agoraki_23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Μέχρι τα τέλη του μηνός φίλε μου...Μετά θα γίνει χαμός στον ΟΤΕ αν δεν φτιάξουν τα πράματα.Μηνύσεις,ΙΝΚΑ κτλ.
567agdop Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 δεν ιδρωνει τα αυτι τους απο τετοια φιλε μου........
Lucifer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν έχω το ίδιο προμπ, και παρ' όλο που δεν έχω λύση, το καλύτερο που έχω καταφέρει είναι να μην κολλάει το σύμπαν, βγάζοντας το τηλ. καλώδιο από το μόντεμ, περιμένω να μου πετάξει την παπαριά περί disconnection και αφού το βάλω, επανασυνδέομαι. Γλυτώνεις τα hard reboot αλλά τη σειρά στο emule όχι.
agoraki_23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Ειλικρινά ρε παιδιά ποτέ δε μου εμφάνισε από το καλοκαίρι που το χω προβλήματα αποσυνδέσεων το μοντεμάκι(για λόγους του μόντεμ...). Είτε είχα τους drivers Forthnet στην αρχή είτε τους v.3 τους καινούριους τώρα από την εταιρεία μια χαρά πάει το μοντεμάκι. Σας προτείνω τα εξής... 1)Αλλάξτε όλους τους πιθανούς drivers που θα βρείτε απ το νετ εδώ μέσα είναι 5-6 οπότε πειραματιστείτε... 2) Επεισή είναι usb μήπως λέω μήπως έχετε ταυτόχρονα συνδεδεμένες άλλες usb συσκευές(gamepads,joysticks,flash drives,bluetooth) και δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και έτσι αποσυνδέεται το μοντεμάκι? Αν ναι,βγάλτε τις συσκευές και αλλάξτε αν υπάρχουν usb drivers της motherboard σας. 3) Αν παρόλα αυτά εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα ίσως είναι θέμα δικτύου,πάρτε ΟΤΕ,provider για να κινηθούν...
BalDwin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Το ζήτημα είναι ότι τόσο καιρό όλα ήταν οκ,τώρα τελευταία ξεκίνησαν τα κόλπα.
GRECTORAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 δεν ιδρωνει τα αυτι τους απο τετοια φιλε μου........ μη το λες μη το λες.ξέρεις τι είναι πχ 50.000 επώνυμες μηνύσεις σε ινκα και κανα δυο mail σε καμιά καλή εφημερίδα.τέτοια θέλουν.υπομονή ένα 15νθήμερο ακόμα
activex Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Το ζήτημα είναι ότι τόσο καιρό όλα ήταν οκ,τώρα τελευταία ξεκίνησαν τα κόλπα. eixa akribos to idio problima gia 1 mera mono kai xoris na alakso tipota (ekeini tin mera eipirxan blabes apo tis plimires !) auto simeni oti kati den paei kala apo kapion paroxo ite ote ite forthnet. perimene ligo akoma mipos kai strosi. sigekrimena gia na mhn mou pagoni to sistima thimame oti ekamna "stop" kai ksana "start" to dsl modem apo to config tou. etsi glitona ta restart. an de dis lisi se 1-2 meres pare kanena tilefono kai dilose problima.
kainourios80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εχω κι εγω ακριβως ακριβως το ιδιο προβλημα. Με το νεο driver v.6 που μου εστειλαν απο την crypto ακριβως τα ιδια. Το configuration απο που το ανοιγω;
BalDwin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εχω κι εγω ακριβως ακριβως το ιδιο προβλημα. Με το νεο driver v.6 που μου εστειλαν απο την crypto ακριβως τα ιδια. Το configuration απο που το ανοιγω; Άνοιξε το εικονίδιο ADSL Control και πάτα Alt+P.
kainourios80 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Thx Baldwin. Παντως εχει αρχισει και με πεταει και πολυ πιο συχνα απο το μισαωρο ακομα και στο 5λεπτο. Φρικη.
Telisss Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, μετά απο format,και πρίν απο αυτό δούλευε κανονικότα. Ενοείτε οτι έχω firewall, και αυτο που έκανα ήταν να δήμιουργήσω νέα σύνδεση! Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δημιουργείς νέα σύνδεση για dial-up. το όνομα της καινούριας σύνδεσης μήν είναι accessrunner dsl, να είναι κάτι άλλο. Εμένα με αυτόν τον τρόπο δέν μου το ξαναέκανε ποτέ
Skia11 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Αν αργεί το modem να συγχρονιστεί κάντε αυτό που έκανα και εγώ αλλάξτε την ρύθμιση απο automatic σε gmt (αν θυμάμαι καλά γιατί ποστάρω απο δουλειά).
agoraki_23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Έχω πρόβλημα με το μοντεμάκι στα vista. Περνάω τους drivers και μόλις μπαίνει μέσα με τα στοιχεία μου,κολλάνε τα πάντα και το ποντίκι μαζί. Τι παίζει? Γνωρίζει κανείς?
BalDwin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν η κατάσταση γίνεται εκνευριστική.Κάθε 3-5 λεπτά πέφτει η σύνδεση.Τι αλλαγές driver από την crypto έκανα,νέους,παλιούς,πιο παλιούς,αλλαγή ρυθμίσεων(gmt),τίποτα. Πάντως παρατήρησα ότι συνήθως νεκρώνει την ώρα του browsing με firefox,αν και δεν πιστεύω να φταίει η έκδοση 2,τα ίδια ήταν και με τον 1.5. Έχει κανείς καμια ιδέα??
Vagos_46 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 κατα την αποψη μου δεν ειναι θεμα drivers αλλα usb! ειδικα αν το εχεις φορτωμενο το pc με usb πληκτρολογιο ποντικι κ.λ.π! αυτο που εκανα εγω σε συγγενικο μου προσωπο,πηρα ενα pci usb controller και ηταν μια χαρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.