johnnyestia Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Για Mandriva δεν ξέρω, αλλά όχι και το Suse. Ήταν η πρώτη επαφή μου με linux και ήταν απογοητευτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ποιά η διαφορά του opensuse απο το άλλο suse? Έχω βάλει opensuse και ειμαι ευχαριστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 ποιά η διαφορά του opensuse απο το άλλο suse? Έχω βάλει opensuse και ειμαι ευχαριστημένος Το opensuse είναι το project της εταιρείας το οποίο είναι εντελώς ελεύθερος ο πηγαίος κώδικας. Το Suse είναι 99% ίδιο με το OpenSUSE, απλά με τη διαφορά ότι αν πληρώσεις, τότε σου δίνουν κάποια επιπλέον προγράμματα κλειστού κώδικα, τύπου Acrobat Reader και άλλα τέτοια. Επίσης έχεις την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας σε προβλήματά σου, σε αντίθεση με το OpenSuse που μπορείς να βρεις πληροφορίες και να λύσεις απορίες μόνο μέσω άλλων ελεύθερων site και forums... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.