Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση F200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω κανονικά με τη σύνδεση και μετά από κανένα 30λεπτο με αποσυνδέει ενω το εικονιδιο της σύνδεσης παραμένει αναμμένο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα μετά με την σύνδεση και κάνω επανακίνηση. Την ώρα που τα Windows κάνουν αποθήκευση των ρυθμίσεων κολλάει.Μπορεί να μου πει καποιος τι συμβαίνει και πως μπορώ να το διωρθόσω;Ευχαριστώ.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Την ώρα που τα Windows κάνουν αποθήκευση των ρυθμίσεων κολλάει"

Ti ennoeis? Otan klineis to PC kolaei?

Koita to ADSL Control sou otan peftei i sindesi, aposigxronizetai dld to modem sou?

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και μάλιστα μου δημιουργήθηκε από τότε που μου έστειλαν από τη Forthnet τους νέους drivers...

Δημοσ.

Παιδια το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγω πριν κανα 2μινο. οποιον και απο τους τρεις drivers της Crypto και να εβαζα τα ίδια εκανε παλι. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ λύθηκε βάζοντας οπως με συμβουλεψε ενα παιδι απο εδω μεσα το ZONE ALARM ή ένα άλλο οποιοδήποτε Firewall. Βασικά και με το Firewall των Windows που εχω μονο τώρα ενεργοποιημένο παλι μια χαρα είμαι εδω και ενα μήνα. Ελπίζω να βοήθησα..

Δημοσ.

Firewall έχω. Τους Drivers τους άλλαξα αλλά και πάλι τίποτα.Σήμερα κατέβασα αρκετά προγραμματάκια για το registry και Ad-aware και τωρα περιμενω τα αποτελέσματα. Ελπιζω να διορθώθηκε... Το θέμα είναι οτι πριν 4 μέρες τον έκανα format και δεν θελω να τον ξαναβάλω σε αυτή τη διαδικασία τον υπολογιστή..

Δημοσ.

εγω εχω το ιδιο προβλημα με το tomson speedtouch 530. καθε 2 ωρες ξεσυνδεεται κ πρεπει να κανω reset. καποιος να μου τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Παιδια οι καινουριοι drivers ειναι χειρότεροι από τους παλιούς!Ειχα και εγω προβλημα και εβαλα τους καινουριους αλλα τιποτα.Εβαλα μετα παλι τους παλιους και δε μου ξαναεκανε προβλημα.Αυτό απο μένα

Δημοσ.

Πράγματι,μόνο με τους παλιούς από το πακέτο της forthnet παίζει καλά χωρίς να νεκρώνει η σύνδεση στο μισάωρο.Οι οδηγοί από το site της crypto είναι για μπουνιές..

Δημοσ.
Πράγματι,μόνο με τους παλιούς από το πακέτο της forthnet παίζει καλά χωρίς να νεκρώνει η σύνδεση στο μισάωρο.Οι οδηγοί από το site της crypto είναι για μπουνιές..

Δεν το επιβεβαιώνω αυτό...Όντως η της Forthnet drivers είχαν το έξυπνο να αναγνωρίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις pstn,isdn και όντως είναι καλοί σε όλα...

Αλλά οι τελευταίοι της Crypto v.3 είναι εξίσου αρκετά καλοί(εμένα δε μου χει συμβεί ούτε μία αποσύνδεση...) και αναγνωρίζουν αυτόματα επίσης τις ρυθμίσεις παρόμοια(ίσως και καλύτερα) με της Forthnet.

Δημοσ.
Δεν το επιβεβαιώνω αυτό...Όντως η της Forthnet drivers είχαν το έξυπνο να αναγνωρίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις pstn,isdn και όντως είναι καλοί σε όλα...

Αλλά οι τελευταίοι της Crypto v.3 είναι εξίσου αρκετά καλοί(εμένα δε μου χει συμβεί ούτε μία αποσύνδεση...) και αναγνωρίζουν αυτόματα επίσης τις ρυθμίσεις παρόμοια(ίσως και καλύτερα) με της Forthnet.

Σε μένα με τους V3 έκανε ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος στο πρώτο ποστ,στο μισάωρο πάγωνε η σύνδεση και όταν πατούσα disconnect πάγωνε το σύμπαν.:confused:

Δημοσ.

ένας φίλος μου είπε ότι ίσως είναι το dslam του OTE... και επειδή υπάρχουν πολλές βλάβες, υπάρχει η καθυστέρηση στην αποκατάσταση...

ΟΚ, να περιμένουμε, αλλά πότε και με ποιον τρόπο θα αποζημιωθούμε για τις ελλιπέστατες υπηρεσίες που ενώ έχουμε πληρώσει δεν μας παρέχονται ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...