iliasnik28 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μπαίνω κανονικά με τη σύνδεση και μετά από κανένα 30λεπτο με αποσυνδέει ενω το εικονιδιο της σύνδεσης παραμένει αναμμένο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα μετά με την σύνδεση και κάνω επανακίνηση. Την ώρα που τα Windows κάνουν αποθήκευση των ρυθμίσεων κολλάει.Μπορεί να μου πει καποιος τι συμβαίνει και πως μπορώ να το διωρθόσω;Ευχαριστώ.
agoraki_23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πάνε στο site της Crypto http://www.crypto.gr και κατέβασε τους drivers v.3 τους τελευταίους. Αν δε φταίει αυτό τότε πέρνα άλλους drivers για τα usb σου.
Pink_Panther Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 "Την ώρα που τα Windows κάνουν αποθήκευση των ρυθμίσεων κολλάει" Ti ennoeis? Otan klineis to PC kolaei? Koita to ADSL Control sou otan peftei i sindesi, aposigxronizetai dld to modem sou?
Founes Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και μάλιστα μου δημιουργήθηκε από τότε που μου έστειλαν από τη Forthnet τους νέους drivers...
Θοδωρής Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Παιδια το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγω πριν κανα 2μινο. οποιον και απο τους τρεις drivers της Crypto και να εβαζα τα ίδια εκανε παλι. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ λύθηκε βάζοντας οπως με συμβουλεψε ενα παιδι απο εδω μεσα το ZONE ALARM ή ένα άλλο οποιοδήποτε Firewall. Βασικά και με το Firewall των Windows που εχω μονο τώρα ενεργοποιημένο παλι μια χαρα είμαι εδω και ενα μήνα. Ελπίζω να βοήθησα..
iliasnik28 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Firewall έχω. Τους Drivers τους άλλαξα αλλά και πάλι τίποτα.Σήμερα κατέβασα αρκετά προγραμματάκια για το registry και Ad-aware και τωρα περιμενω τα αποτελέσματα. Ελπιζω να διορθώθηκε... Το θέμα είναι οτι πριν 4 μέρες τον έκανα format και δεν θελω να τον ξαναβάλω σε αυτή τη διαδικασία τον υπολογιστή..
giannisd87 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 εγω εχω το ιδιο προβλημα με το tomson speedtouch 530. καθε 2 ωρες ξεσυνδεεται κ πρεπει να κανω reset. καποιος να μου τι πρεπει να κανω?
PROFIL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 ine o ios pu xtipai o win32 vale ena kalo firewall k antivirus
james@ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Παιδια οι καινουριοι drivers ειναι χειρότεροι από τους παλιούς!Ειχα και εγω προβλημα και εβαλα τους καινουριους αλλα τιποτα.Εβαλα μετα παλι τους παλιους και δε μου ξαναεκανε προβλημα.Αυτό απο μένα
BalDwin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πράγματι,μόνο με τους παλιούς από το πακέτο της forthnet παίζει καλά χωρίς να νεκρώνει η σύνδεση στο μισάωρο.Οι οδηγοί από το site της crypto είναι για μπουνιές..
agoraki_23 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Πράγματι,μόνο με τους παλιούς από το πακέτο της forthnet παίζει καλά χωρίς να νεκρώνει η σύνδεση στο μισάωρο.Οι οδηγοί από το site της crypto είναι για μπουνιές.. Δεν το επιβεβαιώνω αυτό...Όντως η της Forthnet drivers είχαν το έξυπνο να αναγνωρίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις pstn,isdn και όντως είναι καλοί σε όλα... Αλλά οι τελευταίοι της Crypto v.3 είναι εξίσου αρκετά καλοί(εμένα δε μου χει συμβεί ούτε μία αποσύνδεση...) και αναγνωρίζουν αυτόματα επίσης τις ρυθμίσεις παρόμοια(ίσως και καλύτερα) με της Forthnet.
giannisd87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 δεν νομιζω να ειναι ιος. οταν ξεσυνδεεται μου λεει περιορισμενη συνδεση. καποια ρυθμηση ειναι που δεν ξερω.
BalDwin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δεν το επιβεβαιώνω αυτό...Όντως η της Forthnet drivers είχαν το έξυπνο να αναγνωρίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις pstn,isdn και όντως είναι καλοί σε όλα...Αλλά οι τελευταίοι της Crypto v.3 είναι εξίσου αρκετά καλοί(εμένα δε μου χει συμβεί ούτε μία αποσύνδεση...) και αναγνωρίζουν αυτόματα επίσης τις ρυθμίσεις παρόμοια(ίσως και καλύτερα) με της Forthnet. Σε μένα με τους V3 έκανε ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος στο πρώτο ποστ,στο μισάωρο πάγωνε η σύνδεση και όταν πατούσα disconnect πάγωνε το σύμπαν.
567agdop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 φιλε μην το ψαχνεις δεν ειναι αυτο.Εμενα με τους νεους driver δουλευει μια χαρα.......
Founes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ένας φίλος μου είπε ότι ίσως είναι το dslam του OTE... και επειδή υπάρχουν πολλές βλάβες, υπάρχει η καθυστέρηση στην αποκατάσταση... ΟΚ, να περιμένουμε, αλλά πότε και με ποιον τρόπο θα αποζημιωθούμε για τις ελλιπέστατες υπηρεσίες που ενώ έχουμε πληρώσει δεν μας παρέχονται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.