jean Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 αν ξέρετε κατι για την ΔΑΠ θα με εξυπηρετούσε πολυ γιατι κάνω εργασία στην σχολή μου!!! ευχαριστώ
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Τι ακριβώς περιμένεις να μάθεις με αυτό το post? Specify plz.
jean Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων είναι μάθημα στην διοίκηση επιχειρήσεων
sotirakis.net Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 ΙΜΗΟ πάντα... ΔΑΠίτες : 1) Κομματόσκυλα 2) Wannabe ΟΝΝΕΔίτες (αν είναι αγόρια) 3) Wannabe τηλεπαρουσιάστριες σε πρωινάδικο (αν είναι κοπέλες) 4) Φερέφωνα του πολιτικού κόμματος της Ν.Δ. 5) Ξεκάθαροι υποστηρικτές του περιορισμού του ασύλου στα Πανεπιστήμια με προσχήματα σχετικά με βιασμούς,κλοπές, λεηλασίες,καταστροφές και άλλα συναφή καταστροφολογικά 6) Τους συναντάς σε clubs, trendy μπαράκια και τους αναγνωρίζεις από το ωραίο μαλλί, το diesel παντελόνι και το κλασικό Rayban γυαλάκι 7) Μιλάνε σαν τον Ρουσόπουλο και ειρωνεύονται σαν τον Λιακόπουλο 8 ) Δεν χάνουν ευκαιρία για μανούρα σε γενικές συνελέυσεις ετσι ώστε να πλακωθούν με ΕΑΑΚίτες ή ΑΚίτες (όχι βέβαια πως οι έταιροι είναι και οι πιο ήρεμοι...) 9) Βολεύονται σε μεταπτυχιακά μέσω των εξαιρετικών πελατειακών σχέσεων που αναπτύσσουν με τους καθηγητές με αδιαφανείς διαδικασίες... Αυτά μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα... Για περισσότερες λεπτομέρειες, ask me... Καλό θα ήταν, και οι ΔΑΠίτες, και οι ΠΑΣΠίτες, και οι ΠΚΣίτες, και οι ΕΑΑΚίτες, και οι ΑΚίτες να εκλείψουν/περιορισθούν/διωχθούν (ως παρατάξεις πάντα και όχι ως άτομα) από τις γενικέςς συνελεύσεις των φοιτητών... Πάντα IMHO...
gus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 XAXAXA!!! Μάλλον είδε μόνο το ΔΑΠ και δεν κατάλαβε!
sotirakis.net Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Αυτοbanάρομαι για το λάθος μου... (Τι έλεγα ο μαλάκας ;;;; ) Είπα και εγώ, είναι δυνατόν να είναι θέμα εργασίας η ΔΑΠ ;;;; My fault...
jean Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 χαχχχαχαχαχ καλό και αυτό!!!!!!!!!!!! Δ.Α.Π. = διοίκηση ανθρωπίνων πόρων!! Banaki στο Σωτηράκι
LL_NEO Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ρε jean ήμαρτον η ερώτηση σου είναι σαν να είσαι στη κτηνιατρική και να ρωτάς αν ξέρουμε κάτι για τους σκύλους! Συγκεκριμενοποίησε
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ, εδώ, εδώ.... και γενικά εδώ και εδώ Ότι απορία έχεις ρώτα! Και μια φωτό από μια γνωστή μου του επαγγέλματος Το τελευταίο link είναι για τον sotiraki
ichigo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 ΙΜΗΟ πάντα... ΔΑΠίτες : 1) Κομματόσκυλα 2) Wannabe ΟΝΝΕΔίτες (αν είναι αγόρια) 3) Wannabe τηλεπαρουσιάστριες σε πρωινάδικο (αν είναι κοπέλες) 4) Φερέφωνα του πολιτικού κόμματος της Ν.Δ. 5) Ξεκάθαροι υποστηρικτές του περιορισμού του ασύλου στα Πανεπιστήμια με προσχήματα σχετικά με βιασμούς,κλοπές, λεηλασίες,καταστροφές και άλλα συναφή καταστροφολογικά 6) Τους συναντάς σε clubs, trendy μπαράκια και τους αναγνωρίζεις από το ωραίο μαλλί, το diesel παντελόνι και το κλασικό Rayban γυαλάκι 7) Μιλάνε σαν τον Ρουσόπουλο και ειρωνεύονται σαν τον Λιακόπουλο 8 ) Δεν χάνουν ευκαιρία για μανούρα σε γενικές συνελέυσεις ετσι ώστε να πλακωθούν με ΕΑΑΚίτες ή ΑΚίτες (όχι βέβαια πως οι έταιροι είναι και οι πιο ήρεμοι...) 9) Βολεύονται σε μεταπτυχιακά μέσω των εξαιρετικών πελατειακών σχέσεων που αναπτύσσουν με τους καθηγητές με αδιαφανείς διαδικασίες... Αυτά μου έρχονται στο μυαλό πρόχειρα... Για περισσότερες λεπτομέρειες, ask me... Καλό θα ήταν, και οι ΔΑΠίτες, και οι ΠΑΣΠίτες, και οι ΠΚΣίτες, και οι ΕΑΑΚίτες, και οι ΑΚίτες να εκλείψουν/περιορισθούν/διωχθούν (ως παρατάξεις πάντα και όχι ως άτομα) από τις γενικέςς συνελεύσεις των φοιτητών... Πάντα IMHO... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa oreos:mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πιστεύω ότι η απάντηση του Σωτηράκη ήταν απόλυτα ταιριαστή για την συγκεκριμένη ερώτηση.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι πιστεύω πως πρέπει να προστεθεί στη λίστα του ShAd0w_z0nE
sotirakis.net Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάλι, που είμαι καλός άνθρωπος, πιστεύω Physics_Rulez πως είσαι πολύ μπαγλαμάς... Επίσης πιστεύω ότι είσαι ένα ακόμη κομματόσκυλο... Αλλά δεν θα τα πω όλα αυτά γιατί πρώτον έχω ξαναπεί την άποψή μου για σένα και τον nontasg εδώ και γιατί δεύτερον δεν θέλω να ξαναμπλέξω σε τσακωμούς... Don't tempt me... Και για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ιδού ποια είναι η Δ.Α.Π. , εδώ και εδώ ... Η ιδεολογική βάση του καθενός, καθορίζουν τις ενέργειες, τις επιδιώξεις και τα μέσα που χρησιμοποιεί... edit : ------------------------------------------------------------------------------------------------ Just one step closer to the ban and I'm about to break... Συγνώμη, αλλά θα 'σκαγα αν δεν μιλούσα... ------------------------------------------------------------------------------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.