asda Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Οπως φαίνεται και απο τον τίτλο του topic ψάχνω απεγνωσμένα για ένα mp3 player με άψογη ποιότητας ηχογράφηση αντίστοιχη με έκείνη που έχουν τα MD της Sony. Είχα παλιά ένα MD player και τώρα που το χρειάζομαι μου έχει χαλάσει .Εχω άκούσει μερικά mp3 player (MMore,minsonik,trek,jaga) αλλά η ηχογραφησή τους ήταν χάλια με πολυ θόρυβο και φύσημα . Please όποιος μπορέι να μου πει την γνώμη του !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterofscience Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 koita ta cowon. Akriba einai alla kanoun thn douleia pou thes kala. Den tha ta breis ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 An to theleis kirios gia hxografis kai oxi gai mp3 player ( gia na akous mousiki ) tha sou protina na kitaksis gia kapio dimosiografiko me engrafi se mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
urezin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 αυτα της olympus παντως εχουν πολυ μικρη χωρητικοτητα για αυτα που προσφέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asda Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω δεν το θέλω για ηχογράφηση φωνής αλλά για μουσικά όργανα(π.χ. μια συναυλία)Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.