Προς το περιεχόμενο

Ειμαι αγγλια και εχω 450λιρες τι pc μου προτεινετε?

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
http://www.cclonline.com/product-categories.asp?category_id=80

Είναι στο bradford.

Αν δες σου κάνει δες τον κατάλογο.

http://www.city-visitor.com/bradford/computerperipherals.html

ayto sto bradford mpikes na deis den exei tipota...!

thanks re guys alla mallon to kovw na menw me to p**** sta xeria.. ektos an paw manchester.. thanks

Δημοσ.

αυτη που σου εδωσα ειναι χωρις! αφου θα βαλεις βιστα τοτε βαλε ενα ντιμακι του 1γιγα αντι 2 των 512 για να βαλεις αργοτερα 2γιγα και να εχεις περιθοριο να βαλεις και αλλα 2 διμακια δε ξερουμε τι μας επιφιλασειθ το μελλον! οτανβγηκαν τα χπ με 512 εισουνα ΑΡΧΟΝΤΑΣ αν ισχυσει το ιδιο και με τα 2 τωρα εισαι αρχοντας....???θα εβαζα τον 915 αντι του 820 αλλα αφενος οι διαφορεσ πλην θερμοκρασιας ειναι πολυ μικρες αφετερου ειναι ακριβοτερος οποτε.. ακομα με τη μητρικη που σου εβαλα μμπορεις να βαλεισ αργοτερα κονροε αλλα οχι καντσφιλντ αλλα δε μαμαιετε σιγα...γενικα πολυ ισοροπημενη καλη φτηνη συνθεση πιστεβω....ΠΟΛΥ δυσκολο-αδυνατο κατι καλητερο στα ιδια λευτα

Δημοσ.

και το κουτι ειναι καλο επονημο με καλο επονημο τροφοδοτικο στα 430 βατ.. εγω πιστεβω να κρατησεις την οθονη που εχεις ακομα και crt 3ετιας να ειναι καλητερα να παρεις ενα καλητερο πισι και αργοτερα οθονη...αν η θονη σου στα 1280χ1024 σηκωνει 75χερτζ τουλαχιστον εισαι ενταξι εξαλου μεχρι τωρα αυτην ειχες αντε αμα τη βαρεθηκες ριξτης ενα βαψημο και καντι μαυρη! :P

edit:kai o diskow poy ebala einai paaara poly kalos... se diafora reviews poy diabasa giayton exane mono apo ton raptor!!kai aytes tis meres ton tsimpaw kai egw :D

Δημοσ.

μα η bfg δεν ειναι out of stock! 1-3 μερες λεει διαθεσημοτητα! για μνημη παρε μια αλλη διαφορετικου κατασκευαστη που να ειναι εντος διαθεσημοτητας αλλα δε βλεπω να εχουν 1 διμμ μονο του παρε τηλ και πες τους να σου δωσουν 1 αν τελικα παρεις 1 διμμ

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ρωτήσεις τους φίλους σου τι θέλουν από Αγγλία, να τους το φέρεις και να σου το πληρώσουν στην Ελλάδα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις τέτοια εξυπηρέτηση;

Δημοσ.
Αν δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ρωτήσεις τους φίλους σου τι θέλουν από Αγγλία, να τους το φέρεις και να σου το πληρώσουν στην Ελλάδα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βρεις τέτοια εξυπηρέτηση;

re file ti les den katalava

μα η bfg δεν ειναι out of stock! 1-3 μερες λεει διαθεσημοτητα! για μνημη παρε μια αλλη διαφορετικου κατασκευαστη που να ειναι εντος διαθεσημοτητας αλλα δε βλεπω να εχουν 1 διμμ μονο του παρε τηλ και πες τους να σου δωσουν 1 αν τελικα παρεις 1 διμμ

e mallon tha to parw tin alli evdomada giayto to lew kai vasika mnimi pou den exei paizei na vrw apo allo site px http://www.ebuyer.com ?

Δημοσ.

Εαν τα παρεις απο διαφορετικα μαγαζια θα πρεπει να το συναρνολογησεις μονος σου...Εαν το παρεις απο ενα λογικα το μονο που θα θελει θα ναι το cd των windows...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...