improkalakis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΠΟΡΤ FΜ Kai ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ Link ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Τo Site Moy ΓΡΑΦΕΙ ''can't Create Direct Show Player''. ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Firefox 1.5.07 & Ton Ie 6.
djapal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 πάρε το Link και βάλ'το σε winamp wmp ή real player (και μη γράφεις με κεφαλαία )
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Πάντως κορυφή ο τίτλος του topic!! +1 ______
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Παρόμοιο πρόβλημα και σε μενα(με τη διαφορά εγώ δε βλέπω καν το ''can't Create Direct Show Player''...): http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165665
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δες την τελευταία μου απάντηση στο post που ανέφερα ότι είχα ανοίξει(στο λέω έτσι για να μη την κάνω κι εδώ copy-paste,δεν είναι κομψό ).Ίσως να έχει μπλοκάρει το αρχείο msdxm.ocx από κάποιο πρόγραμμα firewall,adware ή spyware.
Torture Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Παιδια εχω και εγω παρομοιο προβλημα:Ενω κανω κανονικα streaming απο τον σταθμο που θελω να ακουσω και ενω ο buffer δουλευει 100% και φενεται οτι παιζει ο media player κανονικα εγω δεν ακουω τιποτα.Οταν προσπαθησα να παρω το path του σταθμου και να το αναπαραγω ειτε με winamp ειτε με Windows media player στο μεν Winamp εβγαινε [sync Error] και στο Windows media player μου εβγαζε μηνυμα πωσ δεν διαθετω τουσ καταλληλους Codecs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.