iligiwdh taxythta twn 21kb/sec me 768 syndesh.... den kserw ti ftaiei, to mono sigouro einai pws forthnet pote ksana...
rista Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μίλησα πριν απο μέρες με την crypto, μου έστειλαν λοιπόν κάτι drivers V.6, Mπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις αυτους τους drivers?Θα θελα να τους ριξω μια ματια! το mail μου ειναι : [email protected]
Lucifer Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Βασικά δεν τους ανεβάζεις σε κανένα sendspace.
Founes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 αυτό θα κάνω παίδες αλλά δεν βλέπω να σας βοηθάνε και πολύ... wait λιγο να τους ανεβάσω... ps. Η επόμενη κίνηση είναι να κάνω μια επιστολή που θα κοινοποιήσω και στους δυο, πριν προχωρίσω σε καταγγελίες σε ΙΝΚΑ.
tvagge Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον παιδες, η λυση ειναι η εξης: Αν χρησιμοποιειτε emule ή torrents ή αλλα peer2peer progs, ξεχαστε το F200 και καθε αλλο modemακι της σειρας. Δεν μπορει να κανει handle τοσα connections και τα παιζει. Παρτε λοιπον ενα αξιοπιστο router (Zyxel, 3Com, LevelOne, κτλ) και τερμα με τα περιεργα κολληματα της καθε π@π@ροσυσκευης. Σ'αυτη τη ζωη, οτι δινεις, παιρνεις. Αυτα.
Founes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 ΟΚ! Τους ανέβασα σε Rapidshare... http://rapidshare.com/files/5309883/Adsl_Modem_F200_V.6.zip Λοιπον παιδες, η λυση ειναι η εξης:Αν χρησιμοποιειτε emule ή torrents ή αλλα peer2peer progs, ξεχαστε το F200 και καθε αλλο modemακι της σειρας. Δεν μπορει να κανει handle τοσα connections και τα παιζει. Παρτε λοιπον ενα αξιοπιστο router (Zyxel, 3Com, LevelOne, κτλ) και τερμα με τα περιεργα κολληματα της καθε π@π@ροσυσκευης. Σ'αυτη τη ζωη, οτι δινεις, παιρνεις. Αυτα. Φιλαράκι... OK συμφωνώ... αλλά τόσο καιρό (πάνω από ένα χρόνο) γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα? Επίσης αυτό γίνεται και όταν απλά σερφάρω...
nickaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Μέχρι τα τέλη του μηνός φίλε μου...Μετά θα γίνει χαμός στον ΟΤΕ αν δεν φτιάξουν τα πράματα.Μηνύσεις,ΙΝΚΑ κτλ. 1η Δεκεμβρίου... και τίποτα...
vkalog Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Εβαλα τους ν6.0 drivers και βελτιωθηκε καπως η κατασταση δηλαδη δεν με πεταει εξω καθε μιση ωρα αλλα μενει μεσα πιο πολυ βεβαια δεν ειναι λυση αυτη και σιγουρα πρεπει να σταλθουν επιστολες στον ειδικο και οχι μονο τυπο μηπως γινει κατι! Παντως διαβαστε και αυτο που μου εστειλε ο χρηστης poulinos στο link:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=168833
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.