Προς το περιεχόμενο

ποια η κριτική σαs για την LG L1970HQ-BF?

suspect

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε, μολις το έψαξα και θα σου πρότεινα μια πιο μικρή...

Εχω μια 20άρα και με πιάνει το κεφάλι μου στο μισάωρο και ας την έχω μακρυά!

Παντος γενικότερα απ'οτι ακούω οι LG είναι αρκετά καλές...

Εσυ έχεις το μαχαίρι εσυ και το καρπούζι.

Δημοσ.

Πήρα μία 1970-HQ πριν καιρό. Το contrast που έχει δεν πρόκειται να το βρεις σε καμία άλλη οθόνη. (Εκτός βέβαια και αν πάρεις το μοντέλο των 17 ιντσών). Την πρώτη μέρα μου κάηκε ένα pixel αλλά σε μια εβδομάδα ακριβώς παρέλαβα μία ολοκαίνουρια. Καμία καθυστέρηση στην εικόνα, υπερβολικά φωτεινή σε σημείο που κουράζει. Εμένα πάντως μ' αρέσει η φωτεινή οθόνη. Το μόνο πρόβλημα εντοπίζεται στην αναλογική σύνδεση VGA όπου σου αλλάζει τα χρώματα κάθε λίγο και λιγάκι με ένα σύστημα που ονομάζει Autoset. Αν την βάλεις σε DVI κανένα πρόβλημα. Τέλος, ίσως σε κουράσει το ότι δεν διαθέτει μηχανισμό περιστροφής αριστερά-δεξιά.

Δημοσ.

Και εγω αυτη θελω αλλα υποαρχει ελλειψη αυτες τις μερες.

Εν τω μεταξυ, βγηκε και η

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=907030&tab=specs

Η οποια φαινεται πολυ δελεαστικη αλλα το γεγονος οτι δεν αναφερουν τιποτα για εγγυηση καμμενων pixel με βαζει σε υποψιες. Πρεπει να παω να ρωτησω και να τη δω απο κοντα

Δημοσ.

Η Samsung δεν έχει εγγύηση 0 καμμένων pixel. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή επιλογή, ισάξια με της LG. Τώρα αν είσαι τόσο άτυχος και σου καεί pixel μπορείς κάλλιστα να την πας πίσω την Samsung και να πάρεις την LG. Πες ότι δεν σε ικανοποίησε το προϊόν. Η μόνη διαφορά τους είναι τα 2ms η οποία είναι τελείως αστεία. Οτιδήποτε κάτω από 8 δεν φαίνεται. Τώρα από χρώματα και κατανομή της φωτεινότητας δεν μπορώ να ξέρω. Κοίτα κανένα περιοδικό.

Δημοσ.

Απο χρωματα και κατανομη φωτεινοτητας προτιμω να κρινω ο ιδιος απο κοντα.

Αν και δεν εχει σημασια. Το να παω πισω την οθονη με αυτον τον τροπο δεν το θεωρω τιμιο. Αφου δεν εχει εγγυηση 0 καμμενων, δεν μου κανει.

Οσο για τα 2ms εχεις δικιο οτι δεν εχει σημασια. Βασικα αν τα ms που γραφαν ηταν πραγματικα θα ημουν ικανοποιημενος και με 12. Αλλα δεν ξερω τι κολπα κανουν και πως κανουν τις μετρησεις καποιες εταιριες και εκει που τα ms ειναι ονομαστικα μια Α τιμη καταληγουν στην πραγματικοτητα να ειναι τα διπλασια ή παραπανω. Τουλαχιστον με τα 4ms μπορω να ειναι σχεδον σιγουρος οτι οπως και να τα εχουν μετρησει θα αποδιδει ικανοποιητικα

Δημοσ.

Απλά κορυφαία οθόνη στην κατηγορία τιμής της.

Την ζωντάνια στα χρώματα κ την αντίθεση που έχω δει σε αυτή την οθόνη δεν τα έχω δει σε οθόνη αντίστοιχης κατηγορίας τιμής. Δεν γνωρίζω πόσο θα κρατήσει σε βάθος χρόνου, αλλά το 0 pixel είναι 0 pixel.

/sc

Δημοσ.

Την πήρα πριν από καμιά βδομάδα και μπορώ να πω ότι για τα λεφτά της μπορώ μόνο να την συγκρίνω με οθόνες πολύ υψηλότερης κατηγορίας τιμής.πχ Eizo και Neovo...Έχει τρομερό contrast (ειδικά αν είσαι gamer θα το ευχαριστηθείς) αλλά ίσως χάνει ελάχιστα σε χρώματα σε σχέση με την Samsung λόγω panel.Είναι ελάχιστη βέβαια η διαφορά στο μάτι και παίζει και ρόλο ο φωτισμός στον χώρο που θα την έχεις.

Έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις όμως άρα δεν θα έχεις πρόβλημα παραμετροποίησης.Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνηθίσεις την υπερβολική φωτεινότητά της, κουραστική μερικές φορές, αλλά αποδοτική τις περισσότερες.Ειδικά σε φάση surfing στην αρχή θα σε κουράζει...Για τα 4ms θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω.

Δημοσ.
Απο τιs ρυθμίσεις δεν μπορειs να ρυθμίσεις την φωτεινότητά για να μην υπαρχει προβλημα?

Φυσικά και μπορείς να τη ρυθμίσεις, εγώ την εχω στο 62% :-D

Δημοσ.

Το πρώτο που κοιτάω σε μια οθόνη είναι αν έχει εγγύηση 0 pixel. Αν δεν έχει δεν την αγοράζω και ας έχει και την καλύτερη εικόνα του κόσμου. Δεν θα παίζω μπαρμπούτι τα λέφτα που έχω δώσει. Εγώ έχω την LG1980Q η οποία είναι φοβερή. Υπάρχουν βέβαια και πιο φθηνά μοντέλα από τη δική μου που έιναι πάρα πολύ καλα, πάντα σε LG!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...